Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    07. Travanj 2021. 22:41

MTB, Magnolia sve mi je jasno. Ja sam jucer guglala neke svoje simptome i  kaže gugl da sam imala blagu epizodu srčanog udara. A već sam i nekoliko rakova prebolila, a ne trebam ni pričati koliko dijagnoza sam imala u trudnoći 😅
    MTB odlično, sad kao da i jesam u grupi, nitko nije stukturiraniji i sistematicniji od tebe, ne trebam se brinuti da ću propustiti koju informaciju 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:41

🌼TiKi🌼

Magnolia moja beba je isto napredan zametak, bila je morula vec treci dan. Kromosomski sve u redu, tako da mislim da to stvarno nista ne mora znaciti. Također mi je i drugi zametak bio napredan. Po rijecima embriologice su oba bila krasna bez fragmentacija. Nekad i kasne pa sve bude ok, a oni koji se dijele skolski prestanu s razvojem. To ne mozemo znati nazalost.
    Jako mi je drago zbog Simbe. ❤️
    —-
    Ja bez kontrakcija vec dva dana 🤞🙏

Uff, kako mi je drago. Samo dan po dan, lijepo ti to guraš 

💔💔💔

Ruska1986
    07. Travanj 2021. 22:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, ma kakav kamen, zato nosiš škare. No woriz, mi već i kolibu unajmljujemo, sve je riješeno. Ti samo pripremi situaciju down there , ja te ne bum klistirala i brijala.Magnolia, ma jebeš statistiku. Baš čitam sad temu sa ženama koje si transferiraju samo PGD ispravne zametke, previše i tu ima spontanih za moj ukus. Sve je to kocka.

Tuma, kužim. I mene je bilo trta kad sam se ubacivala da će biti netko poznat, ali ne vidim da jest (barem mi nije izbacilo nekoga koga znam) pa sam ostala. Sad imaš mene kao inside girl.

A dobro, malo ces morat pripomoc! Znas da ne vidim uopce sta se dole dogadja! Mozda Kate i pokusava izac van, al se ne moze probit kroz zbunje 🤭
    Dobro, ko jos ide na G. Pregled, osim mene? Kakvi su planovi? 👂🏻👂🏻

Ovo su prijavljene curke:

mtbica
    sbjelisi
    blacksheep
    VM
    vuky (uvjetno)
    ericaa
    ANKSIMORON

Gledamo kuće, imamo lopate i ašovčiće, nosimo rakiju… Ti trebaš samo ponijeti sebe u jednom komadu pa da onda imamo i akciju tamo.
    Što se tiče tvoje male ljubičasteprepustit ću drugim curama da ti pomognu oko toga. Ja ću odraditi onaj zabavni dio.

Ti mozes obradit dio oko hemaca 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:43

Tuma

MTB, Magnolia sve mi je jasno. Ja sam jucer guglala neke svoje simptome i kaže gugl da sam imala blagu epizodu srčanog udara. A već sam i nekoliko rakova prebolila, a ne trebam ni pričati koliko dijagnoza sam imala u trudnoći 😅
    MTB odlično, sad kao da i jesam u grupi, nitko nije stukturiraniji i sistematicniji od tebe, ne trebam se brinuti da ću propustiti koju informaciju 😂

Ti si naše medicinsko čudo, imaš sve moguće bolesti preboljene 

💔💔💔

Tuma
    07. Travanj 2021. 22:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, ma kakav kamen, zato nosiš škare. No woriz, mi već i kolibu unajmljujemo, sve je riješeno. Ti samo pripremi situaciju down there , ja te ne bum klistirala i brijala.Magnolia, ma jebeš statistiku. Baš čitam sad temu sa ženama koje si transferiraju samo PGD ispravne zametke, previše i tu ima spontanih za moj ukus. Sve je to kocka.

Tuma, kužim. I mene je bilo trta kad sam se ubacivala da će biti netko poznat, ali ne vidim da jest (barem mi nije izbacilo nekoga koga znam) pa sam ostala. Sad imaš mene kao inside girl.

A dobro, malo ces morat pripomoc! Znas da ne vidim uopce sta se dole dogadja! Mozda Kate i pokusava izac van, al se ne moze probit kroz zbunje 🤭

mtbica
    sbjelisi
    blacksheep
    VM
    vuky (uvjetno)
    ericaa
    ANKSIMORON

Gledamo kuće, imamo lopate i ašovčiće, nosimo rakiju… Ti trebaš samo ponijeti sebe u jednom komadu pa da onda imamo i akciju tamo.
    Što se tiče tvoje male ljubičasteprepustit ću drugim curama da ti pomognu oko toga. Ja ću odraditi onaj zabavni dio.

Ljubomorna sam 😭😭 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

07. Travanj 2021. 22:44

Ruska1986

Magnolia

Ruska1986

Sunflower14

Hvala vam svima!😘Bjelisiu petak opet zajedno u iščekivanju!🤗
    MTBnadam se da djeluje sto god da si popila za bolove da djeluje.💪
    Clarissadobrodošla! Kao što si uočila, ovdje je podrškasvemirska!! Sretno sa svim!😊
    .
    Zna li neka od vas može li doktor na zamjeni zatvoriti bolovanje? I možemo li ikako saznati je li nam bolovanje još otvoreno ili je zatvoreno?
    Nikad prije nisam bila na bolovanju i totalno sam pogubljena i s najosnovnijim stvarima vezanim za to.

Pa kad otvaras bolovanje, dobijes doznaku da si otvorila bolovanje i to nosis svom poslodavcu. Na papiru obicno pise od kojeg do kojeg datuma je bolovanje.. Ako si na bolovanju npr. 2 tjedna, to bi ti trebalo pisati na doznaci.

Ne piše, kad otvaras bolovanje ne znas unaprijed koliko ces biti bolestan. Kad otvaras bolovanje dobijes obavijest o privremenoj nesposobnosti za rad na kojoj moze i ne mora pisati ocekivano trajanje bolovanja, zavisi o šifri na koju ti doktor otvara bolovanje. Doznaku dobijes kada zatvoriš bolovanje ili na kraj svakog mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. Bolovanje doktor ne smije zatvoriti bez tvog znanja.

Nekako sam pretpostavila da Sunflower pita za bolovanje vezano za MPO postupak, ne znam zast 🤷🏻‍♀️ Jer je moja frendica dobila 2 tjedna bolovanja za vrijeme aspiracije i transfera i bio je naveden period od do..

Bude na doznaci, na doznaci mora biti navedeno i uvijek je navedeno od-do. Doznaka je dokument na osnovu kojeg se obracunava placa i mi je dobijemo na ruke tek kada zatvorimo bolovanje ili na kraju mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. A mislim da bolovanje za mpo nije određeno na 2 tjedna, to mozda zavisi kako se dogovoris, ja sam bila na bo cijeli ciklus, od prvog uzv sve do druge bete. Jer radim cudne smjene i nema bas smisla da se idem pikati na poslu.

Tuma
    07. Travanj 2021. 22:46

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

MTB, Magnolia sve mi je jasno. Ja sam jucer guglala neke svoje simptome i kaže gugl da sam imala blagu epizodu srčanog udara. A već sam i nekoliko rakova prebolila, a ne trebam ni pričati koliko dijagnoza sam imala u trudnoći 😅

Ti si naše medicinsko čudo, imaš sve moguće bolesti preboljene

Hahah da. Mama me više uopće ne shvaća ozbiljno, sad kad mi je dr rekla strogo mirovati do idućeg pregleda, da muž nije bio samnom i čuo ju rekli bi mi svi da sam to zamislila 😂
    Jednom sam i svoju dr nazvala i rekla joj: doktorice, ja imam rak debelog crijeva. (unutarnji hemoroid je bio na kraju) 😂

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

07. Travanj 2021. 22:48

🌼TiKi🌼

Magnolia moja beba je isto napredan zametak, bila je morula vec treci dan. Kromosomski sve u redu, tako da mislim da to stvarno nista ne mora znaciti. Također mi je i drugi zametak bio napredan. Po rijecima embriologice su oba bila krasna bez fragmentacija. Nekad i kasne pa sve bude ok, a oni koji se dijele skolski prestanu s razvojem. To ne mozemo znati nazalost.
    Jako mi je drago zbog Simbe. ❤️
    —-
    Ja bez kontrakcija vec dva dana 🤞🙏

Sve ja to znam, ali nasla sam bila to jednom prilikom i taj danasnji post me sjetio. Sve ja znam da ponekad i najgori embriji budu ok, a oni najljepsi ne valjaju. Nego eto procitala sam tu statistiku da je veca mogucnost i to je to. I meni ie statistika bila da ce mi se to dogoditi 1:20000 i ja sam bila taj 1. Znam da statistika ne znaci nista, čisto razmisljam što ako....

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:48

Tuma

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

mtbica
    sbjelisi
    blacksheep
    VM
    vuky (uvjetno)
    ericaa
    ANKSIMORON

Ljubomorna sam 😭😭

Slobodno i ti dođi, mi sve porađamo, nemamo predrasuda prema tjednima trudnoće 
    Tebe možda pustimo da ovaj put samo asistiraš, pa si ti na redu na nekom idućem dejtu?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:50

Tuma

Jednom sam i svoju dr nazvala i rekla joj: doktorice, ja imam rak debelog crijeva. (unutarnji hemoroid je bio na kraju) 😂

Potejto, tomato... 
    Ja sam jednom zvala info telefon na hitnoj da ih pitam imam li srčani udar, beat that 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.