Ruska1986 ajme al te zajebavam 😂 ja bih bila uvjerena da je plodna voda. Kad ti je pregled popodne? Ajd baš javi kaj kažu. Držim fige da to krene danas. 🤞
Sbjelis ma šta ti imaš protiv bikova, to je najbolji znak😜 ja se nadam da će moja curka doći s 37, 38 tj pa da bude bik na mamu😜
MaloTele dečkić 💙 nadam se da će biti oke nalazi i da će te pustit doma🤞 za komplikacije koliko ja znam je bolje ne otvarat pa zatvarat jer utječu na visinu rodiljnog kasnije, al ne znam šta je s tim kratkim. Raspitaj se dobro prije nego odlučiš kaj ćeš.
Rebeka ja sam u prvom postupku pila femaru 3.-7.dc, pa od 8.do 11.gonali i cetrotide.... Imala sam 3 folikula, od toga 2 prazna, stanica je bila nezrela.... Drugi put sam dobila menopur 225 i imala 4 folikula, 3 prazna i 1 stanica koja se oplodila i taj je bio uspješan.... Znači isto rezultat na slabiju i jaču stimulaciju, samo je prvi put bila nezrela stanica.... A to što ti je dns puknuo folikul prije aspiracije je zato jer nisi dobila supresiju (tipa cetrotide), a štoperica nema veze s time... Sretno s femarom i nek ti donese sreću! 🥰 Meni su isto rekli da jednako reagiram na blazu i jaču stimulaciju....
MissIvy ja sam imala 3 u prvom, pa 4 u drugom postupku folikula od početka do kraja.... Al moguće je da uz stimulaciju nastane još koji, iako mislim da je to češće kod žena s većim amh nego kod nas s malim.... Sretno i bitno je da budu jajne u njima i da budu zrele, važnija je kvaliteta od kvantitete, evo ti mene kao živi primjer 🤞😊
Ribic užasna cijena za tako kratki pregled i nepotreban uzv 😤 da, to s amh ima smisla. I ja sam dobila s 10 god prvu m, a i ciklusi su mi kraći, tako da nije ni čudno da se zalihe brže potroše..
Matara valjda je neki hematom ili žilica u pitanju, držim fige da sve bude oke i da se krvarenje ne ponavlja🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Stani jako mi je zao zbog svega sto si prosla, nadam se da ces se sto prije oporaviti i fizički i psihički 🤞😘
Svim ostalim curama zelim srecu,ovo sam jedino uspjela zapamtiti da se desilo..
Ja evo vec 4.dan provodim na hospitalizaciji, uzv abdomena je hvala Bogu okej, a enzime cekamo da stignu nalazi,nadam se da ce me brzo pustit doma pa da moj mali momak i ja malo uzivamo doma 😊 malo da pokvarimo statistiku curka koje dolaze 😊🥰
Pitanje za cure koje znaju, otvorila sam komplikacije sad, ukoliko ih zatvorim kad izadem iz bolnice i ako cu ih morat kasnije ponovno otvarati,koliko to utjece na visinu naknade? Znam da ne mogu dobivati iznad 4200,ali me zanima ima li neka razlika u visini naknade sa zatvaranjem i ponovnim otvaranjem komplikacija? Nadam se da me netko uspio razumjet 😆
Hej. Vezano za naknadu na komplikacijama. Na to ti ne utječe to otvaranje, zatvaranje. Ali ti ruši prosjek za naknadu nakon rođenja djeteta. A opet ovisi i koliko bi radila prije tih drugih komplikacija. Ja sam zbog izvanmaternične imala komplikacije 3 tjedna mislim. I onda sam na komplikacije išla opet za 4 mjeseca. Komplikacije su mi bile normalno 4200, a kad su mi računali prosjek za naknadu nakon njih zbog tog bolovanja mi je mislim.oko 500 kn bila manja naknada. Uzimaju prosjek zadnjih 6 mjeseci prije komplikacija
Pa trenutno mi je plan radit sto duze,moja trudnoca je super,osim tih povecanih enzima ali s obzirom na uredan uzv abdomena planiram se vratit i odradit do 15.7.,onda bi uzela mjesec dana godisnjeg i taman mi dode onih 45dana prije poroda, eventualno ako cu morat uzet komplikacije to bi bilo cca mjesec dana prije tih 45dana, u tom slučaju mi je okej sad ponovno ih zatvorit,ne utjece mi na naknau to sad?
