Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniGirl
    07. Travanj 2021. 22:08

Sbjelis kako lijepa beta! 
    MTBica ako brufen ne pomaze za bolove alkagin je step up 
    Erica ajme pa divno, 15 stanica! :D 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:09

Tuma

MTB znaš još nešto o Simbi? Kakav je bio porod, koliko su teške bebice? Di si saznala da je rodila? Baš mi je drago da je sve oke i da su ona i decki dobro 😍😍
    MaloTele ajme već ćeš 15tt 😱😍
    Liora beta ti je super, ne brini. A u petak ćeš vidjeti jesu li možda 2 GV od kojih se 1 nije vidjela jučer 😊

Ima post na Rodinoj fejs grupi gdje cura koja čeka trojčeke pita za savjete. Nisam skužila da je to od prošle godine, nego sam mislila da je novo, dok mi ovdje lavica nije rekla da je to Simba.
    E, pa među zadnjim komentarima je njen, prije 4 dana, da je rodila na 30tt + 2, i da su dečki stabilno, te da ima problema sa laktacijom pa se sad muči s tim.
    Drugi detalji ne pišu...

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:12

Magnolia

Mtb, danas sam preletila samo forum i ucinilo mi se da sam vidjela da si pisala mozda o testovima ili betama, nisam sigurna, i brzoj podjeli stanica…. Nekada davno sam nasla takvo istrazivanje ali sada se nikako ne mogu sjetiti gdje i ne mogu to naci, stalno se vracam na onu moju nesretnu trudnocu gdje sam odprilike 19dpo imala betu od 3000, što je dosta visoko. I stalno vracam film da je mozda to bio pre brzi embrij u podjeli, koji se pre brzo implantirao…. Znam da ne mora znaciti, ali moguce je….

Nema pravila. Nekad to što je brži/sporiji znači da ima grešku. Nekad je baš takav pravi. Ima ovdje netko (? *:Women_name.* možda?) kome se zametak nije oplodio prvi dan već naknadno, a trudnoća je postojana. Simba je dobila trojčeke od napredne morule. 
    Na žalost, ne možemo zaključiti ništa po tome je li beta "prevelika" ili "premala", koliko god bi mi voljeli unaprijed znati koji će konačni rezultat biti.

💔💔💔

Doria
    07. Travanj 2021. 22:16

D_Štoperica 🐼

Doria ja sam si svoj najdraži Brevactid dala u bušuu..također od 5000…i evo ga još uvijek je tu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Sutra ga idem gledati ❤🙏❤

❤❤❤❤ evo ja dobila pikušu u rit prije pol sata. Poznanicu nažicala da mi da. Jel mogu ocekivati neke nuspojave?

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

Tuma
    07. Travanj 2021. 22:19

MaloTele

Tuma

MTB znaš još nešto o Simbi? Kakav je bio porod, koliko su teške bebice? Di si saznala da je rodila? Baš mi je drago da je sve oke i da su ona i decki dobro 😍😍
    Liora beta ti je super, ne brini. A u petak ćeš vidjeti jesu li možda 2 GV od kojih se 1 nije vidjela jučer 😊

Daaaaaa bome je proletilo kad sad razmisljam o tome 😄 jedva cekam pon,nadam se da cemo moc vidjet spol haha 😄

Da, ako se dobro namjesti možda bi i mogla vidjet jel pisonja ili pišulinka 😍 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 22:20

Doria

D_Štoperica 🐼

Doria ja sam si svoj najdraži Brevactid dala u bušuu..također od 5000…i evo ga još uvijek je tu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Sutra ga idem gledati ❤🙏❤

❤❤❤❤ evo ja dobila pikušu u rit prije pol sata. Poznanicu nažicala da mi da. Jel mogu ocekivati neke nuspojave?

Da, trudnoću za nekih 2 tjedna.

💔💔💔

Ruska1986
    07. Travanj 2021. 22:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Mtb, danas sam preletila samo forum i ucinilo mi se da sam vidjela da si pisala mozda o testovima ili betama, nisam sigurna, i brzoj podjeli stanica…. Nekada davno sam nasla takvo istrazivanje ali sada se nikako ne mogu sjetiti gdje i ne mogu to naci, stalno se vracam na onu moju nesretnu trudnocu gdje sam odprilike 19dpo imala betu od 3000, što je dosta visoko. I stalno vracam film da je mozda to bio pre brzi embrij u podjeli, koji se pre brzo implantirao…. Znam da ne mora znaciti, ali moguce je….

Nema pravila. Nekad to što je brži/sporiji znači da ima grešku. Nekad je baš takav pravi. Ima ovdje netko (? *:Women_name.* možda?) kome se zametak nije oplodio prvi dan već naknadno, a trudnoća je postojana. Simba je dobila trojčeke od napredne morule.
    Na žalost, ne možemo zaključiti ništa po tome je li beta "prevelika" ili "premala", koliko god bi mi voljeli unaprijed znati koji će konačni rezultat biti.

Pa da, ona curka o kojoj sam pisala, nije imala ne znam koliku betu, a ono duplici ☺ beta bas nista ne znaci... 
    Spremila ja rucnike, plahte, skare, cvarke, spek i rakiju 🤭🤭 Pa nemojte sad ne doc tam i da se sama moram porodit i kamenom presjec pupcanu vrpcu ☝🏻 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

07. Travanj 2021. 22:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

Ma znam to sve, ali isto sam sigurna da sam bila nasla to istrazivanje gdje je kod brzih podjela dokazano da se javlja vise gresaka, ne mora biti greska, ali statisticki su vece sanse. Vrtim filmove pa razmisljam. A sada ne mogu nikako naci tu stranicu. Mislim da je imala veze sa pgd-om i koliko je ustvari kromosomski neispravnih blastica koje su zurile sa podjelom.

Tuma
    07. Travanj 2021. 22:22

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Ima post na Rodinoj fejs grupi gdje cura koja čeka trojčeke pita za savjete. Nisam skužila da je to od prošle godine, nego sam mislila da je novo, dok mi ovdje lavica nije rekla da je to Simba.
    E, pa među zadnjim komentarima je njen, prije 4 dana, da je rodila na 30tt + 2, i da su dečki stabilno, te da ima problema sa laktacijom pa se sad muči s tim.
    Drugi detalji ne pišu…

Aha, a ja sam morala izaći iz te grupe čim sam usla jer sam u njoj vidjela od muzevog prijatelja ženu, a on nije svojim prijateljima rekao za mpo, samo sam ja svojim curama.... A ni oni nisu nama rekli, pa da izbjegnem sve te zavrzlame, čim su me prihvatili u grupu sam ju napustila 😅 ugl, baš mi je drago za Simbu 🥰🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    07. Travanj 2021. 22:22

LucyLou

Lucyinthesky, juuuhuuuu, pa to je divna brojka!💪🏻🤞🏻😃kada kreces a pikanjem?

IRuska, kako ste mi ti i Kate? Jel jedva cekas ili gustas jos s velikim pupom?😘

Joj, sad bas jedva cekam. Sam da krene vise 🙆🏻‍♀️ imam osjecaj da joj je glava dosla do mojih bedara 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.