Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    14. Travanj 2021. 18:46

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Tiki 🥰🥰🥰
    Ruskati već standard komad, potpisala bi odmah da tako izgledam pred porod 🥰
    Dadane brini, ja ću kvariti prosjek zgodnih trudnica ovdje.. mama me vidjela prije 10 dana kad još nije bilo ni T od trbuha i odmah mi rekla aaaaa biti ćeš fino debela 😂😂😂
    A danas mi trbuh iskočio toliko da sam sama sebi smiješna 😅
    I da.. jel netko zna kako da maknem ovaj glupi tekst u lillipie? Da mi ostane samo koliko tjedana sam trudna

Kad si kreirala ticker, mogla si birati želiš li samo tjedne, ili želiš sve ove informacije.
    Izabrala si krivo
    Kreiraj ga opet.

A šta bi ja bez tebe ❤️❤️❤️

Ahahahahahaa one and only s crne liste 😂😂😂😂😂😂😂

oharascarlett14@gmail.com

• *.Women_name.*
    14. Travanj 2021. 18:48

Heej ženice moje, ja prespavala ova dva dana doslovno! Noćas sam imala još jedan napad te tahikardije, baš je neugodan osjećaj, trebalo mi je dobra 2,3 sata da se sve smiri. Još me uhvatila zgaravica. U 2 sata sam ko luda sjedila na balkonu. Jedva čekam i ja u finale! Sanjam o ljetu, lijepom vremenu i bebici u kolicima 😍
    Ruska i TiKi krasne ste obje 🤗❤️
    TiKi baš mi je drago da nema više kontrakcija, bit će to sve super. Tjedni samo  idu i idu 😍😁
    Finalistice Ruska i Sara navijamo da bebice krenu van 🙏🤞 Sara sudeći po svemu pa moglo bi uskoro ha? 😁😁 Možda već danas, sutra 😘
    Tuma i mene su boljeli ti donji dijelovi trbuha kod prepone ako to misliš. Isto par dana pa je prošlo. Mislim da nebi trebalo bit ništa zabrinjavajuće. Ali ja uvijek volim pitat doktoricu, za svaki slučaj eto. 😁
    Nola77 ja ti stvarno neznam odgovorit na to pitanje 🤷‍♀️ mog supruga nitko nije tražio taj test za covid. Oo nekoj logici mislim da nebi trebalo utjecati ali konzultirati se s liječnikom. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anči 💕
    14. Travanj 2021. 18:48

vuky

Nola77ma nije bas tako… samo toliko se cure raspišu da pobjegne post vjerojatno :)
    Sto se tice cjepljenja- preporuka je da se svi cijepimo … ako je moguce cim prije! Jedino mjesec dana pricekati sa stimulacijom nakon cijepljenja ( za zene, pa mozda onda tako i on da napravi )

Ja sam negdje procitala da bi kao do trudnoće trebalo proć bar tri mjeseca nakon cijepljenja..dosta razlicitih doktora ima raazliciti stav kolko sam skuzila... 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• *.Women_name.*
    14. Travanj 2021. 18:58

Dada ma svi ti bolovi su normalni, dok nije neizdrživo i nema krvarenja. Mene je stvarno dosta znalo, pogotovo na početku. 😘

SBjelisi žao mi je 😔
    Lita možda je stvarno prerano, pricekaj još dan dva. Meni je super kj si ti tak pozitivna 😁
    Tanja Bajo nam je stručnjak za to, pa ćemo nju slušati 😁🤞🙏
    Bajo divnu princezu imaš 😍😍😍❤️
    Mara odlično! Neka i ostane tako 🤞🙏😍❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    14. Travanj 2021. 19:01

sbjelisi 💕👣💕👣

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Evo da se iskupim, posle transfera nije bilo krumpirića, ali je Ruska to obavila taj dan umesto mene. Ja sa da neizbaksuziram za sve sjene, sjenice, crte, bete i beturine i za nase trudnice i friške mame
    I za nase sbjelisi…… MTBica

Rasplaka me sad 🙈
    Drzim fige za sjenicuuu
    I svim popisankama koje prerano pishaju! I Sara i Ruska ❤❤ za grand finale ❤❤

Daaa, za svee... I za jednu jugoistočnu Balkansku turneju. A ja kad dodjem u Zg idem pravac kod Ruskinog frizera 😜👍

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

manemoj
    14. Travanj 2021. 19:06

sbjelisi 💕👣💕👣

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Tiki 🥰🥰🥰
    Ruskati već standard komad, potpisala bi odmah da tako izgledam pred porod 🥰
    Dadane brini, ja ću kvariti prosjek zgodnih trudnica ovdje.. mama me vidjela prije 10 dana kad još nije bilo ni T od trbuha i odmah mi rekla aaaaa biti ćeš fino debela 😂😂😂
    A danas mi trbuh iskočio toliko da sam sama sebi smiješna 😅
    I da.. jel netko zna kako da maknem ovaj glupi tekst u lillipie? Da mi ostane samo koliko tjedana sam trudna

Kad si kreirala ticker, mogla si birati želiš li samo tjedne, ili želiš sve ove informacije.
    Izabrala si krivo
    Kreiraj ga opet.

A šta bi ja bez tebe ❤️❤️❤️

Ahahahahahaa one and only s crne liste 😂😂😂😂😂😂😂

Hahaha ti dobro znaš da u duši pripadaš samnom na crnu listu 😉❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tončica22
    14. Travanj 2021. 19:17

Cure pomoć,savjet.. 🥰
    Vratili se iz klinike i ja sam oduševljena sa Škvorcom jer je izravan i ja sam zahvalna jer konačno je netko i pogledao moje nalaze nakon 4 neuspjeha.
    Naime FSH je jako visok 22.13 IU/L ,vidjet cu sada sa ovim ciklusom kakav će biti ali svakako će ga trebat snizit. Čini mi se da ste spominjale suhe smokve u maslinovom ulju? 

👱‍♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
    3 x carski
    11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
    12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
    1/ 2021 prirodni/ nema stanice
    2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
    3 mj/21 prirodni / prazan folikul
    14.4.konzultacije Škvorc

Nola_
    14. Travanj 2021. 19:17

MTB 👀 draga salim se al stvarno. A ponovno sam pitala jer me stvarno zanima, a mislim da je i objektivno bitno. Moze dobiti temperaturu i nuspojave pa da mu se kvari ionako los spermiogram. Eto cisto zato. A rizicna je skupina zbog zdravstv. stanja i moramo odluciti danas. 
    Vuky, women name hvala puno cure! 

IščekivanjeDobrihStvari
    14. Travanj 2021. 19:18

anchy321

NelaNelaKariogram je kromosomska slika jedne stanice, a kariotip cijelog organizma..evo tako je to stručno objašnjeno…
    Tiki divna si 😍😍
    Cure i ja gledam tu ljubav je na selu 😂 ali samo radi ovih bisera sto im se stvarno mozes do suza nasmijat 😂😂

Ahaaaa, evo me kao Joey iz prijatelja, zadnji skonta.
      Tiki  vauu 🙃🙃

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

Nola_
    14. Travanj 2021. 19:22

Anchy hvala i tebi na odg! Da, tako sam i ja cula, savjetuju pricekati 3 mjeseca i od zaraze i od cijepljenja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.