Dada welcome to the club,taj pritisak imam od 5.do evo skoro 24.tj nije stalo
Tuma identicno mi je, vise lijeva strana, teret neopisiv,kad spavam nocu i dizem se na wc teska pokora ..ka da me netko premlatio po stomaku...jedva cekam pregled
Ne znam koliko bi ti abdominalni uzv znacio,ja sam bila sad za bubreg i nista oni ne vide cudno .osim pijeska i kamenca u bubregu ali sta se stomaka tice nista, mogu jos jedino u radiologa na pregled ali ne znam koliko ima smisla vise to zracenje...ocito je sve normalno . Nekog boli vise nekog manje,ja sam ta sretnica da mene STALNO 😣
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Evo da se iskupim, posle transfera nije bilo krumpirića, ali je Ruska to obavila taj dan umesto mene. Ja sa da neizbaksuziram za sve sjene, sjenice, crte, bete i beturine i za nase trudnice i friške mame
I za nase sbjelisi…… MTBica
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Joj Dada, mislim da je sve normalno 😅 širi ti se sada intenzivno maternica u ovom periodu, tako da vjerujem da je to sve oke. A ja više ni sama ne znam šta je normalno. Mene već tjedan dana boli u donjem lijevom dijelu trbuha i nekad bude tako jaka bol da jedva stanjem na lijevu nogu ili se okrenem u krevetu, a ako me beba lupi u taj dio, sva se zgrcim. Jučer na pregledu kaže dr da ne vidi razlog, da je sve oke. Ne znam dal da idem abdominalnom kirurgu il tako nekome da pogleda trbuh uzvom i vidi jel imam nešto nevezano uz reproduktivni sustav šta tako boli….
A što se niftya tiče meni je došao za točno 7 dana. Ne radnih, nego uključujući vikende. U uto sam radila, idući utorak dobila rezultate. Koliko je tebi prošlo?
Misliš da bi ti na abfominalnom uzv mogli ista vidjeti zbog bebe ? Vjerujem da je sve to radi bebe koja se namješta i ima sve manje mjesta kao i kod mene što sad duplo raste svaka 2 tj i naravno da si radu mjesto 🤗🤗🤗 samo čekam da se počne loptati sa organima 🤣🤣
Ja još čekam. Sutra evo bude tjedan dana od uzimanja uzorka ali stalno škicam mail. Neznam situaciju kod Eljuge i dali oni imaju svoj laboratorij za kromosomska očitavanja, ali ono što znam da Agram nema i šalje u Breyer. Oni imaju svoj laboratorij ali ne rade svi ta ispitivanja...nadam mu se kroz 5 dana. Kada mi je pokazivala listu pisalo je nekim ženama pored 5 dana ,9 dana itd a pravilo im je da je unutar 14 rok za konačne...s tim da može doći i ranije....čekam i jedva čekam i mislim da ću povraćati kad mail stigne 🙈🙈🙈
Mislim da je bolje da ga nekom drugom prije proslijedim da pročita 🤣
endometrioza
Evo da se iskupim, posle transfera nije bilo krumpirića, ali je Ruska to obavila taj dan umesto mene. Ja sa da neizbaksuziram za sve sjene, sjenice, crte, bete i beturine i za nase trudnice i friške mame
I za nase sbjelisi…… MTBica
Aj, nek ti bude 😍😍😍
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dadai Ruskameni je to sinoć bilo, takvi kao čudni grčevi ali sam se baš jako jako smijala pa sam mislila da je od toga (gledala sam ljubav je na selu, nemojte me osuđivati 😅)
Dada ti si dva tjedna ispred mene.. znači da se ne nadam ničem boljem 😅 meni čak ni ne smetaju te mučnine, navikla sam već, koliko mi smeta što mi fali hrana, ništa mi se ne jede i nemam apetita i baš to što ti kažeš.. gadi mi se. I onda maštam o svemu što bi jela a znam da mi ništa ne bi pasalo..
Baš sam jutros razmišljala o tvom Niftyu, pa već je dosta prošlo, ja mislila da ti to očekujes svaki tren.. tjedan dana jel?
Sara prebacujem klađenje na tebe za danas 😅 ajmooooooo možeš ti to 🥰
Imate li kredit? Dal ste dizali kredit? 🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Dadai Ruskameni je to sinoć bilo, takvi kao čudni grčevi ali sam se baš jako jako smijala pa sam mislila da je od toga (gledala sam ljubav je na selu, nemojte me osuđivati 😅)
Dada ti si dva tjedna ispred mene.. znači da se ne nadam ničem boljem 😅 meni čak ni ne smetaju te mučnine, navikla sam već, koliko mi smeta što mi fali hrana, ništa mi se ne jede i nemam apetita i baš to što ti kažeš.. gadi mi se. I onda maštam o svemu što bi jela a znam da mi ništa ne bi pasalo..
Baš sam jutros razmišljala o tvom Niftyu, pa već je dosta prošlo, ja mislila da ti to očekujes svaki tren.. tjedan dana jel?
Dok dobije ruski poljubac i dodirne sisu, pristati će i na 2 kredita 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
endometrioza
Dok dobije ruski poljubac i dodirne sisu, pristati će i na 2 kredita 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂 sram me sta to gledam, al gledam 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska1986 pa da hahah, ne mogu ja to tak kad treba 😂
Dada, Miss a da, vjerojatno ionako ništa ne bi vidjeli na uzvu od bebe... Nedavno me tako boljelo na desnoj strani, al je trajalo par dana i zaboljelo bi dok više hodam, a sad je s lijeve i boli dok lezim na desnom boku ili leđima, ako prekrižim noge, dulje hodam, ako me beba lupi u to, okrećem se, napravim nagliji pokret.... Ugl, nema pravila😅A dobro, glavno da je s bebama sve oke, a ti bolovi, valjda će proc dok rodimo 😅
Dada Eljuga isto šalje u breyer. Vjerujem da će biti do kraja tjedna.😊 Znam tu napetost, meni je prvi tjedan prošao ful jednostavno i onda sam pon i uto bila non stop uz mob i gledala u njega. Al ajd brzo me zvala u utorak, oko pola 2 čim je počela raditi 😊 sretno i neka što prije nazovu s lijepim vijestima 🤞🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hej
Trebam staviti na popis obaveza navratit na forum koliko se toga napiše jako brzo 🙃🙃 Al vjerujem cim krenem u postupak da cu biti i te kako aktivna...
Budući da nisam puno saznala o poliklinici u Sa izgleda da opet idem u Cito
Imam odraditi jos neke nalaze i briseve... Jel sigurno raditi briseve pred Menst. Ili da cekam da prodje....
Sbjelisi zao mi je zbog svega.. Iako vidim da si ti i dalje puna pozitive... Znaš li Vec što ti je dalje ciniti?
RebekaB. Ja sam bila na femari (letrozolu) Nazalost bez uspjeha ali je djelovao bolje nego klomifen. S njime sam Imala folikula i dobar endometrij...nadam se da ce kod tebe biti zgoditak.
Anchy321, sunny vi ste radile kariogram , kariotip ja i dalje ne shvaćam razliku?
Meto hvala na odgovoru ja ne znam s njim nikako pricati a morati cu.. Kada cu vaditi progesteron 🙈🙈🙈🙈🙈 nakon apsiracije?
Ja sam naravno
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Sva Vec u razmišljanju
Svim ostalim curam sretno 🙃🙃🙃🙃🙃
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji