Hvala vam svima!😘Bjelisiu petak opet zajedno u iščekivanju!🤗
MTBnadam se da djeluje sto god da si popila za bolove da djeluje.💪
Clarissadobrodošla! Kao što si uočila, ovdje je podrškasvemirska!! Sretno sa svim!😊
.
Zna li neka od vas može li doktor na zamjeni zatvoriti bolovanje? I možemo li ikako saznati je li nam bolovanje još otvoreno ili je zatvoreno?
Nikad prije nisam bila na bolovanju i totalno sam pogubljena i s najosnovnijim stvarima vezanim za to.
Pa kad otvaras bolovanje, dobijes doznaku da si otvorila bolovanje i to nosis svom poslodavcu. Na papiru obicno pise od kojeg do kojeg datuma je bolovanje.. Ako si na bolovanju npr. 2 tjedna, to bi ti trebalo pisati na doznaci.
Ne piše, kad otvaras bolovanje ne znas unaprijed koliko ces biti bolestan. Kad otvaras bolovanje dobijes obavijest o privremenoj nesposobnosti za rad na kojoj moze i ne mora pisati ocekivano trajanje bolovanja, zavisi o šifri na koju ti doktor otvara bolovanje. Doznaku dobijes kada zatvoriš bolovanje ili na kraj svakog mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. Bolovanje doktor ne smije zatvoriti bez tvog znanja.
Nekako sam pretpostavila da Sunflower pita za bolovanje vezano za MPO postupak, ne znam zast 🤷🏻♀️ Jer je moja frendica dobila 2 tjedna bolovanja za vrijeme aspiracije i transfera i bio je naveden period od do..
Bude na doznaci, na doznaci mora biti navedeno i uvijek je navedeno od-do. Doznaka je dokument na osnovu kojeg se obracunava placa i mi je dobijemo na ruke tek kada zatvorimo bolovanje ili na kraju mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. A mislim da bolovanje za mpo nije određeno na 2 tjedna, to mozda zavisi kako se dogovoris, ja sam bila na bo cijeli ciklus, od prvog uzv sve do druge bete. Jer radim cudne smjene i nema bas smisla da se idem pikati na poslu.
Meni je situacija takva da sam se dogovorila za bolovanje do petka te smo ostale na tome da ga mozemo i produziti ako bude trebalo i sto sam u utorak tj.jucer htjela s njom dogovoriti, ali od jucer su ona i med.sestra na godisnjem do 16.4. Sad ne znam je li mi ga zatvorila ili nije posto nismo vise o tome pricale, a sad ne mogu doci do nje. Ne znam može li to vidjeti doktor na zamjeni.
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Simba bravooo, čestitam!!😍
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Naravno da ti ga ne smije zatvoriti bez tvoga znanja jer je logicno da MORAŠ poslodavcu najaviti zatvaranje, a to ne mozes ako netko bez tvoga znanja zatvara bolovanje, i naravno da doktor koji je zamjena ima pristup i odobrenje raditi sve kao i ona, zato i postoje zamjene. Uostalom, bolovanje se ne moze zatvoriti danas sa nekim buducim datumom. Sa proslim datumom moze, sa buducim ne.
Hvala vam svima!😘Bjelisiu petak opet zajedno u iščekivanju!🤗
MTBnadam se da djeluje sto god da si popila za bolove da djeluje.💪
Clarissadobrodošla! Kao što si uočila, ovdje je podrškasvemirska!! Sretno sa svim!😊
.
Zna li neka od vas može li doktor na zamjeni zatvoriti bolovanje? I možemo li ikako saznati je li nam bolovanje još otvoreno ili je zatvoreno?
Nikad prije nisam bila na bolovanju i totalno sam pogubljena i s najosnovnijim stvarima vezanim za to.
Pa kad otvaras bolovanje, dobijes doznaku da si otvorila bolovanje i to nosis svom poslodavcu. Na papiru obicno pise od kojeg do kojeg datuma je bolovanje.. Ako si na bolovanju npr. 2 tjedna, to bi ti trebalo pisati na doznaci.
Ne piše, kad otvaras bolovanje ne znas unaprijed koliko ces biti bolestan. Kad otvaras bolovanje dobijes obavijest o privremenoj nesposobnosti za rad na kojoj moze i ne mora pisati ocekivano trajanje bolovanja, zavisi o šifri na koju ti doktor otvara bolovanje. Doznaku dobijes kada zatvoriš bolovanje ili na kraj svakog mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. Bolovanje doktor ne smije zatvoriti bez tvog znanja.
