Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    08. Travanj 2021. 07:52

sbjelisi 💕👣💕👣

Lucyinthesky bas sam jucer vidjela na vijestima da je nestasica.. Farmacije nesta uvjetuju.. Nisam bas pratila. 😬😲 Sprajc je samo rekao da ce opet fasocat onkoloski bolesnici 😔 Pa kako se mogu zahebavat s takvim stvarima?

Puregon i Gonal su gotovo ista stvar, drugi proizvođač i rekao mi je ranije, zvao me. Šta je tu je, vjerujem da to ništa ne mijenja, ali da, bezveze.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    08. Travanj 2021. 08:00

manemoj

Bjelis evo meni oči pune suza!!! Je, je piše crno na bijelo!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Šta sad dalje?

Manemoj ❤ Beta u petak. Evo mi stigle uputnice.

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    08. Travanj 2021. 08:01

Lucyinthesky

sbjelisi 💕👣💕👣

Lucyinthesky bas sam jucer vidjela na vijestima da je nestasica.. Farmacije nesta uvjetuju.. Nisam bas pratila. 😬😲 Sprajc je samo rekao da ce opet fasocat onkoloski bolesnici 😔 Pa kako se mogu zahebavat s takvim stvarima?

Puregon i Gonal su gotovo ista stvar, drugi proizvođač i rekao mi je ranije, zvao me. Šta je tu je, vjerujem da to ništa ne mijenja, ali da, bezveze.

Jes, jes, mislim da je netko vec pisao! 
    Ne brini! Samo kazem da nije da nema tvoja bolnica neg problem na razini drzave...

• LucyLou
    08. Travanj 2021. 08:02

Lucyinthesky

sbjelisi 💕👣💕👣

Ja sam isto trazila dr. G. Puregon jer smo s njim imali super rezultat u 1.stimulaciji ali mi je rekao da ga nisu dobili od HZZO pa smo isli s Gonalom i isto bilo ok. Bit ce to sve dobro, vjerujem😘

Ja cekam mengu, nikako da dodje, zadnji duphastone sam popila u nedjelju. Igra zivaca, ili se molim da menga ne dodje jer cekam betu ili da dodje jer cekam postupak 😂

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

sbjelisi
    08. Travanj 2021. 08:03

TirelessIvy

Sbjelisi pa troops mi kaži!!!! Legendo! Kraljice!!! Woop woop woop. Tako se to radi!! 🥳🥳🥳💞💞💞👌👌👌pa rasplakala si nam ceo forum ovde

petra30
    08. Travanj 2021. 08:05

Jutro cure🥰!
    Sbjelisi-pa beta je divna🥰!
    A ovo za lijekove nemam komentara, nadam se da ce sve uskoro u normalu,a ne na gore. Kod nas je stvarno sve moguce 😒.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Lucyinthesky
    08. Travanj 2021. 08:25

LucyLou

Lucyinthesky

sbjelisi 💕👣💕👣

Ja sam isto trazila dr. G. Puregon jer smo s njim imali super rezultat u 1.stimulaciji ali mi je rekao da ga nisu dobili od HZZO pa smo isli s Gonalom i isto bilo ok. Bit ce to sve dobro, vjerujem😘

Ja cekam mengu, nikako da dodje, zadnji duphastone sam popila u nedjelju. Igra zivaca, ili se molim da menga ne dodje jer cekam betu ili da dodje jer cekam postupak😂

Čekaj, ja sam se sad pogubila, ti čekaš betu ili 🤔Bit će ok Gonali,ali živcira me to sve skupa.

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

sbjelisi
    08. Travanj 2021. 08:26

LucyLou ❤
    Petra ❤

Ruska1986
    08. Travanj 2021. 08:27

sbjelisi 💕👣💕👣

Ruska Jako. Sad sam vec u fazi da cu poluditi. I ne samo ja, svi. Ovo traje vec 3tj onak napeto ko puska. A prije toga isto vuklo neko vrijeme.

To je kad naidje taj period! 🙆🏻‍♀️ ono, stisne sa svih strana.. Al mora i to proc! Ma Kate divlja, valjda se ni njoj jednoj ne da bit vise unutra 🤭 mlati me stalno 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    08. Travanj 2021. 08:30

ericaa

I zasto se nitko ne javlja dodatno za GK? Cule ste da nema cvaraka i sad odustale…. Pa kakva je to spika,bit ce ekipa,cuga,hrana i tracevi… bit ce super,dodi i ti!
    Ruska,gledala sam porod u potoku,spremna sam na sve 😏😁😉🙃

Ja još uvijek razmišljam, javila bi se, ali imam neku obavezu taj dan i nisam još ziher da li se mogu izvući. Rado bi, ali ne bo voljela dogovorit pa sjebat 🤔

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.