Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Travanj 2021. 17:27

Lykka

Mtb, vidim da si napisala da si 2016 imala pcos i da sada više nemaš? Baš mi je to zanimljivo jer sam mislila da je pcos sindrom koji se ne može izlječiti? Ja imam pcos, i zbog toga imam visoki amh (to mi je dr rekao, imam 59), i visoki rizik za razvoj dijabetesa…iod simptoma sam umala neredovite menstruacije dok nisam izbacila gluten, i ponekad sam popila macu ili cajeve za hormone. Druge simptome nemam, osim što UL pokazuje policistični jajnik. Kako si se ti uspjela rjesiti toga?

Eh sad, ja sam tad imala u potpunosti sjebano tijelo, pa me PCOS baš i nije uzrujavao. "Samo" sam napravila veliki zaokret, promijenila stil života, prehranu u potpunosti, smanjila stres, .... sve u svemu napravila puno bitnih promjena u svom životu pri čemu uopće nisam toliko razmišljala o tadašnjoj zdravstvenoj situaciji koliko o tome da želim imati kvalitetniji život nego onda.
    Rezultat svega je da su mi svi mogući nalazi u zadnjih nekoliko godina iz kriminalnih završili u školske. Jajnici su mi u izvrsnom stanju, po hormonima se i dalje vidi da sam imala PCOS (npr DHEAS mi je malo iznad gornje granice iako bi u mojim godinama trebao biti nizak, neki muški hormoni su u gornjem spektru ali nisu iznad gornje granice, dok su prije svi bili puno iznad gornje granice), AMH mi je više nego pristojan za moje godine, nemam više IR, .... Tek sam nedavno čitala malo o PCOSu i koliko vidim ima ih nekoliko vrsta. Moguće je da sam ja imala sreće.
    Eh, ostao je taj glupi miom. I imala sam povišeni kolesterol (ali sam otkrila ekstrakt crvene riže s kojim je i kolesterol otišao u lijepe okvire, držmo fige da potraje na duže staze).

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Travanj 2021. 17:28

manemoj

Tuma

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

Ruska gdje si 🤭🤭 jel ima kakvih novosti

Nakon što je noćas mučki išla roditi bez da nam se javi, sad me ne bi iznenadilo da se javi tek za krstitke

😂😂😂😂

Ovo je i meni palo na pamet.. kao ne brinite cure sve ću vas izvještavati a onda tri puta u Petrovu a nama ni a ni b.
    Bezveze sam navijala alarm po noći svaka dva sata da udjem na forum i vidim jel ima novosti 😂

Briga te, ti imaš ječmenca na lopate, a ona uskoro više nije imuna. 

💔💔💔

Anči 💕
    19. Travanj 2021. 17:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

Ruska gdje si 🤭🤭 jel ima kakvih novosti

Nakon što je noćas mučki išla roditi bez da nam se javi, sad me ne bi iznenadilo da se javi tek za krstitke

Hahahah 😂
    Cini mi se da je osla na pregled pa da su joj rekli ostajete vi rodit...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Nakapaka
    19. Travanj 2021. 17:30

Hej cure, citam sve redovno tako da sam u toku full 🤣 
    Samo bih pitala eto ko je raspolozen, malo sam nesto klonula pa eto ako koja moze da mi potvrdi da su joj suplementi stvarno pomogli?? Od jednog ivf do drugog da se osjetila razlika u kvaliteti js? 
    Uzimam maticnu, ubiquinol 200mg, vit E, omega 3, vit D, selen, cink, Dhea kupila al cekam rezultate da vidim treba li mi 🤣 da li se pokazalo da to ista moze pomoci?? Jer ja dzabe imam antralaca kad nisu kvalitetne pa sad razmisljam sta li ce u sestom mjesecu biti 🤯  oprostite al takav neki dan 😞

👩🏽34god

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Travanj 2021. 17:37

Nakapaka

Hej cure, citam sve redovno tako da sam u toku full 🤣
    Samo bih pitala eto ko je raspolozen, malo sam nesto klonula pa eto ako koja moze da mi potvrdi da su joj suplementi stvarno pomogli?? Od jednog ivf do drugog da se osjetila razlika u kvaliteti js?
    Uzimam maticnu, ubiquinol 200mg, vit E, omega 3, vit D, selen, cink, Dhea kupila al cekam rezultate da vidim treba li mi 🤣 da li se pokazalo da to ista moze pomoci?? Jer ja dzabe imam antralaca kad nisu kvalitetne pa sad razmisljam sta li ce u sestom mjesecu biti 🤯 oprostite al takav neki dan 😞

Ja sam prije zadnjeg imala samo mjesec i pol dana za uzimanje suplemenata, i rezultat je bio puno bolji.
    Da li je do suplemenata ili do stimulacije, ne znam. Ali ovaj put sam počela sa suplementima na vrijeme.

💔💔💔

Koka33
    19. Travanj 2021. 17:39

Cure, imam pitanje za endometrij, pročitala sam sve i vidim da ima par cura kojima u potpisu piše da se endometrij ne zadebljava dovoljno. Ja sam sad u drugom ciklusu pripreme za FET, još nijednom nisam došla do njega jer ne ide i ne ide, znam za ciklu (imam trčkalicu od nje, ali pila sam litru dnevno), šopam se ananasom, estrofem 3x2, vitamin E, l arginin,  sve sve.  Još jedino nisam probala flastere, to ćemo idući ciklus. Molim vas ako ima neko pozitivno iskustvo, dobro bi mi došlo 😊

Ja: 30 god (PCOS, AMH 65,anovulatorni ciklusi)
    On: 33 (tvrdoglav, ostalo sve super)
    2godine pokušavanja
    AIH 10/20 -
    AIH 11/20 -
    01/21 IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) ET odgođen

Nakapaka

MTB uzecu da je od suplemenata bilo bolje, da mi bude lakse 🤣  hvala ti 😘

👩🏽34god

MaloTele

Tuma

MaloTeleKarikirat ću sad al ak ti je plaća inače 7000kn, za ovaj mjesec ćeš dobiti zbog tih 10 dana 5000 kn što znači da kad ćeš ići na porodiljni će ti za ovaj mjesec računati 5000 i automatski prosjek pada i nećeš 6 mjeseci dobivati 7000 kn već manje….

Kuzim kuzim,hvala, gleda se osnovica tih 6mjeseci jelda?

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Ruska1986
    19. Travanj 2021. 17:50

Ruska krepana zaspala! Nesto sluzavo izlazi i ispada, krvarim, mala me zlostavlja... Ovo sluzavo mi izgleda kao sluzni cep. I tako... Hvalila sam se kako mi je trudnoca super pa eto mi na sad pred kraj 😡 i najjaca stvar sinoc kad sam mislila da je puko vodenjak... Ja smirujem muza jer je on poceo panicarit 😂😂😂😂 pa prvo smiri njega pa se lagano spremi 🤭🤭 i jucer dodjem u Petrovu i nema nikog na ulazu ni nigdje u blizini. U radjaonicama isto nikog nema, niko ne radja! Bas sam si pomislila kako je moja mala prasica bas odlucila biti zvijezda i samo se ona rodit sinoc! Al sipak 😂😂😂 prasica vjerovatno vikend ceka... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    19. Travanj 2021. 17:52

MaloTele

Tuma

MaloTeleKarikirat ću sad al ak ti je plaća inače 7000kn, za ovaj mjesec ćeš dobiti zbog tih 10 dana 5000 kn što znači da kad ćeš ići na porodiljni će ti za ovaj mjesec računati 5000 i automatski prosjek pada i nećeš 6 mjeseci dobivati 7000 kn već manje….

Kuzim kuzim,hvala, gleda se osnovica tih 6mjeseci jelda?

Da, gleda se prosjek tih 6 mjeseci. 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.