Hvala vam cure puno na podršci, ljubim vas sve 😘
Sunflower super beta, čestitam, samo neka nastavi dalje školski ❤️
Simba hvala Bogu da su dečki dobro ❤️❤️❤️
LioraLiora nemoj briniti, visina bete ne mora ništa značiti, pa sjećaš se bete od MaloTele? Moja je bila 14dnt 1182 pa je bila samo jedna beba. Još malo pa ćeš dobiti odgovore na pitanja 😊😘
Clarissa i Hope dobrodošle i šta prije ostvarile svoje želje ❤️❤️
Lucyinthesky, kad kažeš simpa, misliš da bi ga mijenjala Gića njime ili?
Super, dakle krećeš, woooohoooo!!! Koliko imaš antralaca?
Ruska1986, baš i mene zanima. Na Rodi fejsu netko pita znamo li primjer uspješnih trojčeka, netko je isprepadan tamo, pa bih rado poslala Simbu tamo da ih umiri…
LucyLou, ovaj brufen je iz raja izašao. Nisam ga nikad prije popila, možda mi je i zato prodjelovao u minutu. Mislila sam da ću se patiti barem još pola sata, kad ono - kao rukom odnešena bol. Samo sam umorna sad, ali sam OK. Izlijevam se, neka ode sve, hoću dalje.
Drago mi je da je pomogao, i iako nisam bila u takvoj situaciji, razumijem te - samo neka izadje iz tebe da mozes krenuti dalje. Znas sta, ta nasa djecica ce prvo dobiti po guzi…i bome birat cemo naelitniji i najskuplji staracki dom ikada😃😘
Prvo par godina krstarenja. I onih penzionerskih putovanja oko svijeta. Ali nula spavanja po zemlji i avanturizma, mama spava samo u pet zvjezdica
Drago mi je da je krenulo. Sad znam da idući tjedan onda idem na kontrolu, i ako sve bude OK krećem pilati Gića da histeroskopiju napravimo ovaj mjesec, a FET idući. Mislim da on želi više odugovlačiti, ja ne bih. Nadam se da neće imati neki prepametan razlog za odugovlačenje.
Tako je, za nas samo najfinije!😊
Znam, to je u jednu ruku olaksanje, sada znas da kreces dalje, u nove pobjede. Meni je to cekanje menge nakon neuspjeha najduzi dio (nakon cekanja bete) ali onda kada dodje menga, znam da nastavljamo dalje i da smo jedan korak blize ka uspjehu!🤞🏻😉
Drzim ti fige da ce ovaj mjesec biti histeroskopija i da onda ides po svog smrzlica. Bit ce to sve dobro, draga moja, mora!😘
Tako je. I neću biti sama, morat ćemo skupa biti trudne da zajedno kujemo zločinačke planove kako ćemo izrabljivati tu derištad do kraja života
Deal 😘🥰
I bravo za Simbu, nadam se da su i ona i bebice dobro❤️❤️❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Nisam citala bas danas, spavala cijelo pop, pa da provjerim samo jel stigla beta od BjeliS?
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Cure, muž me isplašio večeras, da je čitao da se moje dvije blastice mogle podijeliti..pa da budu trojke ili cetvorke..i čitao je da moja beta prevelika za dvoje 😱😱. Tko imao blizance beta bude tipa do 1000 na moj dan kad sam imala 2594, ili na 18dnt sam imala skoro 12000 što nigdje nisam pročitala…
Ne citaj nista 😄 meni je izbacilo molarne trudnoce i neznam sta sve ne, samo sam u strahu bila bezveze xd javila sam se jer znam kakva je panika, moja beta je bila 13dnt 4711, znaci puuuuuno veca od tvoje koja je vađena dan kasnije 😃 i primile su se obje ali je jedna odustala kasnije, nemogunpo beti nista znati dok se ne vidi na uzv, s tim da se meni na prvom pregledu druga gv nije niti vidjela uopce, tek na 8tt, ugl ne citaj,ne guglaj i mantraj pozitivno, ja sam to gledala ovako,jedna je tu i ukopala se fino, a ako dode i druga odlicno, zelim ti srecu i nemoj panicariti, nije jos vrijeme za to 🤞😘
Hvala tiiii 😍😍😍😍. Tako i govorim cijelo vrijeme, mislim na 1 samo, a druga ako bude hvala Bogu 😀. Da li se sjećaš svog 1 ultrazvuka? Meni su jučer napisali samo 1 gv sa žv..i to poslije one bete od 11960..znači može biti rano za drugu da se vidi?
Lucyinthesky, juuuhuuuu, pa to je divna brojka! 💪🏻🤞🏻😃 kada kreces a pikanjem?
I Ruska, kako ste mi ti i Kate? Jel jedva cekas ili gustas jos s velikim pupom? 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
MTB, Sbjelis ako mi bude u pon negativna beta to će mi biti 4 neuspješn transfer
Ostala su mi još 2 smrzlića
Moram smišljati što dalje 🤣
3 sam postupka već ispucala..u zadnje 2 godine
Nisam citala bas danas, spavala cijelo pop, pa da provjerim samo jel stigla beta od BjeliS?
Je, dramatizira bezveze, beta joj je super
💔💔💔
MTB, Sbjelis ako mi bude u pon negativna beta to će mi biti 4 neuspješn transfer
Ostala su mi još 2 smrzlića
Moram smišljati što dalje 🤣
3 sam postupka već ispucala..u zadnje 2 godine
Razumijem te, i sama bih radila planove i išla na dodatne konzultacije.
Jesi radila ove dodatne pretrage koje radimo nakon više neuspjeha?
💔💔💔
Clarissa i Hope33, dobro nam dosle, tu smo da jedna drugoj pomognemo. 😊
Cure, muž me isplašio večeras, da je čitao da se moje dvije blastice mogle podijeliti..pa da budu trojke ili cetvorke..i čitao je da moja beta prevelika za dvoje 😱😱. Tko imao blizance beta bude tipa do 1000 na moj dan kad sam imala 2594, ili na 18dnt sam imala skoro 12000 što nigdje nisam pročitala…
Ne citaj nista 😄 meni je izbacilo molarne trudnoce i neznam sta sve ne, samo sam u strahu bila bezveze xd javila sam se jer znam kakva je panika, moja beta je bila 13dnt 4711, znaci puuuuuno veca od tvoje koja je vađena dan kasnije 😃 i primile su se obje ali je jedna odustala kasnije, nemogunpo beti nista znati dok se ne vidi na uzv, s tim da se meni na prvom pregledu druga gv nije niti vidjela uopce, tek na 8tt, ugl ne citaj,ne guglaj i mantraj pozitivno, ja sam to gledala ovako,jedna je tu i ukopala se fino, a ako dode i druga odlicno, zelim ti srecu i nemoj panicariti, nije jos vrijeme za to 🤞😘
Hvala tiiii 😍😍😍😍. Tako i govorim cijelo vrijeme, mislim na 1 samo, a druga ako bude hvala Bogu 😀. Da li se sjećaš svog 1 ultrazvuka? Meni su jučer napisali samo 1 gv sa žv..i to poslije one bete od 11960..znači može biti rano za drugu da se vidi?
Kako se ne bi sjecala,tuga i jad jer je samo 1gv 😭😭😭 prvi pregled sam imala sa tocno 6tt, nisam ni vadila drugu betu jer su rekli da je jako visoka i da je jos rano za ista vidjet pa da da dodem na 6tt tocno, vidjela se samo 1 gv ali smo imali junacko srceko vec 🥰 drugi pregled, 8tt, vidljive 2gv ali drugi plod je premalen i ne kuca mu srceko, ali tad me to nije toliko pogodilo ko ovo na 6tt, nisam ni znala koliko sam htjela blizance nakon te velike bete 😃 ali znam da sam bila u velikoj panici i strahu jer bas nigdje nisam vidjela toliku betu a guglala sam svugdje i sve, i eto nas u pon 15tt ravno 🥰 sto manje guglaj,ionako nemozes nista promijeniti, sta bude bit ce, ne valja se stresirat puno kad ionako ne ovisi nista o tome, ali naisla sam i na manje bete a bili su blizanci, ja sam rekla bitno mi je da je jedna supeeeeer a ako druga dode nitko sretniji od mene 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji