Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Travanj 2021. 18:22

manemoj

Tiki 🥰🥰🥰
    Ruskati već standard komad, potpisala bi odmah da tako izgledam pred porod 🥰
    Dadane brini, ja ću kvariti prosjek zgodnih trudnica ovdje.. mama me vidjela prije 10 dana kad još nije bilo ni T od trbuha i odmah mi rekla aaaaa biti ćeš fino debela 😂😂😂
    A danas mi trbuh iskočio toliko da sam sama sebi smiješna 😅
    I da.. jel netko zna kako da maknem ovaj glupi tekst u lillipie? Da mi ostane samo koliko tjedana sam trudna

Kad si kreirala ticker, mogla si birati želiš li samo tjedne, ili želiš sve ove informacije.
    Izabrala si krivo 
    Kreiraj ga opet.

💔💔💔

BAJOMA
    14. Travanj 2021. 18:30

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruskaaa, je, meni je u petak 40+0. Lipa si mi ko mala princeza na slici (tako je moja sestra govorila kad je bila dite 😊🌸) Ni ja se ne razumin u stomak jel spusten il nije, meni moj uvik isti.
    -
    Dada, neću sigurno pitat koje si ti vratolomije radila na lopti 🤪🤪🤪😉 Btw, jos jedan info, POČNI TRAŽIT HEBAMME (po naški babica il patronazna), veoma tesko ih je nać, često su zauzete, a zlata vrijede katkad. Pratit ce te kroz trudnocu, a kad se beba rodi dolazit 10 sljedećih tjedana (u početku svaki dan, a onda rjeđe i rjeđe). Ja sam svoju odmah u 9. tt pocela trazit.
    (oprostite žene, al mi Njemice se moramo drzat zajedno🤪, sve info koje mislim da su vrijedne spomena moran reć🙈).
    -
    Bajo, ono je med i šećer od diteta 😍😍😍
    Ja sam u trudovima i dalje, nepravilnim, al Bože moj, ja san se rodila nepravilna 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🙃😘🤗 https://ibb.co/pQxdj3D

Nola_
    14. Travanj 2021. 18:32

Pozdrav zene,
    Navikla sam vec da me nitko ne dozivljava ovdje🙄🤣 al probam opet, dal mozda netko zna smije li se muskarac u postupku cijepiti za Covid? 

sbjelisi
    14. Travanj 2021. 18:34

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Evo da se iskupim, posle transfera nije bilo krumpirića, ali je Ruska to obavila taj dan umesto mene. Ja sa da neizbaksuziram za sve sjene, sjenice, crte, bete i beturine i za nase trudnice i friške mame
    I za nase sbjelisi…… MTBica

Rasplaka me sad 🙈
    Drzim fige za sjenicuuu
    I svim popisankama koje prerano pishaju! I Sara i Ruska ❤❤ za grand finale ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Travanj 2021. 18:34

Nola77

Pozdrav zene,
    Navikla sam vec da me nitko ne dozivljava ovdje🙄🤣 al probam opet, dal mozda netko zna smije li se muskarac u postupku cijepiti za Covid?

Nemoj pasivnu agresiju, molim te. Ne treba nam to nikome, a nije zdravo ni za tebe ni za nas.
    Mislim da muškarce nitko ništa ne pita, ali nisam sigurna. S obzirom da ih ne pitaju ni negativni test na Covid, vjerojatno ni ovo nije potrebno. Najsigurnije ti je da pitaš u klinici, često svaka klinika ima drugačije pravilo.

💔💔💔

manemoj
    14. Travanj 2021. 18:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Tiki 🥰🥰🥰
    Ruskati već standard komad, potpisala bi odmah da tako izgledam pred porod 🥰
    Dadane brini, ja ću kvariti prosjek zgodnih trudnica ovdje.. mama me vidjela prije 10 dana kad još nije bilo ni T od trbuha i odmah mi rekla aaaaa biti ćeš fino debela 😂😂😂
    A danas mi trbuh iskočio toliko da sam sama sebi smiješna 😅
    I da.. jel netko zna kako da maknem ovaj glupi tekst u lillipie? Da mi ostane samo koliko tjedana sam trudna

Kad si kreirala ticker, mogla si birati želiš li samo tjedne, ili želiš sve ove informacije.
    Izabrala si krivo
    Kreiraj ga opet.

A šta bi ja bez tebe ❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    14. Travanj 2021. 18:38

🌼TiKi🌼

Sara 💪💪 samo hrabro! ❤️🤞
    Dada meni je Nifty dosao isto tocno za 7 dana ukljuculjuci vikend. A bolovi su normalni, stalno nesto boli, bitno da nisu kontrakcije koje bole i koje su ceste.
    Pozdrav od nas dvije, Vrlimo vas ❤️

😍😍

sbjelisi
    14. Travanj 2021. 18:44

BAJOMA

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruskaaa, je, meni je u petak 40+0. Lipa si mi ko mala princeza na slici (tako je moja sestra govorila kad je bila dite 😊🌸) Ni ja se ne razumin u stomak jel spusten il nije, meni moj uvik isti.
    -
    Dada, neću sigurno pitat koje si ti vratolomije radila na lopti 🤪🤪🤪😉 Btw, jos jedan info, POČNI TRAŽIT HEBAMME (po naški babica il patronazna), veoma tesko ih je nać, često su zauzete, a zlata vrijede katkad. Pratit ce te kroz trudnocu, a kad se beba rodi dolazit 10 sljedećih tjedana (u početku svaki dan, a onda rjeđe i rjeđe). Ja sam svoju odmah u 9. tt pocela trazit.
    (oprostite žene, al mi Njemice se moramo drzat zajedno🤪, sve info koje mislim da su vrijedne spomena moran reć🙈).
    -
    Ja sam u trudovima i dalje, nepravilnim, al Bože moj, ja san se rodila nepravilna 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🙃😘🤗https://ibb.co/pQxdj3D

Aaaaaaaaaaaa divnaaaaaaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

manemoj
    14. Travanj 2021. 18:45

BAJOMA

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

-
    -

🙃😘🤗https://ibb.co/pQxdj3D

A daaaaaaj Bajo 😍😍😍😍😍

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

vuky
    14. Travanj 2021. 18:46

Nola77 ma nije bas tako... samo toliko se cure raspišu da pobjegne post vjerojatno :)
    Sto se tice cjepljenja- preporuka je da se svi cijepimo ... ako je moguce cim prije! Jedino mjesec dana pricekati sa stimulacijom nakon cijepljenja ( za zene, pa mozda onda tako i on da napravi ) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.