Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    14. Travanj 2021. 22:21

TirelessIvy

Tanjajoj hvala ti, a ja se ne javljam jer opet sam nesto potonula… pa mi sve neprijatno da pišem. Ja nikako sreću da imam sa kliničkom. Prošli put nisam htela ni da pišem, jer mi je sve bilo grozno. Na poslednjoj folikulometriji sam ja sama lepo na ultrazvuku videla da imam polip. Pitala još doktora, je li to polip, on kaže nije, ništa se ne brinite. A kad sam došla na aspiraciju, kaže mi doktorka dok je radila ultrazvuk- pa vi tu imate i polip. To morate da vidite sa doktorom kako sa tim. I ja šokirana- da li je moguće da doktor koji je još profesor nije video polip, a ja sam ga videla ili ga jednostavno nije bilo briga. I onda jos dodje informacija da je folikul prazan. Zvala sam kliniku da vidim kada mogu da razgovaram sa doktorom šta dalje, šta sa tim polipom, kakvu terapiju dalje, da menjamo protokol ili slično i kažu mi - prvi sledeći termin za mesec i po dana. Muka me živa pojela. I šta sad da radim? Da izgubim mesec i po u kome bih mogla da rešim taj polip? I jos mi juče dodje račun od klinike na kome su mi uredno naplatili punkciju + ICSi, iako nije bilo jajne celije na kojoj bi mogao ICSI da se napravi. Pisala sam im i zvala ih, rekli su mi da doktor ima 15 minuta u utorak ta se telefonski cujemo, ne može ništa više. Bas sam očajna. Evo već danima ubrzano tražim novu kliniku 😭😭😭

Kakav bezobrazluk, reši sa njima oko te naplate, ne dozvoli da te prevare budi nezobrazna kao i oni, sa takvima ne mozes drugacije. Nadam se da ces naci novu kliniku ubrzo. Gde tacno trazis, ti si u Nemackoj? 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    14. Travanj 2021. 22:21

TirelessIvy

Jana ja živim u Nemackoj..ista klinika u kojoj je Dada ostala trudna. Ja mislim da su oni super okej kada situacija nije jako komplikovana, odnosno kada su pacijentkinje mladje. Ovako, baš hladan tuš. Još to košta bas mnogo novaca

Ma stvarno uzas 😡

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Jana85
    14. Travanj 2021. 22:22

TirelessIvy

Jana ja živim u Nemackoj..ista klinika u kojoj je Dada ostala trudna. Ja mislim da su oni super okej kada situacija nije jako komplikovana, odnosno kada su pacijentkinje mladje. Ovako, baš hladan tuš. Još to košta bas mnogo novaca

Mogu misliti sa cijenama gore 🙄 Kakav utorak, samo ti zovi i sutra!!

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    14. Travanj 2021. 22:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTB tiha si… Sve ok? Kuješ neki opaki plan?
    TirelessIvyi generacijo 😘 mislim na tebe, ocekujem neke lepse vesti od predhodnih dana

Čitam vas, ali nemam volje pisati. Sve su mi lađe potonule, pa tugujem i deprimiram se. I jedem. Čekam da mogu početi vježbati pa da izbacim sve ovo sranje iz sebe. Plus da prestane glupo krvarenje, nisam znala da ovoliko krvi može izaći iz žene a da ona još hoda.

TirelessIvy, a da probaš kod onog doktora kojeg je bila Dada. Koliko se sjećam, ona nije bila zadovoljna sa tim tvojim, a bila je prezadovoljna sa nekim svojim u istoj klinici?

😘😘😘😘 Dobro je da si uzela te proteine, da ne padnes negde od slabosti. Jaka hrana i drz se, skinuces kile, ako si ih dobila, ima vremena

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Anči 💕
    14. Travanj 2021. 22:26

MTB ja ti saljem jedan velikiii zagrljaj ❤️ vjerujem da ti treba malo odmora da si poslozis sve u glavi..samo ti jedi, ne brinem ja da ces ti to sve odradit kad krenes u ispunjenje svog plana..drzi se ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Travanj 2021. 22:29

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTB tiha si… Sve ok? Kuješ neki opaki plan?
    TirelessIvyi generacijo 😘 mislim na tebe, ocekujem neke lepse vesti od predhodnih dana

Čitam vas, ali nemam volje pisati. Sve su mi lađe potonule, pa tugujem i deprimiram se. I jedem. Čekam da mogu početi vježbati pa da izbacim sve ovo sranje iz sebe. Plus da prestane glupo krvarenje, nisam znala da ovoliko krvi može izaći iz žene a da ona još hoda.

TirelessIvy, a da probaš kod onog doktora kojeg je bila Dada. Koliko se sjećam, ona nije bila zadovoljna sa tim tvojim, a bila je prezadovoljna sa nekim svojim u istoj klinici?

😘😘😘😘 Dobro je da si uzela te proteine, da ne padnes negde od slabosti. Jaka hrana i drz se, skinuces kile, ako si ih dobila, ima vremena

Za sad sam na pola dobivenih kila nego prošli put. Dakle, napredujem 
    Pijem željezo, pijem matične sokove, hranim se dobro, samo jedem i smeće. Kao, pola dana jedem za svoje tijelo, pola dana tješim svoju dušu. 
    Bude to ok.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Travanj 2021. 22:30

anchy321

MTB ja ti saljem jedan velikiii zagrljaj ❤️ vjerujem da ti treba malo odmora da si poslozis sve u glavi..samo ti jedi, ne brinem ja da ces ti to sve odradit kad krenes u ispunjenje svog plana..drzi se ❤️

💔💔💔

• BoBo
    14. Travanj 2021. 22:35

MTB, bit će to bolje čim dobiješ, skupa ćemo kovat planove za dalje, i mene onaj Novi Sad mami, a i puno mi je bliže nego češka

• T_Ivy
    14. Travanj 2021. 22:40

BoBo

MTB, bit će to bolje čim dobiješ, skupa ćemo kovat planove za dalje, i mene onaj Novi Sad mami, a i puno mi je bliže nego češka

Mtb, Bobo ja kao rodjena Novosadjanka mogu Novo Sad samo da preporucim. Moja kuma u 42-oj ostala iz prve trudna I radila prelepu, prepametnu devojcicu. Imala je sve poteskoce kao mi, nizak  AMH, jos i granicno insulinsku rezistenciju. 5 folikula, 4js, 4 trodnevna embriona vracena I jedna neodoljiva bebica 🥰🥰🥰

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• T_Ivy
    14. Travanj 2021. 22:42

MTB bice bolje. To je karakteristika pravih heroji, da dozvole sebi da budu slabi koliko god treba, da to izadje iz sistema, kako bi sveži mogli napred 💪💪💪verujem u tebe i vrlim te jako

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.