Nekako sam pretpostavila da Sunflower pita za bolovanje vezano za MPO postupak, ne znam zast 🤷🏻♀️ Jer je moja frendica dobila 2 tjedna bolovanja za vrijeme aspiracije i transfera i bio je naveden period od do..
Bude na doznaci, na doznaci mora biti navedeno i uvijek je navedeno od-do. Doznaka je dokument na osnovu kojeg se obracunava placa i mi je dobijemo na ruke tek kada zatvorimo bolovanje ili na kraju mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. A mislim da bolovanje za mpo nije određeno na 2 tjedna, to mozda zavisi kako se dogovoris, ja sam bila na bo cijeli ciklus, od prvog uzv sve do druge bete. Jer radim cudne smjene i nema bas smisla da se idem pikati na poslu.
Meni je situacija takva da sam se dogovorila za bolovanje do petka te smo ostale na tome da ga mozemo i produziti ako bude trebalo i sto sam u utorak tj.jucer htjela s njom dogovoriti, ali od jucer su ona i med.sestra na godisnjem do 16.4. Sad ne znam je li mi ga zatvorila ili nije posto nismo vise o tome pricale, a sad ne mogu doci do nje. Ne znam može li to vidjeti doktor na zamjeni.
Otidjes do doktora onda i zatvorite bolovanje 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I zasto se nitko ne javlja dodatno za GK? Cule ste da nema cvaraka i sad odustale…. Pa kakva je to spika,bit ce ekipa,cuga,hrana i tracevi… bit ce super,dodi i ti!
Ruska,gledala sam porod u potoku,spremna sam na sve 😏😁😉🙃
Sad kad jos Bajo doleti sa helikopterom 🤭🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Doria ja sam si svoj najdraži Brevactid dala u bušuu..također od 5000…i evo ga još uvijek je tu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sutra ga idem gledati ❤🙏❤
❤❤❤❤ evo ja dobila pikušu u rit prije pol sata. Poznanicu nažicala da mi da. Jel mogu ocekivati neke nuspojave?
Da, trudnoću za nekih 2 tjedna.
Haahahha daaaa 🥰❤❤❤ baš sam ti to htjela napisati .osim trudnoće, nikakve nuspojave 🥰❤🙏❤❤
endometrioza
Mtbica da ti odgovorim 😁 na formularu je bilo samo broj stanica koje zelim za oplodnju. Procitala sam Rode I upisala zakonski 12. Pitala za eventualni visak i rekli mi da zamrzavaju,kako je i pami rekla.
Nista neznam do subote jer je to 3. Dan i rekli mi da dodem punog mjehura pa cemo vidjeti. Nakon svega sto sam slusala o polipoidnoj sluznici,miomu,hidrosalpinksu JA SAD NE ZELIM TRANSFER. zelim pregled i laparoskopiju ako treba. To sam rekla i onda mi je receno da ako kojim slucajem ostane samo jedan los embrij da razmislim… nadam se da do tog nece doci. A jajovod se isprazni uoci ovulacije,ogromna kolicina prozirne tekucine se izlije,jutros mi je pidzama bila kao da sam se popiskila. Jos je sad pojačano stimulacijom. Ali ako se prazni,on se i sam puni i nemam namjeru s njim riskirat zdravlje i opstanak svoje bebe. Kad bude vrijeme za transfer,zelim ga zdrava obaviti i povecati sanse 🥰
Cuvam se,pazim se,boli al s tabletom je OK. VRLIM VAS SVE DO JEDNE ❤❤❤❤
Awwwwwwwww
Bravo, Ericaa!
oharascarlett14@gmail.com
Ruska Bajo ce donijeti cvarke, ja se ne brinem.
Mene brine rakija...
Ja sam budna ko sova. Hebe me posao, ne mogu spavati. A pisanje me budi zadnjih dana u 4 😲🙈
Sta mislite o T i cijepljenju?
https://all-about-fertility.com/covid-vaccination-fact-vs-fiction/?utm_medium=social&utm_source=facebook-post&utm_campaign=cryos-channels
Sortiraj odgovore
Najstariji