Ruska1986, ma kakav kamen, zato nosiš škare. No woriz, mi već i kolibu unajmljujemo, sve je riješeno. Ti samo pripremi situaciju down there, ja te ne bum klistirala i brijala.
Magnolia, ma jebeš statistiku. Baš čitam sad temu sa ženama koje si transferiraju samo PGD ispravne zametke, previše i tu ima spontanih za moj ukus. Sve je to kocka.
Tuma, kužim. I mene je bilo trta kad sam se ubacivala da će biti netko poznat, ali ne vidim da jest (barem mi nije izbacilo nekoga koga znam) pa sam ostala. Sad imaš mene kao inside girl.
A dobro, malo ces morat pripomoc! Znas da ne vidim uopce sta se dole dogadja! Mozda Kate i pokusava izac van, al se ne moze probit kroz zbunje 🤭
Dobro, ko jos ide na G. Pregled, osim mene? Kakvi su planovi? 👂🏻👂🏻
Ovo su prijavljene curke:
mtbica
sbjelisi
blacksheep
VM
vuky (uvjetno)
ericaa
ANKSIMORON
Gledamo kuće, imamo lopate i ašovčiće, nosimo rakiju… Ti trebaš samo ponijeti sebe u jednom komadu pa da onda imamo i akciju tamo.
Što se tiče tvoje male ljubičasteprepustit ću drugim curama da ti pomognu oko toga. Ja ću odraditi onaj zabavni dio.
Ljubomorna sam 😭😭
Slobodno i ti dođi, mi sve porađamo, nemamo predrasuda prema tjednima trudnoće
Tebe možda pustimo da ovaj put samo asistiraš, pa si ti na redu na nekom idućem dejtu?
Čekam utorak i pregled, pa ako kažu u bolnici da je sve oke i da mogu sve što mogu mladi, možda vam se i pridružim. 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jednom sam i svoju dr nazvala i rekla joj: doktorice, ja imam rak debelog crijeva. (unutarnji hemoroid je bio na kraju) 😂
Potejto, tomato…
Ja sam jednom zvala info telefon na hitnoj da ih pitam imam li srčani udar, beat that
Hahahah 😂😂 jesu ti rekli da dođeš na pregled ili te nisu shvatili ozbiljno?
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Jednom sam i svoju dr nazvala i rekla joj: doktorice, ja imam rak debelog crijeva. (unutarnji hemoroid je bio na kraju) 😂
Potejto, tomato…
Ja sam jednom zvala info telefon na hitnoj da ih pitam imam li srčani udar, beat that
Bila je jako ljubazna teta koja mi je sve objasnila i došle smo do toga da nemam srčani udar.
💔💔💔
Hvala vam svima!😘Bjelisiu petak opet zajedno u iščekivanju!🤗
MTBnadam se da djeluje sto god da si popila za bolove da djeluje.💪
Clarissadobrodošla! Kao što si uočila, ovdje je podrškasvemirska!! Sretno sa svim!😊
.
Zna li neka od vas može li doktor na zamjeni zatvoriti bolovanje? I možemo li ikako saznati je li nam bolovanje još otvoreno ili je zatvoreno?
Nikad prije nisam bila na bolovanju i totalno sam pogubljena i s najosnovnijim stvarima vezanim za to.
Pa kad otvaras bolovanje, dobijes doznaku da si otvorila bolovanje i to nosis svom poslodavcu. Na papiru obicno pise od kojeg do kojeg datuma je bolovanje.. Ako si na bolovanju npr. 2 tjedna, to bi ti trebalo pisati na doznaci.
Ne piše, kad otvaras bolovanje ne znas unaprijed koliko ces biti bolestan. Kad otvaras bolovanje dobijes obavijest o privremenoj nesposobnosti za rad na kojoj moze i ne mora pisati ocekivano trajanje bolovanja, zavisi o šifri na koju ti doktor otvara bolovanje. Doznaku dobijes kada zatvoriš bolovanje ili na kraj svakog mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. Bolovanje doktor ne smije zatvoriti bez tvog znanja.
Nekako sam pretpostavila da Sunflower pita za bolovanje vezano za MPO postupak, ne znam zast 🤷🏻♀️ Jer je moja frendica dobila 2 tjedna bolovanja za vrijeme aspiracije i transfera i bio je naveden period od do..
Bude na doznaci, na doznaci mora biti navedeno i uvijek je navedeno od-do. Doznaka je dokument na osnovu kojeg se obracunava placa i mi je dobijemo na ruke tek kada zatvorimo bolovanje ili na kraju mjeseca ako bolovanje prelazi iz mjeseca u mjesec. A mislim da bolovanje za mpo nije određeno na 2 tjedna, to mozda zavisi kako se dogovoris, ja sam bila na bo cijeli ciklus, od prvog uzv sve do druge bete. Jer radim cudne smjene i nema bas smisla da se idem pikati na poslu.
Kod nje je bilo tako, valjda po dogovoru.. Pa je bila na bolovanju oko 2 tjedna, par dana nakon transfera se vratila radit.. Ali eto, postupak, nazalost, nije bio uspjesan.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Potejto, tomato…
Bila je jako ljubazna teta koja mi je sve objasnila i došle smo do toga da nemam srčani udar.
Pih nisi bila dovoljno uvjerljiva. Mene je moja da me skine s vrata poslala proktologu. 😂
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Potejto, tomato…
Pih nisi bila dovoljno uvjerljiva. Mene je moja da me skine s vrata poslala proktologu. 😂
Pa ja nisam htjela da me pošalju na otvorenu operaciju srca
Bilo je 1 po noći i htjela sam nastaviti spavati, ali nisam mogla dok ne provjerim imam li srčani udar ili nemam
💔💔💔
Citam vec sat vremena uz notes (tablete djek
luju,malo sam usporena) da nikog ne preskocim.
Cure,stani,Ruska Lita,MTBicy Tuma,,Women name,Tanja,BAJOMA ,Lioraliora,tirelessIvy,Doria,Pami,Miss,,ANKSI,Kača,Nada,Tiki,Lucyinthesky,LucyLou,MiniGirl,Sunflower,Dada,Dia,Sbjelisi hvala vam svima!!!!! Ako je netko promaknuo,pardon! S vasom podrskom onaj pesimizam sa humane se dao izdrzat.
A SAAAAAD,Sbjelisi 😍😍😍😍😍 trudnice!!!!!! Tako mi je drago!!!!!!
Sunflower predivna beta 🥰🥰😍😍😍😘
Tiki super da su se kontrakcije smirile i ne ponovile se do 38+ tjedana ❤❤
Kača histeroskopija na živo???? 😱😱😱 jako mi je žao,nadam se da to vise nikad neces proci 😘
Nada zao mi je zbog negativne bete,drzi se ❤😘
Dada neznam sto bi rekla za tvoj i Ruskin problem,osim meeeeerdeeee i nek vam to prođe 🤞
I juuuuhuuuuu za Simbu ❤❤❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mtbica da ti odgovorim 😁 na formularu je bilo samo broj stanica koje zelim za oplodnju. Procitala sam Rode I upisala zakonski 12. Pitala za eventualni visak i rekli mi da zamrzavaju,kako je i pami rekla.
Nista neznam do subote jer je to 3. Dan i rekli mi da dodem punog mjehura pa cemo vidjeti. Nakon svega sto sam slusala o polipoidnoj sluznici,miomu,hidrosalpinksu JA SAD NE ZELIM TRANSFER. zelim pregled i laparoskopiju ako treba. To sam rekla i onda mi je receno da ako kojim slucajem ostane samo jedan los embrij da razmislim... nadam se da do tog nece doci. A jajovod se isprazni uoci ovulacije,ogromna kolicina prozirne tekucine se izlije,jutros mi je pidzama bila kao da sam se popiskila. Jos je sad pojačano stimulacijom. Ali ako se prazni,on se i sam puni i nemam namjeru s njim riskirat zdravlje i opstanak svoje bebe. Kad bude vrijeme za transfer,zelim ga zdrava obaviti i povecati sanse 🥰
Cuvam se,pazim se,boli al s tabletom je OK. VRLIM VAS SVE DO JEDNE ❤❤❤❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Erica ❤️
Tiki drago mi je da nemaš kontrakcija više 😊 jos kad dođeš u 3.tromjesecje moći ćeš se malo opustiti. 🥰
MTB pa bar bi bila 100 % sigurna da je sve oke😂
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
I zasto se nitko ne javlja dodatno za GK? Cule ste da nema cvaraka i sad odustale.... Pa kakva je to spika,bit ce ekipa,cuga,hrana i tracevi... bit ce super,dodi i ti!
Ruska,gledala sam porod u potoku,spremna sam na sve 😏😁😉🙃
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji