TirelessIvy draga ,evo čitam u ne vjerujem da ti se do desilo ... to je ono što sam ri rekla za profesora ,nije mi sjeo i od početka sam odbijala bili kakve kontakte sa njim. Doktorica je bola izvrsna ali nije toliko stručna, što se stimulacije tiče...to mi je odredio dr.Fehr i ona me u FET uvela pod njegovim nadzorom i terapijom i također mi je rekla da imam endometriom na desnom jajnika...
Baš mi je žao što si imala takvo iskustvo, možda doktor djeluje ozbiljno i sve ali jednostavno mi NIJE SJEO ni kad je prolazio kroz hodnik. Ako već budeš išla na razgovor za mjesec u pol ,insistirao na dr.Fehru.
A što se plaćanja tiče mislim da ti je došlo do nesporazuma
Ne mogu oni tebi naplatiti ICSI ako ti nisu radili...aspiraciju ok ali kakav jeb** ICSI kojeg nije nj bilo.
Visjela sam ženu od 50 god kod Fehra tako da nisi ti slučaj za bacit. Pokušaj sa njim ako u međuvremenu ne nađeš drugu kliniku.
Grlim te puno ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
endometrioza
Ja sam vam zene totalno out. Nakon danasnje folikulometrije kod Sparca gdje je rekao da prestajemo sa terapijom i da od ova 2 folikula od 11mm i 13mm mogu ocekivati samo 1 da pratimo do kraja za punkciju sada dobijem odgovor od drugog lijecnika iz Zg. da ne razumije zasto ne nastavim sa terapijom, smanjim dozu i da ce ova 2 jos rasti posto je tek 8mi dan i steta da propadne. Za ispalit!
Ja inače imam pik na njega pa mozda nisam mjerodavna, ALI imam kod njega 3 losa iskustva, prvo mi je nakon op cisti rekao da imam priraslice i da mi je sve slijepljeno. I zg su dr potvrdili da mi je operacija savrseno izvedena. Nakon toga mi je rekao da mi lijevi jajnik ne radi da bih nakon 2 mjeseca ostala prirodno trudna baš iz tog jajnika, i za kraj u toj trudnoci toliko drljavo je sve odradio, nije mi radio nikakve anomaly scanove, pregledi su trajali doslovno po 30sek i zavrsila sam na induciranom porodu u 27tt. I jos sa tog pregleda gdje je otkrio anomalije uopce me nije poslao ni u bolnicu, ni na amnio već mi je predlozio da radim nifty u 25tt.
Mislim on je lijecnik i sigurno bolje zna, i nekome je odlican! Pola mojih prijateljica je odusevljeno njegovim pristupom. Ali moja iskustva s njim su takva da mi sada kaze da je nebo plavo ne bih mu vjerovala.
Ni meni nije legao nikako - isla sam kod njega za dogovor u vezi amnia (jedino oni u splitu rade s citogenskim u ZG - dok kbc split s slovenijom🤷♀️) Jer me predivna prof. Stipoljev uputila da mi on to odradi, znaci naplatio mi 2 min ultrazvuka 500kn . Na moje pitanje da li on vidi neku anomaliju na plodu, odgovor je bio dobro ga je sakrila.
Bajoma daaa, još 50 dana 😍🥳
Women_name mogu mislit kako je to grozan osjećaj. Nadam se da će proći sad i ne vraćati se više. 🤞
TirelessIvy grozno, grozno! Mijenjaj kliniku ili bar doktora!! I ni slučajno nemoj platit ono što nisu odradili. Joj užas!
Ruska1986 Hahhaha vidiš a kod nas je bilo tako da bi cugale i kad se pomalo napijemo bi ja krenula šminkat sve redom😂 vjerojatno smo ko klaunovi izlazile van😂
MTB ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB tiha si… Sve ok? Kuješ neki opaki plan?
TirelessIvyi generacijo 😘 mislim na tebe, ocekujem neke lepse vesti od predhodnih dana
Čitam vas, ali nemam volje pisati. Sve su mi lađe potonule, pa tugujem i deprimiram se. I jedem. Čekam da mogu početi vježbati pa da izbacim sve ovo sranje iz sebe. Plus da prestane glupo krvarenje, nisam znala da ovoliko krvi može izaći iz žene a da ona još hoda.
TirelessIvy, a da probaš kod onog doktora kojeg je bila Dada. Koliko se sjećam, ona nije bila zadovoljna sa tim tvojim, a bila je prezadovoljna sa nekim svojim u istoj klinici?
Vrlim te🤗🥰
MTB, bit će to bolje čim dobiješ, skupa ćemo kovat planove za dalje, i mene onaj Novi Sad mami, a i puno mi je bliže nego češkaMtb, Boboja kao rodjena Novosadjanka mogu Novo Sad samo da preporucim. Moja kuma u 42-oj ostala iz prve trudna I radila prelepu, prepametnu devojcicu. Imala je sve poteskoce kao mi, nizak AMH, jos i granicno insulinsku rezistenciju. 5 folikula, 4js, 4 trodnevna embriona vracena I jedna neodoljiva bebica 🥰🥰🥰
TirelessIvyi, zasto ti ne pokusas u NS?
Ja sam danas mom mužu rekla da sam ja ovde zavrsila sa postupcima,ne smatram da nisu strucan tim, mnoge koje znam su rodile zdravu decu, i starije od mene i problematicnije. Ali ja - šipak
Pokusala bi jos u NS kad se korona normalizuje, na svom terenu, opuštenije
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB, bit će to bolje čim dobiješ, skupa ćemo kovat planove za dalje, i mene onaj Novi Sad mami, a i puno mi je bliže nego češkaMtb, Boboja kao rodjena Novosadjanka mogu Novo Sad samo da preporucim. Moja kuma u 42-oj ostala iz prve trudna I radila prelepu, prepametnu devojcicu. Imala je sve poteskoce kao mi, nizak AMH, jos i granicno insulinsku rezistenciju. 5 folikula, 4js, 4 trodnevna embriona vracena I jedna neodoljiva bebica 🥰🥰🥰
Ja sam danas mom mužu rekla da sam ja ovde zavrsila sa postupcima,ne smatram da nisu strucan tim, mnoge koje znam su rodile zdravu decu, i starije od mene i problematicnije. Ali ja - šipak
Kod mm je azoo, pa moramo na donaciju, a to jos u Srbiji nije regulisano ☹ inače ne bih razmisljala uopste. To bi mi sigurno bila prva I najbolja opcija
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Kod mm je azoo, pa moramo na donaciju, a to jos u Srbiji nije regulisano ☹ inače ne bih razmisljala uopste. To bi mi sigurno bila prva I najbolja opcija
Znam da je otvorena 2019 banka reproduktivnog materijala u Bg. ali za prvih godinu dana donora uopšte nije bilo.... E sad ne znam.....Balkan 😐
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bajo - mala Marija ti je premedena 😍!
A trudnicesjajuuuu!!! 👍
Cure koje idu na SVETI DUH - može li koji komentar kako je tamo?
Heej ja sam ti na sv.duhu, sta te zanima tocno? 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Tončica, evo točno ovo što Tirelesslvy kaže, ne da im se zajebavat s nama, visoke godine, još ako se na to nasloži još nešto nađu 100 razloga da te ne prime. Mene je prvi doktor, kod kojeg me uputio moj socijalni ginekolog držao na kontracepciji dok mi hormoni ne budu idealni, u mojim godinama, ne bi da se pomlađujem. I tako ja u 39-toj izgubi pola godine na kontracepciju. Sad kad čitam cure koje su kod njega kužim da me nikad ne bi ni primio, jer njima statistika puno znači. A kad ideš privatno nitko nit ne spomene FSH, sve idealno.
Bobo , Tirelesslvy, mi kamo god krenemo orijentacija im je na našim godinama . Nama je isto spomenuo donaciju ali to nam je opcija o kojoj sada niti ne razmišljamo. I ja sam iskreno još nakon razgovora bila i zadovoljna kao jako ,ono ufff konačno netkome dozivio moje hormone i dao mi hrpu nalaza za izvaditi.Onda noćas nisam spavala kada je mozak poceo sa procesuiranjem i elaboratima. Jutros sam jako potonula, imam osjecaj da je sve nemoguce. Mm je slušao tamo ko telčić,i kao pa dobro dr kaze ali nisam ništa skuzio o čemu vi pricate🙄Wtf?! Zakljucak na kraju razgovora je bio da stimulirani meni niti ne pomaze jer da cemo dobiti koju stanicu vise ,kao njih lijekovi samo potaknu i napušu ali ne i dobre i treba zamjeniti ta 2 stimulirana u prirodne i loviti samo jednu. A ta jedna ne vrijedi uz takav Fsh. ?! Ajmee menii, iz koze bi iskocila a i fsh moze samo narasti uz sav stres.
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
Sortiraj odgovore
Najstariji