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Moja gin.je produzila godišnji,.. za sutra ili prekosutra cu dogovoriti uzv kod drugog ginekologa. Jos malo iscekivanja.😅
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Ruska1986 ajme al te zajebavam 😂 ja bih bila uvjerena da je plodna voda. Kad ti je pregled popodne? Ajd baš javi kaj kažu. Držim fige da to krene danas. 🤞
Sbjelis ma šta ti imaš protiv bikova, to je najbolji znak😜 ja se nadam da će moja curka doći s 37, 38 tj pa da bude bik na mamu😜
MaloTele dečkić 💙 nadam se da će biti oke nalazi i da će te pustit doma🤞 za komplikacije koliko ja znam je bolje ne otvarat pa zatvarat jer utječu na visinu rodiljnog kasnije, al ne znam šta je s tim kratkim. Raspitaj se dobro prije nego odlučiš kaj ćeš.
Rebeka ja sam u prvom postupku pila femaru 3.-7.dc, pa od 8.do 11.gonali i cetrotide…. Imala sam 3 folikula, od toga 2 prazna, stanica je bila nezrela…. Drugi put sam dobila menopur 225 i imala 4 folikula, 3 prazna i 1 stanica koja se oplodila i taj je bio uspješan…. Znači isto rezultat na slabiju i jaču stimulaciju, samo je prvi put bila nezrela stanica…. A to što ti je dns puknuo folikul prije aspiracije je zato jer nisi dobila supresiju (tipa cetrotide), a štoperica nema veze s time… Sretno s femarom i nek ti donese sreću! 🥰 Meni su isto rekli da jednako reagiram na blazu i jaču stimulaciju….
MissIvy ja sam imala 3 u prvom, pa 4 u drugom postupku folikula od početka do kraja…. Al moguće je da uz stimulaciju nastane još koji, iako mislim da je to češće kod žena s većim amh nego kod nas s malim…. Sretno i bitno je da budu jajne u njima i da budu zrele, važnija je kvaliteta od kvantitete, evo ti mene kao živi primjer 🤞😊
Ribic užasna cijena za tako kratki pregled i nepotreban uzv 😤 da, to s amh ima smisla. I ja sam dobila s 10 god prvu m, a i ciklusi su mi kraći, tako da nije ni čudno da se zalihe brže potroše..
Matara valjda je neki hematom ili žilica u pitanju, držim fige da sve bude oke i da se krvarenje ne
Znaci tebi je menopur donio uspjeh.. Bogu Hvala. Mozda meni femara... Svjesna sam da nema pravila ali iz neke utjehe stalno isto propitkujem.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Dada moze deal, prva si na popisu za snahu 😆😆🤣🤣😆 al samo da znas ja svog deckica s 18odma mislim em iseliti em poslat na spermiogram,da odma znamo s cim raspolažemo 🤣😆
Tiki,tuma,sanjich i svi koji su odg na moje pitanje o komplikacijama hvala na odgovoru, vidjet cu jos sta cu i to sve, ugl nalazi su mi stigli,smanjili su se enzimi,i dalje su poviseni ali to je normalno u kolestazi, gastroenterolog ne vidi razloga da lezim,sta se njega tice ja mogu doma, pa zapravo cekam vizitu da vidim oce me pustit odma ujutro doma 😊
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Stani jako mi je zao zbog svega sto si prosla, nadam se da ces se sto prije oporaviti i fizički i psihički 🤞😘
Ja evo vec 4.dan provodim na hospitalizaciji, uzv abdomena je hvala Bogu okej, a enzime cekamo da stignu nalazi,nadam se da ce me brzo pustit doma pa da moj mali momak i ja malo uzivamo doma 😊 malo da pokvarimo statistiku curka koje dolaze 😊🥰
Pitanje za cure koje znaju, otvorila sam komplikacije sad, ukoliko ih zatvorim kad izadem iz bolnice i ako cu ih morat kasnije ponovno otvarati,koliko to utjece na visinu naknade? Znam da ne mogu dobivati iznad 4200,ali me zanima ima li neka razlika u visini naknade sa zatvaranjem i ponovnim otvaranjem komplikacija? Nadam se da me netko uspio razumjet 😆
Hej. Vezano za naknadu na komplikacijama. Na to ti ne utječe to otvaranje, zatvaranje. Ali ti ruši prosjek za naknadu nakon rođenja djeteta. A opet ovisi i koliko bi radila prije tih drugih komplikacija. Ja sam zbog izvanmaternične imala komplikacije 3 tjedna mislim. I onda sam na komplikacije išla opet za 4 mjeseca. Komplikacije su mi bile normalno 4200, a kad su mi računali prosjek za naknadu nakon njih zbog tog bolovanja mi je mislim.oko 500 kn bila manja naknada. Uzimaju prosjek zadnjih 6 mjeseci prije komplikacija
Pa trenutno mi je plan radit sto duze,moja trudnoca je super,osim tih povecanih enzima ali s obzirom na uredan uzv abdomena planiram se vratit i odradit do 15.7.,onda bi uzela mjesec dana godisnjeg i taman mi dode onih 45dana prije poroda, eventualno ako cu morat uzet komplikacije to bi bilo cca mjesec dana prije tih 45dana, u tom slučaju mi je okej sad ponovno ih zatvorit,ne utjece mi na naknau to sad?
Na koju naknadu? Na naknadu za druge komplikacije ne. Ali će ti utjecati ove komplikacije na smanjenje naknade nakon rođenja djeteta jer ti nema uplate podlodavca za ovaj period. A ući će ti ovaj mjesec u izračun te naknade
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Bugadugaobecala sam javiti. Dosla u 10.25 ispred mjesta za testiranje( nisam bila narucena jer za takve slucajeve ne treba narudjba) i izasla u 10.28 testirana na covid. Napomena: testiranje se obavlja od 7.30 do 10.30 pa sam dosla vjerojatno kada nema guzve svi su se vec izredali.
Na stamparu si se testirala?
Znaci nisu radili probleme. Super!
U Osijeku 😅
Bokič cure,
dio priča sam popratila, dio zaboravila, znam da je bilo negativnih testova i beta, žao mi je. Lita
Malotele želim da što prije izađeš iz bolnice i sve bude u redu
Dada jeiiii za nipt i za curicu!!! čestitam ti od srca
Ruska, brate, oćemo li? navijam da bude što prije i što kraće i što bezbolnije i sve savršenno u redu
Sara česititke na Toniju
svih koje sam preskočila i zaboravila, moje isprike, lud period na poslu i ne stižem ništa.
Za kraj Stani, jako, jako mi je žao i drži se
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Na koju naknadu? Na naknadu za druge komplikacije ne. Ali će ti utjecati ove komplikacije na smanjenje naknade nakon rođenja djeteta jer ti nema uplate podlodavca za ovaj period. A ući će ti ovaj mjesec u izračun te naknade
Ali obzirom da su komplikacije na samo 10ak dana a placa je visa od 4200 nekako mi nema logike da mi bas previse rusi prosjek nakon rođenja djeteta.. i ja cu imati uplatu poslodavca za ovaj period, samo sta cee bit mrvicu manja
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Bugadugaobecala sam javiti. Dosla u 10.25 ispred mjesta za testiranje( nisam bila narucena jer za takve slucajeve ne treba narudjba) i izasla u 10.28 testirana na covid. Napomena: testiranje se obavlja od 7.30 do 10.30 pa sam dosla vjerojatno kada nema guzve svi su se vec izredali.
Na stamparu si se testirala?
Znaci nisu radili probleme. Super!
U Osijeku 😅
🤣🤣
Cure, ak je neka bila u Zg-u na testiranju prije lijekova, nek napise dal i tu funkcionira kao i u Osjeku. Malo mi je Osijek daleko 🤣
26.4. 7+1 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji