MTB 👀draga salim se al stvarno. A ponovno sam pitala jer me stvarno zanima, a mislim da je i objektivno bitno. Moze dobiti temperaturu i nuspojave pa da mu se kvari ionako los spermiogram. Eto cisto zato. A rizicna je skupina zbog zdravstv. stanja i moramo odluciti danas.
Vuky, women name hvala puno cure!
Pa onda ipak nebi. Bolje odgodi ili postupak ili cijepljenje. I moj otac kad se cjepio je kurio 2 dana i nekoliko dana se nije osjećao dobro
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Heej ženice moje, ja prespavala ova dva dana doslovno! Noćas sam imala još jedan napad te tahikardije, baš je neugodan osjećaj, trebalo mi je dobra 2,3 sata da se sve smiri. Još me uhvatila zgaravica. U 2 sata sam ko luda sjedila na balkonu. Jedva čekam i ja u finale! Sanjam o ljetu, lijepom vremenu i bebici u kolicima 😍
Ruska i TiKi krasne ste obje 🤗❤️
TiKi baš mi je drago da nema više kontrakcija, bit će to sve super. Tjedni samo idu i idu 😍😁
Finalistice Ruska i Sara navijamo da bebice krenu van 🙏🤞 Sara sudeći po svemu pa moglo bi uskoro ha? 😁😁 Možda već danas, sutra 😘
Tuma i mene su boljeli ti donji dijelovi trbuha kod prepone ako to misliš. Isto par dana pa je prošlo. Mislim da nebi trebalo bit ništa zabrinjavajuće. Ali ja uvijek volim pitat doktoricu, za svaki slučaj eto. 😁
Nola77ja ti stvarno neznam odgovorit na to pitanje 🤷♀️ mog supruga nitko nije tražio taj test za covid. Oo nekoj logici mislim da nebi trebalo utjecati ali konzultirati se s liječnikom.
Tebe jos muci ta tahikardija? 😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women name 🥰🥰
Uoravo jedem sendvic sa kiselim kupusom 🤣🤣Doslovno feta kruha plus maslac plus kiseli kupus plis feta gaude i u toster! Ej znaci top 🤣🤣 Mozda se ipak u trbuhu nesto pocelo dogadjati … 😆
Mmmmm fino 🙈😂😂😂😂🤣
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruskaaa, je, meni je u petak 40+0. Lipa si mi ko mala princeza na slici (tako je moja sestra govorila kad je bila dite 😊🌸) Ni ja se ne razumin u stomak jel spusten il nije, meni moj uvik isti.
-
Dada, neću sigurno pitat koje si ti vratolomije radila na lopti 🤪🤪🤪😉 Btw, jos jedan info, POČNI TRAŽIT HEBAMME (po naški babica il patronazna), veoma tesko ih je nać, često su zauzete, a zlata vrijede katkad. Pratit ce te kroz trudnocu, a kad se beba rodi dolazit 10 sljedećih tjedana (u početku svaki dan, a onda rjeđe i rjeđe). Ja sam svoju odmah u 9. tt pocela trazit.
(oprostite žene, al mi Njemice se moramo drzat zajedno🤪, sve info koje mislim da su vrijedne spomena moran reć🙈).
-
Bajo, ono je med i šećer od diteta 😍😍😍
Ja sam u trudovima i dalje, nepravilnim, al Bože moj, ja san se rodila nepravilna 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Znaci, nista jos??? Ja cijelo vrijeme cekam da javis da si rodila 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women name pa ne mogu vjerovati da te to tako ulovi. Ajme mogu zamisliti, i mora da te bas i strah ulovi.. a nemozes si pomoci .. drzi se
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Heej ženice moje, ja prespavala ova dva dana doslovno! Noćas sam imala još jedan napad te tahikardije, baš je neugodan osjećaj, trebalo mi je dobra 2,3 sata da se sve smiri. Još me uhvatila zgaravica. U 2 sata sam ko luda sjedila na balkonu. Jedva čekam i ja u finale! Sanjam o ljetu, lijepom vremenu i bebici u kolicima 😍
Ruska i TiKi krasne ste obje 🤗❤️
TiKi baš mi je drago da nema više kontrakcija, bit će to sve super. Tjedni samo idu i idu 😍😁
Finalistice Ruska i Sara navijamo da bebice krenu van 🙏🤞 Sara sudeći po svemu pa moglo bi uskoro ha? 😁😁 Možda već danas, sutra 😘
Tuma i mene su boljeli ti donji dijelovi trbuha kod prepone ako to misliš. Isto par dana pa je prošlo. Mislim da nebi trebalo bit ništa zabrinjavajuće. Ali ja uvijek volim pitat doktoricu, za svaki slučaj eto. 😁
Nola77ja ti stvarno neznam odgovorit na to pitanje 🤷♀️ mog supruga nitko nije tražio taj test za covid. Oo nekoj logici mislim da nebi trebalo utjecati ali konzultirati se s liječnikom.
Tebe jos muci ta tahikardija? 😔😔
A kažu da može prestat kroz par tjedana, moguće tek s porodom. Baš je užas. Nije to klasično lupanje srca, neg kad počne nemogu izbrojat otkucaje u minuti nema šanse, pritisak u prsima. Imam osjećaj ko da će me infarkt. Onda popijem normabel i pokušam se skulirat zbog malecke, pa prestane kroz 2,3 sata.
Sutra idem u Petrovu kod svog doktora, baš me zanima kj će mi rec.
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruskaaa, je, meni je u petak 40+0. Lipa si mi ko mala princeza na slici (tako je moja sestra govorila kad je bila dite 😊🌸) Ni ja se ne razumin u stomak jel spusten il nije, meni moj uvik isti.
-
Dada, neću sigurno pitat koje si ti vratolomije radila na lopti 🤪🤪🤪😉 Btw, jos jedan info, POČNI TRAŽIT HEBAMME (po naški babica il patronazna), veoma tesko ih je nać, često su zauzete, a zlata vrijede katkad. Pratit ce te kroz trudnocu, a kad se beba rodi dolazit 10 sljedećih tjedana (u početku svaki dan, a onda rjeđe i rjeđe). Ja sam svoju odmah u 9. tt pocela trazit.
(oprostite žene, al mi Njemice se moramo drzat zajedno🤪, sve info koje mislim da su vrijedne spomena moran reć🙈).
-
Bajo, ono je med i šećer od diteta 😍😍😍
Ja sam u trudovima i dalje, nepravilnim, al Bože moj, ja san se rodila nepravilna 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Znaci, nista jos??? Ja cijelo vrijeme cekam da javis da si rodila 🤗🤗
Da i ja.. pa je mogu dvije oklade izgubiti.. iako se kladim sama sa sobom 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Women name pa ne mogu vjerovati da te to tako ulovi. Ajme mogu zamisliti, i mora da te bas i strah ulovi.. a nemozes si pomoci .. drzi se
Da nije bas ugodno. Iako čitam po forumima da ima dosta žena problema s tim u trudnoći. 🤷♀️ Neznam, nadam se da će sve bit ok, i da će prestat s vremenom
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
🌻🌻🌻 Danas ste baš raspoložene!🙃
Zanimljivo je čitati prepiske, ima tu neobične hrane, odlične šljivovice, divnih slika i dobrih fora! 😁😂 puse svima!😚 samo veselo!😃
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
🌻🌻🌻 Danas ste baš raspoložene!🙃
Zanimljivo je čitati prepiske, ima tu neobične hrane, odlične šljivovice, divnih slika i dobrih fora! 😁😂 puse svima!😚 samo veselo!😃
😘😘😘😘😘🥂🥳🥳🥳🥳🥳
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji