Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    14. Travanj 2021. 16:55

Ruska1986

D_Štoperica 🐼

Ruska1986

manemoj

Dadai Ruskameni je to sinoć bilo, takvi kao čudni grčevi ali sam se baš jako jako smijala pa sam mislila da je od toga (gledala sam ljubav je na selu, nemojte me osuđivati 😅)
    Dada ti si dva tjedna ispred mene.. znači da se ne nadam ničem boljem 😅 meni čak ni ne smetaju te mučnine, navikla sam već, koliko mi smeta što mi fali hrana, ništa mi se ne jede i nemam apetita i baš to što ti kažeš.. gadi mi se. I onda maštam o svemu što bi jela a znam da mi ništa ne bi pasalo..
    Baš sam jutros razmišljala o tvom Niftyu, pa već je dosta prošlo, ja mislila da ti to očekujes svaki tren.. tjedan dana jel?
    Sara prebacujem klađenje na tebe za danas 😅 ajmooooooo možeš ti to 🥰

Imate li kredit? Dal ste dizali kredit? 🤭🤭🤭

Dok dobije ruski poljubac i dodirne sisu, pristati će i na 2 kredita 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 sram me sta to gledam, al gledam 🤷🏻‍♀️

Ista stvar.. i meni kao neugodno a opet sam se jučer toliko smijala da me trbuh od smijeha bolio 🙈🙈🙈🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🌸TiKiDi🌸
    14. Travanj 2021. 16:55

Sara 💪💪 samo hrabro! ❤️🤞
    Dada meni je Nifty dosao isto tocno za 7 dana ukljuculjuci vikend. A bolovi su normalni, stalno nesto boli, bitno da nisu kontrakcije koje bole i koje su ceste.
    Pozdrav od nas dvije, Vrlimo vas ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Anči 💕
    14. Travanj 2021. 17:07

NelaNela Kariogram je kromosomska slika jedne stanice, a kariotip cijelog organizma..evo tako je to stručno objašnjeno...
    Tiki divna si 😍😍
    Cure i ja gledam tu ljubav je na selu 😂 ali samo radi ovih bisera sto im se stvarno mozes do suza nasmijat 😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tuma
    14. Travanj 2021. 17:12

🌼TiKi🌼

Sara 💪💪 samo hrabro! ❤️🤞
    Dada meni je Nifty dosao isto tocno za 7 dana ukljuculjuci vikend. A bolovi su normalni, stalno nesto boli, bitno da nisu kontrakcije koje bole i koje su ceste.

Divne ste 🥰😍😍

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Travanj 2021. 17:24

🌼TiKi🌼

Sara 💪💪 samo hrabro! ❤️🤞

Awwww
    Divne ste
    I ja maštam o toj majici već godinama, nadam se da ću je jednom imati priliku nositi 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Travanj 2021. 17:27

🌼TiKi🌼

Sara 💪💪 samo hrabro! ❤️🤞

Ajme Tiki 🥰❤❤❤❤ 
    Pa ima li ovdje koja debela trudnica ili ću ja biti prva 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    I sad gledam i ne vjerujem ,ženo ti si ista moja rođakinja koja je sada tu negdje sa trudnoćom i živi u Petrinji..
    Znači ne vjerujem, čak sam mamu išla pitati jesi li ti ona 🤣🤣🤣 eto rođo moja ahhah divni ste i baš ti je buša prekrasna...❤🥰
    Znači mogu očekivati rezultate svaki dan...ajme štrikammmmm 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

endometrioza

Anči 💕
    14. Travanj 2021. 17:29

Dada oces ti to uskoro saznat i spol 😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Tiinaa
    14. Travanj 2021. 17:34

Pozdrav cure... jucer sam bila u klinici na razgovoru.. odlucili smo mm i ja da idemo u fet sada 23.4 ☺ s doktorom sam pricala i jedino na sto me moze poslat su geneticka ispitivanja ako ni ovaj put ne uspije....  posto su ovdje u njemackoj sve pretrage  u cijenama jako visoke radije cu to obaviti u Hrvatskoj ako dode do toga . I pocinjem sa clexana inekcijama na dan transfera... A sada sto dragi Bog da 🙂

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Travanj 2021. 17:35

anchy321

Dada oces ti to uskoro saznat i spol 😍

Pa trebala bi saznati sad sa rezultatima Niftija ... a i ovako bi možda saznala već na idućem pregledu ili onom tamo iza , osim ako beba opet nebi imala skupljene noge :)
    Ali Nifty će sa sigurnošću reći i jedva čekam da znam u kojem rodu da joj/mu tepam ❤🥰🥰🥰🥰

endometrioza

Sara 🌸
    14. Travanj 2021. 17:39

Ruskaaa, je, meni je u petak 40+0. Lipa si mi ko mala princeza na slici (tako je moja sestra govorila kad je bila dite 😊🌸) Ni ja se ne razumin u stomak jel spusten il nije, meni moj uvik isti.
    -
    Dada, neću sigurno pitat koje si ti vratolomije radila na lopti 🤪🤪🤪😉 Btw, jos jedan info, POČNI TRAŽIT HEBAMME (po naški babica il patronazna), veoma tesko ih je nać, često su zauzete, a zlata vrijede katkad. Pratit ce te kroz trudnocu, a kad se beba rodi dolazit 10 sljedećih tjedana (u početku svaki dan, a onda rjeđe i rjeđe). Ja sam svoju odmah u 9. tt pocela trazit. 
    (oprostite žene, al mi Njemice se moramo drzat zajedno🤪, sve info koje mislim da su vrijedne spomena moran reć🙈). 
    -
    Bajo, ono je med i šećer od diteta 😍😍😍
    Ja sam u trudovima i dalje, nepravilnim, al Bože moj, ja san se rodila nepravilna 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.