Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2021. 21:45

MTB
    Nisam ih radila 
    Muž je radio većinu još prije prvog postupka,poslao ga androlog..
    Ja sam razmišljala da napravim koju pretragu ako ne uspije ovaj put ,samo što sam nedavno promijenila soc ginekologicu,ja i njena sestra nismo baš na istoj važnoj duljini a ona mi se čini ok pa ćemo sad vidjeti hoće mi dat što od tog da napravim..
    A s druge strane imam muža na glavi koji hoće što prije sve te postupke i fetove jer smo cijelu prošlu godinu doslovno izgubili zbog korone🤷‍♀️

Rora8290
    07. Travanj 2021. 21:46

MaloTele

lioraliora

MaloTele

lioraliora

Cure, muž me isplašio večeras, da je čitao da se moje dvije blastice mogle podijeliti..pa da budu trojke ili cetvorke..i čitao je da moja beta prevelika za dvoje 😱😱. Tko imao blizance beta bude tipa do 1000 na moj dan kad sam imala 2594, ili na 18dnt sam imala skoro 12000 što nigdje nisam pročitala…

Ne citaj nista 😄 meni je izbacilo molarne trudnoce i neznam sta sve ne, samo sam u strahu bila bezveze xd javila sam se jer znam kakva je panika, moja beta je bila 13dnt 4711, znaci puuuuuno veca od tvoje koja je vađena dan kasnije 😃 i primile su se obje ali je jedna odustala kasnije, nemogunpo beti nista znati dok se ne vidi na uzv, s tim da se meni na prvom pregledu druga gv nije niti vidjela uopce, tek na 8tt, ugl ne citaj,ne guglaj i mantraj pozitivno, ja sam to gledala ovako,jedna je tu i ukopala se fino, a ako dode i druga odlicno, zelim ti srecu i nemoj panicariti, nije jos vrijeme za to 🤞😘

Hvala tiiii 😍😍😍😍. Tako i govorim cijelo vrijeme, mislim na 1 samo, a druga ako bude hvala Bogu 😀. Da li se sjećaš svog 1 ultrazvuka? Meni su jučer napisali samo 1 gv sa žv..i to poslije one bete od 11960..znači može biti rano za drugu da se vidi?

Kako se ne bi sjecala,tuga i jad jer je samo 1gv 😭😭😭 prvi pregled sam imala sa tocno 6tt, nisam ni vadila drugu betu jer su rekli da je jako visoka i da je jos rano za ista vidjet pa da da dodem na 6tt tocno, vidjela se samo 1 gv ali smo imali junacko srceko vec 🥰 drugi pregled, 8tt, vidljive 2gv ali drugi plod je premalen i ne kuca mu srceko, ali tad me to nije toliko pogodilo ko ovo na 6tt, nisam ni znala koliko sam htjela blizance nakon te velike bete 😃 ali znam da sam bila u velikoj panici i strahu jer bas nigdje nisam vidjela toliku betu a guglala sam svugdje i sve, i eto nas u pon 15tt ravno 🥰 sto manje guglaj,ionako nemozes nista promijeniti, sta bude bit ce, ne valja se stresirat puno kad ionako ne ovisi nista o tome, ali naisla sam i na manje bete a bili su blizanci, ja sam rekla bitno mi je da je jedna supeeeeer a ako druga dode nitko sretniji od mene 😊

Baš tako, hvala ti. I eto te 15 tt u ponedjeljak, bravo 😊. Nisam ja ni guglala ništa..muž išao betu guglati 🤣🤣🤣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 21:51

Ana123456

MTB
    Nisam ih radila
    Muž je radio većinu još prije prvog postupka,poslao ga androlog..
    Ja sam razmišljala da napravim koju pretragu ako ne uspije ovaj put ,samo što sam nedavno promijenila soc ginekologicu,ja i njena sestra nismo baš na istoj važnoj duljini a ona mi se čini ok pa ćemo sad vidjeti hoće mi dat što od tog da napravim..
    A s druge strane imam muža na glavi koji hoće što prije sve te postupke i fetove jer smo cijelu prošlu godinu doslovno izgubili zbog korone🤷‍♀️

Muž će imati pravo glasa kad on bude prolazio kroz stimulacije.
    Ginekologicu mijenjaj ako je loša, imaš pravo na dosta uputnica. Na što nemaš, radi privatno.
    Nakon nekoliko neuspjeha, nema smisla ići na stimulacije i ispucavati postupke bez da napraviš par pretraga. Na njih potrošiš možda mjesec dana vremena, a možda otkriješ da ćeš uz jednu tableticu moći iznijeti trudnoću. Čak i ako ne otkriješ, barem ćeš znati da problem NIJE u tim dijelovima priče.

💔💔💔

Tuma
    07. Travanj 2021. 21:53

MTB znaš još nešto o Simbi? Kakav je bio porod, koliko su teške bebice? Di si saznala da je rodila? Baš mi je drago da je sve oke i da su ona i decki dobro 😍😍
    MaloTele ajme već ćeš 15tt 😱😍
    Liora beta ti je super, ne brini. A u petak ćeš vidjeti jesu li možda 2 GV od kojih se 1 nije vidjela jučer 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MaloTele
    07. Travanj 2021. 21:56

lioraliora

MaloTele

lioraliora

MaloTele

lioraliora

Cure, muž me isplašio večeras, da je čitao da se moje dvije blastice mogle podijeliti..pa da budu trojke ili cetvorke..i čitao je da moja beta prevelika za dvoje 😱😱. Tko imao blizance beta bude tipa do 1000 na moj dan kad sam imala 2594, ili na 18dnt sam imala skoro 12000 što nigdje nisam pročitala…

Ne citaj nista 😄 meni je izbacilo molarne trudnoce i neznam sta sve ne, samo sam u strahu bila bezveze xd javila sam se jer znam kakva je panika, moja beta je bila 13dnt 4711, znaci puuuuuno veca od tvoje koja je vađena dan kasnije 😃 i primile su se obje ali je jedna odustala kasnije, nemogunpo beti nista znati dok se ne vidi na uzv, s tim da se meni na prvom pregledu druga gv nije niti vidjela uopce, tek na 8tt, ugl ne citaj,ne guglaj i mantraj pozitivno, ja sam to gledala ovako,jedna je tu i ukopala se fino, a ako dode i druga odlicno, zelim ti srecu i nemoj panicariti, nije jos vrijeme za to 🤞😘

Hvala tiiii 😍😍😍😍. Tako i govorim cijelo vrijeme, mislim na 1 samo, a druga ako bude hvala Bogu 😀. Da li se sjećaš svog 1 ultrazvuka? Meni su jučer napisali samo 1 gv sa žv..i to poslije one bete od 11960..znači može biti rano za drugu da se vidi?

Baš tako, hvala ti. I eto te 15 tt u ponedjeljak, bravo 😊. Nisam ja ni guglala ništa..muž išao betu guglati 🤣🤣🤣

I zab napisat, meni se nije vidjelo na prvom pregledu jer su bile smještene jedna na drugoj, da su se drugacije namjestile vidjelo bi se vjerojatno, kad je tebi pregled? Haha kod mene obrnuto, muz mi je zabranio gugl, jer samo dramim kaj ak je ovo,kaj ak je ono 😄meni je cak palo napamet da smo jedno i prirodno napravili pa su 3 pa je zato tak velika beta 😅🤦 svasta sam ja mislila a na kraju jedna zdrava bebica,zasad barem 🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    07. Travanj 2021. 21:58

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MaloTele

Nisam citala bas danas, spavala cijelo pop, pa da provjerim samo jel stigla beta od BjeliS?

Je, dramatizira bezveze, beta joj je super

Supeeeer, bas mi drago 🥰🥰🥰🥰
    BjeliS vadis opet il' kakav je plan za dalje? 🤞🤞🤞🤞😘

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    07. Travanj 2021. 22:00

Tuma

MTB znaš još nešto o Simbi? Kakav je bio porod, koliko su teške bebice? Di si saznala da je rodila? Baš mi je drago da je sve oke i da su ona i decki dobro 😍😍
    MaloTele ajme već ćeš 15tt 😱😍
    Liora beta ti je super, ne brini. A u petak ćeš vidjeti jesu li možda 2 GV od kojih se 1 nije vidjela jučer 😊

Daaaaaa bome je proletilo kad sad razmisljam o tome 😄 jedva cekam pon,nadam se da cemo moc vidjet spol haha 😄

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

07. Travanj 2021. 22:01

MTB e hvala ti,dobro kažeš ..
    Nema pravo glasa 🤣
    Ma gin mi se čini dobra a sestra koma a sestra većinom sve radi ..
    Čekam ponedjeljak pa ću sve vidit za dalje hoće trebati 
    Šalabahter sa dodatnim pretragama je spreman 🙂

07. Travanj 2021. 22:06

Mtb, danas sam preletila samo forum i ucinilo mi se da sam vidjela da si pisala mozda o testovima ili betama, nisam sigurna, i brzoj podjeli stanica.... Nekada davno sam nasla takvo istrazivanje ali sada se nikako ne mogu sjetiti gdje i ne mogu to naci, stalno se vracam na onu moju nesretnu trudnocu gdje sam odprilike 19dpo imala betu od 3000, što je dosta visoko. I stalno vracam film da je mozda to bio pre brzi embrij u podjeli, koji se pre brzo implantirao.... Znam da ne mora znaciti, ali moguce je....

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Travanj 2021. 22:08

Doria ja sam si svoj najdraži Brevactid dala u bušuu..također od 5000...i evo ga još uvijek je tu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Sutra ga idem gledati ❤🙏❤

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.