Toncice FSH nivo varira od ciklusa do ciklusa. Čim je veći to znaci da se telo dosta 'muci' da stimulise folikule da rastu. To je nesto sto nam stiže sa godinama. On moze da ti i padne tokom nekog drugog ciklusa, ali doktori uglavnom uzimaju najvišu izmerenu vrednost kao realnu. Svako snižavanje FSH je uglavnom kozmeticke prirode, odnosno neće nužno promeniti reakciju na stimulaciju. Na primer često se radi kada klinike imaju neku gornju granicu FSH da uopšte uzmu u postupak. Ja se ne bih opterecivala time, više se fokusirala na to da bude folikula i da ih lepo bildas 💪💪💪ali ako želiš da ga snizis meni su uvek te smokve u maslinovom ulju jako pomagale
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Women name bas mi je to strasno sto opisujes.
Ja se secam jednom dok sam bila mlada 👰 pocela da pijem antibebi pilule, koja ironija sad... Posle prve tablete sam imala to.. Puls, aritmija, znojenje, pritisak kao da cu da eksplodiram,panicni napad u centru grada, taxi i kući... Nikad vise pilule
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Lita ti si 100 % trudna 🤭 kombinacija za poželjeti 😆
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Hvala curke na komplimentima ❤️😘
Women_name jel ti imas tu tahikardiju u mirovanju ili? Mene je to vec par puta uhvatilo, palpitacije i tahikardija u mirovanju. Ne panicarim jer prestane nakon 10-ak min samo od sebe, a i meni Cordipin srusi tlak pa je mozda i od njega jer mi se nije to prije događalo. Inace imam nizi tlak i otkucaje oko 100, a i tahikardiju u anamnezi do 160. Cak sam pila i Concor zbog toga prije par godina. Budem se konzultirala s dr. u srijedu.
Bajoma kakav je secerko ta tvoja struca mala 😍❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Evo da se iskupim, posle transfera nije bilo krumpirića, ali je Ruska to obavila taj dan umesto mene. Ja sa da neizbaksuziram za sve sjene, sjenice, crte, bete i beturine i za nase trudnice i friške mame
I za nase sbjelisi…… MTBica
Rasplaka me sad 🙈
Drzim fige za sjenicuuu
I svim popisankama koje prerano pishaju! I Sara i Ruska ❤❤ za grand finale ❤❤
Daaa, za svee… I za jednu jugoistočnu Balkansku turneju. A ja kad dodjem u Zg idem pravac kod Ruskinog frizera 😜👍
Ma ti dodji kod mene na rakiju prvo pa cemo mi kod frizera 😉🥰
Hahaha, dobar ti redosled. 🥂🥳💇♀️🎉
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dada svijet je mali, nisam znala da imam dvojnicu i to u svom gradu 😂
MTB nosit ces i ti takvu majicu, uskoro, navijam za to 🙏❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Lita ti si 100 % trudna 🤭 kombinacija za poželjeti 😆
Meni sve kaze da sam TRUDNA samo test NIKAKO 🤣🤣❤❤
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Hvala curke na komplimentima ❤️😘Women_name jel ti imas tu tahikardiju u mirovanju ili? Mene je to vec par puta uhvatilo, palpitacije i tahikardija u mirovanju. Ne panicarim jer prestane nakon 10-ak min samo od sebe, a i meni Cordipin srusi tlak pa je mozda i od njega jer mi se nije to prije događalo. Inace imam nizi tlak i otkucaje oko 100, a i tahikardiju u anamnezi do 160. Cak sam pila i Concor zbog toga prije par godina. Budem se konzultirala s dr. u srijedu.
Bajoma kakav je secerko ta tvoja struca mala 😍❤️
Pa napor mi povećava otkucaje ali i u mirovanju. Npr prekjučer na hitnoj tamo u Vinogradskoj sam ležala i vidjela sam na monitoru da mi je puls bio oko 145 jedno 2,3 sata. Onda su mi dali infuziji nekakvu, normabel od 2 mg, pa od 5 mg i zaspala sam. Liječnica mi je rekla ujutro da dok sam spavala je bio oko 80. Kardiolog je ujutro rekao da su u mirovanju normalni kod trudnice oko 100, a u kretanju do 120. Meni nisu uveli ništa u terapiju 🤷♀️ rekli su normabel od 5 mg i pratiti te d dimere kak rastu. Sutra ću još vidjet s ginekolog om u Petrovoj
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women name bas mi je to strasno sto opisujes.
Ja se secam jednom dok sam bila mlada 👰 pocela da pijem antibebi pilule, koja ironija sad… Posle prve tablete sam imala to.. Puls, aritmija, znojenje, pritisak kao da cu da eksplodiram,panicni napad u centru grada, taxi i kući… Nikad vise pilule
Ma katastrofa osjećaj da 🤦🏻♀️ još sinoć mi muž bio u nocnoj pa me valjda i panika uz sve to
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nola77ma nije bas tako… samo toliko se cure raspišu da pobjegne post vjerojatno :)
Sto se tice cjepljenja- preporuka je da se svi cijepimo … ako je moguce cim prije! Jedino mjesec dana pricekati sa stimulacijom nakon cijepljenja ( za zene, pa mozda onda tako i on da napravi )
Ja sam negdje procitala da bi kao do trudnoće trebalo proć bar tri mjeseca nakon cijepljenja..dosta razlicitih doktora ima raazliciti stav kolko sam skuzila…
Imali smo predavanje ( online ) ko zdr djelatnici - sad svima preporucaju, na pocetku nisu jer nije bilo dovoljno radova... uglavnom su svi za cjepljenje! I to bilo koje cjepivo bolje od necijepljenja....
Sortiraj odgovore
Najstariji