Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Travanj 2021. 17:43

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruskaaa, je, meni je u petak 40+0. Lipa si mi ko mala princeza na slici (tako je moja sestra govorila kad je bila dite 😊🌸) Ni ja se ne razumin u stomak jel spusten il nije, meni moj uvik isti.
    -
    Dada, neću sigurno pitat koje si ti vratolomije radila na lopti 🤪🤪🤪😉 Btw, jos jedan info, POČNI TRAŽIT HEBAMME (po naški babica il patronazna), veoma tesko ih je nać, često su zauzete, a zlata vrijede katkad. Pratit ce te kroz trudnocu, a kad se beba rodi dolazit 10 sljedećih tjedana (u početku svaki dan, a onda rjeđe i rjeđe). Ja sam svoju odmah u 9. tt pocela trazit.
    (oprostite žene, al mi Njemice se moramo drzat zajedno🤪, sve info koje mislim da su vrijedne spomena moran reć🙈).
    -
    Bajo, ono je med i šećer od diteta 😍😍😍
    Ja sam u trudovima i dalje, nepravilnim, al Bože moj, ja san se rodila nepravilna 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Hvala na info ,ali kako da to tražim? 🙈🙈🙈
    Gdje se traži? Jel to ide preko AOK, doktora ili privatno? Čula sam da je jako teško naći, a meni koja sam na 30% sa jezikom još i teže 😬😬🤣 jebemti Njemačku 🤣🤣🤣🤣

endometrioza

Sara 🌸
    14. Travanj 2021. 17:58

D_Štoperica 🐼

Gdje se traži? Jel to ide preko AOK, doktora ili privatno? Čula sam da je jako teško naći, a meni koja sam na 30% sa jezikom još i teže 😬😬🤣 jebemti Njemačku 🤣🤣🤣🤣

Upisi u google Hebamme i grad u kojem se nalazis. Izbacit ce ti sve web stranice, i onda napises generalni mejl i saljes svima redom. Složi neki mejl, ovo je moj bio npr.: 
    Sehr geehrte Frau ______,
    mein Name ist _________ und ich wohne in ________ ( grad,ulica i PLZ).(Nemoj pisat i broj kuće/zgrade, al napisi ulicu i pošt. broj, jer neke ne pokrivaju cijeli grad nego dijelove grada po PLZ-ovima. Broj  kuće ces joj rec kad se dogovorite za sastanak, cisto sigurnosti radi)
    Ich bin auf der Suche nach einer Hebamme, die mich betreuen würde.
    Meines Entbindungdatum ist _________ 
    Ich weiss es nicht, ob es noch früh ist um eine Hebamme zu suchen, aber ich hätte gerne wissen, ob Sie mich und meines Baby nach der Geburt unterstützen können .
    Ich freue mich darauf, von Ihnen zu hören
    und Sie gern persönlich kennenlernen.

Meine Handynummer: ____________

Viele Grüße,

-

Crte izbrisi i zamjeni onim cim triba. Moj njemacki je ok, B2 razina, naravno da ima puno rupa, al razumimo se super. Prica ona i engleski kad meni ponestane rijeci 😂
    Naravno, ako ti neka "ne sidne" ne moras forsirat, mozes trazit drugu. Sama si je dužna nać ako je želiš, jer nije "obavezna" a pokriva je osiguranje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Travanj 2021. 18:01

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

D_Štoperica 🐼

Upisi u google Hebamme i grad u kojem se nalazis. Izbacit ce ti sve web stranice, i onda napises generalni mejl i saljes svima redom. Složi neki mejl, ovo je moj bio npr.:
    Sehr geehrte Frau ______,
    mein Name ist _________ und ich wohne in ________ ( grad,ulica i PLZ).(Nemoj pisat i broj kuće/zgrade, al napisi ulicu i pošt. broj, jer neke ne pokrivaju cijeli grad nego dijelove grada po PLZ-ovima. Broj kuće ces joj rec kad se dogovorite za sastanak, cisto sigurnosti radi)
    Ich bin auf der Suche nach einer Hebamme, die mich betreuen würde.
    Meines Entbindungdatum ist _________
    Ich weiss es nicht, ob es noch früh ist um eine Hebamme zu suchen, aber ich hätte gerne wissen, ob Sie mich und meines Baby nach der Geburt unterstützen können .
    Ich freue mich darauf, von Ihnen zu hören
    und Sie gern persönlich kennenlernen.

Meine Handynummer: ____________

Viele Grüße,

-

Crte izbrisi i zamjeni onim cim triba. Moj njemacki je ok, B2 razina, naravno da ima puno rupa, al razumimo se super. Prica ona i engleski kad meni ponestane rijeci 😂
    Naravno, ako ti neka "ne sidne" ne moras forsirat, mozes trazit drugu. Sama si je dužna nać ako je želiš, jer nije "obavezna" a pokriva je osiguranje.

Divna si hvala ti punooooooo 🥰❤💟🙏❤❤❤❤❤

endometrioza

Lindsay
    14. Travanj 2021. 18:06

Tikiiiii  zgodnice 😘😍😘😍😘😍

BAJOMA
    14. Travanj 2021. 18:07

Tuma

Ruska1986 pa da hahah, ne mogu ja to tak kad treba 😂
    Dada, Miss a da, vjerojatno ionako ništa ne bi vidjeli na uzvu od bebe… Nedavno me tako boljelo na desnoj strani, al je trajalo par dana i zaboljelo bi dok više hodam, a sad je s lijeve i boli dok lezim na desnom boku ili leđima, ako prekrižim noge, dulje hodam, ako me beba lupi u to, okrećem se, napravim nagliji pokret…. Ugl, nema pravila😅A dobro, glavno da je s bebama sve oke, a ti bolovi, valjda će proc dok rodimo 😅
    Dada Eljuga isto šalje u breyer. Vjerujem da će biti do kraja tjedna.😊 Znam tu napetost, meni je prvi tjedan prošao ful jednostavno i onda sam pon i uto bila non stop uz mob i gledala u njega. Al ajd brzo me zvala u utorak, oko pola 2 čim je počela raditi 😊 sretno i neka što prije nazovu s lijepim vijestima 🤞🥰

Wuhu ti jos 50 dana 😍🤩

BAJOMA
    14. Travanj 2021. 18:09

🌼TiKi🌼

Sara 💪💪 samo hrabro! ❤️🤞
    Dada meni je Nifty dosao isto tocno za 7 dana ukljuculjuci vikend. A bolovi su normalni, stalno nesto boli, bitno da nisu kontrakcije koje bole i koje su ceste.
    Pozdrav od nas dvije, Vrlimo vas ❤️

Predivna si 🥰🥰🥰🤗

Sara 🌸
    14. Travanj 2021. 18:09

Dada, nema na čemu, drago mi da mogu pomoć. Nemoj se samo dat obeshrabrit. Ja sam u prvoj trudnoći poslala cca 35 mejlova, od toga nikad odgovora, bar ni "ćuš magare" na njih 30, 4 je odg da nemaju mista i samo jedna pozitivna. Nazalost, tada je nisan ni upoznala jer sam imala spontani prije prvog sastanka. Al sam zato samo njoj u drugoj trudnoci poslala mejl i pozitivno mi je odg. Triba nekad samo srice imat. 🌸

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

manemoj
    14. Travanj 2021. 18:17

Tiki 🥰🥰🥰
    Ruska ti već standard komad, potpisala bi odmah da tako izgledam pred porod 🥰
    Dada ne brini, ja ću kvariti prosjek zgodnih trudnica ovdje.. mama me vidjela prije 10 dana kad još nije bilo ni T od trbuha i odmah mi rekla aaaaa biti ćeš fino debela 😂😂😂 
    A danas mi trbuh iskočio toliko da sam sama sebi smiješna 😅
    I da.. jel netko zna kako da maknem ovaj glupi tekst u lillipie? Da mi ostane samo koliko tjedana sam trudna

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    14. Travanj 2021. 18:19

Ruska1986 i Tiki divne ste obje, komadi 😎❤️
    Bajo malena Marija je šećer bome, razveseliš nas svaki put 🥰

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Travanj 2021. 18:21

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Dada, nema na čemu, drago mi da mogu pomoć. Nemoj se samo dat obeshrabrit. Ja sam u prvoj trudnoći poslala cca 35 mejlova, od toga nikad odgovora, bar ni "ćuš magare" na njih 30, 4 je odg da nemaju mista i samo jedna pozitivna. Nazalost, tada je nisan ni upoznala jer sam imala spontani prije prvog sastanka. Al sam zato samo njoj u drugoj trudnoci poslala mejl i pozitivno mi je odg. Triba nekad samo srice imat. 🌸

Našla sam neku lijepu i mladu,moje godište, čini se pristojna aaaha pa možda i odgovori 🤣🤣🤣 
    Piše im da su zauzeti do studenog. Taman meni tada bude i trebalo. Prije poroda mi ne treba,više me brine kad rodim....
    ..
    Žao mi je Saro radi tvog gubitka prve trudnoće.  Nažalost nisam upratila što se dogodilo jer nisam tvoju cijelu trudnoću na forumu. 
    Zato će sada Bogu hvala biti sve u redu ,i ova beba će zacijeliti rane sigurno 🤗❤❤❤❤ zaboravili nećeš, ali sigurno će biti lakše... grlim te puno 🤗❤💟💟💟💟💟💟💟

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.