Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    07. Travanj 2021. 22:23

Magnolia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Mtb, danas sam preletila samo forum i ucinilo mi se da sam vidjela da si pisala mozda o testovima ili betama, nisam sigurna, i brzoj podjeli stanica…. Nekada davno sam nasla takvo istrazivanje ali sada se nikako ne mogu sjetiti gdje i ne mogu to naci, stalno se vracam na onu moju nesretnu trudnocu gdje sam odprilike 19dpo imala betu od 3000, što je dosta visoko. I stalno vracam film da je mozda to bio pre brzi embrij u podjeli, koji se pre brzo implantirao…. Znam da ne mora znaciti, ali moguce je….

Nema pravila. Nekad to što je brži/sporiji znači da ima grešku. Nekad je baš takav pravi. Ima ovdje netko (? *:Women_name.* možda?) kome se zametak nije oplodio prvi dan već naknadno, a trudnoća je postojana. Simba je dobila trojčeke od napredne morule.
    Na žalost, ne možemo zaključiti ništa po tome je li beta "prevelika" ili "premala", koliko god bi mi voljeli unaprijed znati koji će konačni rezultat biti.

Ma znam to sve, ali isto sam sigurna da sam bila nasla to istrazivanje gdje je kod brzih podjela dokazano da se javlja vise gresaka, ne mora biti greska, ali statisticki su vece sanse. Vrtim filmove pa razmisljam. A sada ne mogu nikako naci tu stranicu. Mislim da je imala veze sa pgd-om i koliko je ustvari kromosomski neispravnih blastica koje su zurile sa podjelom.

Ajme nemoj sad plasiti još više uzrujanu Lioru 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

07. Travanj 2021. 22:26

Tuma

Magnolia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Mtb, danas sam preletila samo forum i ucinilo mi se da sam vidjela da si pisala mozda o testovima ili betama, nisam sigurna, i brzoj podjeli stanica…. Nekada davno sam nasla takvo istrazivanje ali sada se nikako ne mogu sjetiti gdje i ne mogu to naci, stalno se vracam na onu moju nesretnu trudnocu gdje sam odprilike 19dpo imala betu od 3000, što je dosta visoko. I stalno vracam film da je mozda to bio pre brzi embrij u podjeli, koji se pre brzo implantirao…. Znam da ne mora znaciti, ali moguce je….

Nema pravila. Nekad to što je brži/sporiji znači da ima grešku. Nekad je baš takav pravi. Ima ovdje netko (? *:Women_name.* možda?) kome se zametak nije oplodio prvi dan već naknadno, a trudnoća je postojana. Simba je dobila trojčeke od napredne morule.
    Na žalost, ne možemo zaključiti ništa po tome je li beta "prevelika" ili "premala", koliko god bi mi voljeli unaprijed znati koji će konačni rezultat biti.

Ma znam to sve, ali isto sam sigurna da sam bila nasla to istrazivanje gdje je kod brzih podjela dokazano da se javlja vise gresaka, ne mora biti greska, ali statisticki su vece sanse. Vrtim filmove pa razmisljam. A sada ne mogu nikako naci tu stranicu. Mislim da je imala veze sa pgd-om i koliko je ustvari kromosomski neispravnih blastica koje su zurile sa podjelom.

Ajme nemoj sad plasiti još više uzrujanu Lioru 😅

Ma bila sam to zaboravila i onda sam danas vidjela taj post, mozda o tamnjenju testova nesto, pa me to bacilo u taj film. Danas sam malo bolje pa odmah razbijam glavu googlom🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:30

Ruska1986, ma kakav kamen, zato nosiš škare. No woriz, mi već i kolibu unajmljujemo, sve je riješeno. Ti samo pripremi situaciju down there , ja te ne bum klistirala i brijala. 

Magnolia, ma jebeš statistiku. Baš čitam sad temu sa ženama koje si transferiraju samo PGD ispravne zametke, previše i tu ima spontanih za moj ukus. Sve je to kocka.

Tuma, kužim. I mene je bilo trta kad sam se ubacivala da će biti netko poznat, ali ne vidim da jest (barem mi nije izbacilo nekoga koga znam) pa sam ostala. Sad imaš mene kao inside girl. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:32

Magnolia

Ma bila sam to zaboravila i onda sam danas vidjela taj post, mozda o tamnjenju testova nesto, pa me to bacilo u taj film. Danas sam malo bolje pa odmah razbijam glavu googlom🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ja guglam kad sam loše.
    Prije par sati sam izbacivala maternicu kroz vaginalni otvor, plakala od bolova i veoma sistematično guglala kliniku u Novom Sadu.
    Čim mi je bilo bolje sam se makla od gugla. 

💔💔💔

Ruska1986
    07. Travanj 2021. 22:33

Magnolia

Ruska1986

Sunflower14

Hvala vam svima!😘Bjelisiu petak opet zajedno u iščekivanju!🤗
    MTBnadam se da djeluje sto god da si popila za bolove da djeluje.💪
    Clarissadobrodošla! Kao što si uočila, ovdje je podrškasvemirska!! Sretno sa svim!😊
    .
    Zna li neka od vas može li doktor na zamjeni zatvoriti bolovanje? I možemo li ikako saznati je li nam bolovanje još otvoreno ili je zatvoreno?
    Nikad prije nisam bila na bolovanju i totalno sam pogubljena i s najosnovnijim stvarima vezanim za to.

Pa kad otvaras bolovanje, dobijes doznaku da si otvorila bolovanje i to nosis svom poslodavcu. Na papiru obicno pise od kojeg do kojeg datuma je bolovanje.. Ako si na bolovanju npr. 2 tjedna, to bi ti trebalo pisati na doznaci.

Ne piše, kad otvaras bolovanje ne znas unaprijed koliko ces biti bolestan. Kad otvaras bolovanje dobijes obavijest o privremenoj nesposobnosti za rad na kojoj moze i ne mora pisati ocekivano trajanje bolovanja, zavisi o šifri na koju ti doktor otvara bolovanje. Doznaku dobijes kada zatvoriš bolovanje ili na kraj svakog mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. Bolovanje doktor ne smije zatvoriti bez tvog znanja.

Nekako sam pretpostavila da Sunflower pita za bolovanje vezano za MPO postupak, ne znam zast 🤷🏻‍♀️ Jer je moja frendica dobila 2 tjedna bolovanja za vrijeme aspiracije i transfera i bio je naveden period od do..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    07. Travanj 2021. 22:37

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, ma kakav kamen, zato nosiš škare. No woriz, mi već i kolibu unajmljujemo, sve je riješeno. Ti samo pripremi situaciju down there , ja te ne bum klistirala i brijala.Magnolia, ma jebeš statistiku. Baš čitam sad temu sa ženama koje si transferiraju samo PGD ispravne zametke, previše i tu ima spontanih za moj ukus. Sve je to kocka.

Tuma, kužim. I mene je bilo trta kad sam se ubacivala da će biti netko poznat, ali ne vidim da jest (barem mi nije izbacilo nekoga koga znam) pa sam ostala. Sad imaš mene kao inside girl.

A dobro, malo ces morat pripomoc! Znas da ne vidim uopce sta se dole dogadja! Mozda Kate i pokusava izac van, al se ne moze probit kroz zbunje 🤭
    Dobro, ko jos ide na G. Pregled, osim mene? Kakvi su planovi? 👂🏻👂🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

🌸TiKiDi🌸
    07. Travanj 2021. 22:38

Magnolia moja beba je isto napredan zametak, bila je morula vec treci dan. Kromosomski sve u redu, tako da mislim da to stvarno nista ne mora znaciti. Također mi je i drugi zametak bio napredan. Po rijecima embriologice su oba bila krasna bez fragmentacija. Nekad i kasne pa sve bude ok, a oni koji se dijele skolski prestanu s razvojem. To ne mozemo znati nazalost.
    Jako mi je drago zbog Simbe. ❤️
    ----
    Ja bez kontrakcija vec dva dana 🤞🙏

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Doria
    07. Travanj 2021. 22:39

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Doria

D_Štoperica 🐼

Doria ja sam si svoj najdraži Brevactid dala u bušuu..također od 5000…i evo ga još uvijek je tu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Sutra ga idem gledati ❤🙏❤

❤❤❤❤ evo ja dobila pikušu u rit prije pol sata. Poznanicu nažicala da mi da. Jel mogu ocekivati neke nuspojave?

Da, trudnoću za nekih 2 tjedna.

MTBica Legendo 🤣 ako ulovimo taj folikul u petak 🤞

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:40

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, ma kakav kamen, zato nosiš škare. No woriz, mi već i kolibu unajmljujemo, sve je riješeno. Ti samo pripremi situaciju down there , ja te ne bum klistirala i brijala.Magnolia, ma jebeš statistiku. Baš čitam sad temu sa ženama koje si transferiraju samo PGD ispravne zametke, previše i tu ima spontanih za moj ukus. Sve je to kocka.

A dobro, malo ces morat pripomoc! Znas da ne vidim uopce sta se dole dogadja! Mozda Kate i pokusava izac van, al se ne moze probit kroz zbunje 🤭
    Dobro, ko jos ide na G. Pregled, osim mene? Kakvi su planovi? 👂🏻👂🏻

Ovo su prijavljene curke:

mtbica
    sbjelisi
    blacksheep
    VM
    vuky (uvjetno)
    ericaa
    ANKSIMORON

Gledamo kuće, imamo lopate i ašovčiće, nosimo rakiju... Ti trebaš samo ponijeti sebe u jednom komadu pa da onda imamo i akciju tamo.
    Što se tiče tvoje male ljubičaste  prepustit ću drugim curama da ti pomognu oko toga. Ja ću odraditi onaj zabavni dio. 

💔💔💔

Ruska1986
    07. Travanj 2021. 22:41

🌼TiKi🌼

Magnolia moja beba je isto napredan zametak, bila je morula vec treci dan. Kromosomski sve u redu, tako da mislim da to stvarno nista ne mora znaciti. Također mi je i drugi zametak bio napredan. Po rijecima embriologice su oba bila krasna bez fragmentacija. Nekad i kasne pa sve bude ok, a oni koji se dijele skolski prestanu s razvojem. To ne mozemo znati nazalost.
    Jako mi je drago zbog Simbe. ❤️
    —-
    Ja bez kontrakcija vec dva dana 🤞🙏

Super! Znaci, terapija djeluje?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.