Evo da se iskupim, posle transfera nije bilo krumpirića, ali je Ruska to obavila taj dan umesto mene. Ja sa da neizbaksuziram za sve sjene, sjenice, crte, bete i beturine i za nase trudnice i friške mame
I za nase sbjelisi…… MTBica
Rasplaka me sad 🙈
Drzim fige za sjenicuuu
I svim popisankama koje prerano pishaju! I Sara i Ruska ❤❤ za grand finale ❤❤
Daaa, za svee… I za jednu jugoistočnu Balkansku turneju. A ja kad dodjem u Zg idem pravac kod Ruskinog frizera 😜👍
Ma ti dodji kod mene na rakiju prvo pa cemo mi kod frizera 😉🥰
Hahaha, dobar ti redosled. 🥂🥳💇♀️🎉
Zpravo, dodji ti na rakiju pa cemo se nadrndat pa cu te ja onda isfrizirat 😂😂😂 to mi je uvijek bilo najjace kod izlazaka... Kao nasminkat cu se i sve si pripremim, odem kod frendice i onda se nalijem ko guzica i boli me briga sta nisam nasminkana 😂😂 bitno da se loce 🤭 jednom tako pijana probala stavit tus! Ni ne moram rec na sta je to slicilo 😂😂😂 bitno je da su kod mene poslozeni prioriteti 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja sam vam zene totalno out. Nakon danasnje folikulometrije kod Sparca gdje je rekao da prestajemo sa terapijom i da od ova 2 folikula od 11mm i 13mm mogu ocekivati samo 1 da pratimo do kraja za punkciju sada dobijem odgovor od drugog lijecnika iz Zg. da ne razumije zasto ne nastavim sa terapijom, smanjim dozu i da ce ova 2 jos rasti posto je tek 8mi dan i steta da propadne. Za ispalit!
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Evo da se iskupim, posle transfera nije bilo krumpirića, ali je Ruska to obavila taj dan umesto mene. Ja sa da neizbaksuziram za sve sjene, sjenice, crte, bete i beturine i za nase trudnice i friške mame
I za nase sbjelisi…… MTBica
Rasplaka me sad 🙈
Drzim fige za sjenicuuu
I svim popisankama koje prerano pishaju! I Sara i Ruska ❤❤ za grand finale ❤❤
Daaa, za svee… I za jednu jugoistočnu Balkansku turneju. A ja kad dodjem u Zg idem pravac kod Ruskinog frizera 😜👍
Ma ti dodji kod mene na rakiju prvo pa cemo mi kod frizera 😉🥰
Hahaha, dobar ti redosled. 🥂🥳💇♀️🎉
Zpravo, dodji ti na rakiju pa cemo se nadrndat pa cu te ja onda isfrizirat 😂😂😂 to mi je uvijek bilo najjace kod izlazaka… Kao nasminkat cu se i sve si pripremim, odem kod frendice i onda se nalijem ko guzica i boli me briga sta nisam nasminkana 😂😂 bitno da se loce 🤭 jednom tako pijana probala stavit tus! Ni ne moram rec na sta je to slicilo 😂😂😂 bitno je da su kod mene poslozeni prioriteti 🤭🤭
Uhhh, sad si me vratila u te divne dane, bas to sto opisujes. Nostalgijaaaaaa.....ti jos mozes da se ubaciš u taj film a ja bi sebi delovala ko Samanta iz sex i grad u onoj premenopausal fazi
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB tiha si... Sve ok? Kuješ neki opaki plan?
TirelessIvyi generacijo 😘 mislim na tebe, ocekujem neke lepse vesti od predhodnih dana
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
TonciceFSH nivo varira od ciklusa do ciklusa. Čim je veći to znaci da se telo dosta 'muci' da stimulise folikule da rastu. To je nesto sto nam stiže sa godinama. On moze da ti i padne tokom nekog drugog ciklusa, ali doktori uglavnom uzimaju najvišu izmerenu vrednost kao realnu. Svako snižavanje FSH je uglavnom kozmeticke prirode, odnosno neće nužno promeniti reakciju na stimulaciju. Na primer često se radi kada klinike imaju neku gornju granicu FSH da uopšte uzmu u postupak. Ja se ne bih opterecivala time, više se fokusirala na to da bude folikula i da ih lepo bildas 💪💪💪ali ako želiš da ga snizis meni su uvek te smokve u maslinovom ulju jako pomagale
Tirelesslvy, hvala ti puno na odgovoru ❤
Kako sam shvatila dr.,da bez obzira na stanicu do trudnoče tj.implatacije ne može doći sa tako visokim Fsh-om 😔
Uzimam d-vitamin , folnu i kolagen 10000 od Yasenke.
Trebali bi "uloviti" ciklus da bude Fsh nizak i tada će nas uzeti u postupak,samo što nemamo puno vremena. Hzzo nas pokriva još do 11 mj. Tik-tak,utrka s vremenom 😊
Hvala još jednom na odgovoru 🥰😘
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
Tanja joj hvala ti, a ja se ne javljam jer opet sam nesto potonula... pa mi sve neprijatno da pišem. Ja nikako sreću da imam sa kliničkom. Prošli put nisam htela ni da pišem, jer mi je sve bilo grozno. Na poslednjoj folikulometriji sam ja sama lepo na ultrazvuku videla da imam polip. Pitala još doktora, je li to polip, on kaže nije, ništa se ne brinite. A kad sam došla na aspiraciju, kaže mi doktorka dok je radila ultrazvuk- pa vi tu imate i polip. To morate da vidite sa doktorom kako sa tim. I ja šokirana- da li je moguće da doktor koji je još profesor nije video polip, a ja sam ga videla ili ga jednostavno nije bilo briga. I onda jos dodje informacija da je folikul prazan. Zvala sam kliniku da vidim kada mogu da razgovaram sa doktorom šta dalje, šta sa tim polipom, kakvu terapiju dalje, da menjamo protokol ili slično i kažu mi - prvi sledeći termin za mesec i po dana. Muka me živa pojela. I šta sad da radim? Da izgubim mesec i po u kome bih mogla da rešim taj polip? I jos mi juče dodje račun od klinike na kome su mi uredno naplatili punkciju + ICSi, iako nije bilo jajne celije na kojoj bi mogao ICSI da se napravi. Pisala sam im i zvala ih, rekli su mi da doktor ima 15 minuta u utorak ta se telefonski cujemo, ne može ništa više. Bas sam očajna. Evo već danima ubrzano tražim novu kliniku 😭😭😭
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Toncice onda udri samo po smokvama 😄 meni su pre jedno dve godine u roku od mesec dana smanjile FSH sa 11 na 7. Bas deluju. Ja sam svako jutro stavljala dve u maslinovo ulje u staklenu teglicu i jela sledeće jutro. Nisu čak ni tako lošeg ukusa kad se naviknes 😉
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Tanjajoj hvala ti, a ja se ne javljam jer opet sam nesto potonula… pa mi sve neprijatno da pišem. Ja nikako sreću da imam sa kliničkom. Prošli put nisam htela ni da pišem, jer mi je sve bilo grozno. Na poslednjoj folikulometriji sam ja sama lepo na ultrazvuku videla da imam polip. Pitala još doktora, je li to polip, on kaže nije, ništa se ne brinite. A kad sam došla na aspiraciju, kaže mi doktorka dok je radila ultrazvuk- pa vi tu imate i polip. To morate da vidite sa doktorom kako sa tim. I ja šokirana- da li je moguće da doktor koji je još profesor nije video polip, a ja sam ga videla ili ga jednostavno nije bilo briga. I onda jos dodje informacija da je folikul prazan. Zvala sam kliniku da vidim kada mogu da razgovaram sa doktorom šta dalje, šta sa tim polipom, kakvu terapiju dalje, da menjamo protokol ili slično i kažu mi - prvi sledeći termin za mesec i po dana. Muka me živa pojela. I šta sad da radim? Da izgubim mesec i po u kome bih mogla da rešim taj polip? I jos mi juče dodje račun od klinike na kome su mi uredno naplatili punkciju + ICSi, iako nije bilo jajne celije na kojoj bi mogao ICSI da se napravi. Pisala sam im i zvala ih, rekli su mi da doktor ima 15 minuta u utorak ta se telefonski cujemo, ne može ništa više. Bas sam očajna. Evo već danima ubrzano tražim novu kliniku 😭😭😭
A jebemu mu misa... Bas se sve sastalo! Pisi slobodno ovdje, tu smo i za veselje i za utjehu... Saljem ti jedan veeeeeliki zagrljaj 💜💜❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ja sam vam zene totalno out. Nakon danasnje folikulometrije kod Sparca gdje je rekao da prestajemo sa terapijom i da od ova 2 folikula od 11mm i 13mm mogu ocekivati samo 1 da pratimo do kraja za punkciju sada dobijem odgovor od drugog lijecnika iz Zg. da ne razumije zasto ne nastavim sa terapijom, smanjim dozu i da ce ova 2 jos rasti posto je tek 8mi dan i steta da propadne. Za ispalit!
Bas za ispalit! Pa nastavljas sa terapijom il ?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska ❤❤❤
👩44, low AMH 🤵44, azo
Sortiraj odgovore
Najstariji