Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala39
    03. Travanj 2021. 14:57

Cure imam pitanje, naime imam učestale bakterije u brisevima, i sada u 1 mj bilo sterilno prije postupka nakon terapije antibioticima, i sada prije novog postupka vele doktori da nije potrebno raditi nove briseve da ovi vrijede. WTF? pa ako si danas bez bakterije ne znači da ju nemaš 3 mj kasnije... stvarno mi više ništa nije jasno u toj medicini. I to sam pitala 2 doktora ne jednog i ista stvar. To znači da bakterije ne smetaju?

ja-39 bez jajovoda
    on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije

1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
    2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
    3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0

Tuma
    03. Travanj 2021. 15:08

SBjelis vrlim! 🥰 I navijam da je ovo tvoje čudo. Mislim da se ne moraš brinuti radi vanmaternicne jer je beta i dalje niska. Isto mislim da je vrlo vjerojatno biokemijska (nekad raste i do 400-500 prije nego počne padati) a možda na kraju i bude uredna trudnoća. Navijamo 🤞🤞
    Miss ja sam tražila briseve i soc gin i privatnu ginekologicu i nijedni mi nisu htjeli raditi. Isto su rekli bolje ne cackat, nema potrebe, radila sam prije postupka, bla bla bla....i sad sam naručena u 35.tt na one standardne u trudnoći na streptokok.... 
    Sanjich baš sam ja jučer pisala isto za svoj nalaz urina. Moj je bolji od tvog, ali i po mom izgleda da bi mogao biti početak neke infekcije.... Samo ja čekam do utorka da počnu raditi svi moji doktori😂 ugl, nije to nis strašno i nema razloga panici. Riješit ćeš to antibioticima i to je to. 😊
    Mala39 brisevi vrijede 6 mj i mislim da ih nitko neće ponavljati svaka 3 mj od doktora ako su bili uredni. Meni je taman bilo 6 mj od zadnjih briseva prije 2.postupka i nisu ih ponavljali. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nakapaka
    03. Travanj 2021. 15:08

Sbjelisi ja nikad nisam drugu crtu ugledala ili betu vecu od 1.2 pa ocigledno nisam kompetentna 🤣  ali vjerujem da si poranila sa vadjenjem i da sada samo pratimo njen rast ❤️❤️ U utorak ce to vec biti mnoogo vece 🥰

👩🏽34god

Nakapaka
    03. Travanj 2021. 15:14

Ja sam bila konacno na prvom pregledu nakon ciklusa... sve uredno, nemaju neku posebnu pricu osim Eto to je tako... za sta god sam pitala-ne treba vama je uredno sve... 🤮 ili od suplemenata-pa mozete i ne morate... da se javim u 06. mjesecu da dogovorimo ovaj put ce kracu semu, nema potrebe za dugom i eto... ja sam uzela sve po knjizi It start with egg pa eto dako dobijem makar vise js ne znam sta vise mogu pomoci... 🤯 

👩🏽34god

Nakapaka
    03. Travanj 2021. 15:17

E da i bitnu glupost zaboravih sa vama da podijelim- kaze mi dr Do tada radite prirodno na bebi... Rekoh Kako ako su mi neprohodni jajovodi i u priraslicama?! Pa znate kako, ovdje nije nista 100% tacno, ni histeroskopija niti je 1+1 =2 u ovoj grani... sve je moguce... e kakve gluposti ja slusam 🤢

👩🏽34god

Nakapaka
    03. Travanj 2021. 15:29

Lucka007

Nakapaka

E da i bitnu glupost zaboravih sa vama da podijelim- kaze mi dr Do tada radite prirodno na bebi… Rekoh Kako ako su mi neprohodni jajovodi i u priraslicama?! Pa znate kako, ovdje nije nista 100% tacno, ni histeroskopija niti je 1+1 =2 u ovoj grani… sve je moguce… e kakve gluposti ja slusam 🤢

Anha znaci nisi bila na laparaskopiji..
    Da bas cudno da su ti rekli da prirodno radite na bebi, vi se to vjerojatno sami ne bi sjetili te se ne sex.. A kad se i sex… pazite i koristite zastitu naravno 💆‍♀️🙃😂

Hahahaha upravo tako 🤣 a za laproskopiju me 3 dr odbilo zbog istorije operacija slikepog crijeva pa spleta koja je stvorila ogromne priraslice- svaki mi je rekao ni slucajno nisam kandidat ni za lapar. Ni nikakva otvaranja vise... ma koliko minimalna bila

👩🏽34god

03. Travanj 2021. 15:47

Tuma niaam uspjela pohvatat zadnja dva tri dana bas ave pa sma izgleda to previdjela.. Jel ti ovo prvi put da pijes antb u trudnoci.. Mene vise kao to brine jer je to kod mene bas rana T...

Manemoj slikaj pliz pa stavi, pa usporedim u utorak sta on bude trazio, necu ga nis sama trazit nek se dokaze ako be dobar slat ce me na sve zivo ako nije nacu bolju osobu za vodit T... Odlican je subspec humane ali mislim da je prropterecen na sto strana i da mozda bolje da mi netko drugi vodi..

Sjecam ae kako je na fetu mi via ljut komentira kako je na ato strana  a drugi dr kao ne rade ni upola bla bla.. Danaa zvala humanu dali mi broj od rađaone dna je dezuran tamo.. A 2 dana u tjednu je popodne kod privatnika.. Mialim da je bas preopterecen

🌼TiKi🌼
    03. Travanj 2021. 15:47

Sbjelis ❤️
    ____
    KKS i CRP uredni, uzorak urina ukazuje na pocetak urinarne infekcije mala kolicina leukocita i eritrocita, dosta bakterija... Cekam urinokulturu u utorak pa cemo vidjeti. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

03. Travanj 2021. 15:51

🌼TiKi🌼

Sbjelis ❤️
    ____
    KKS i CRP uredni, uzorak urina ukazuje na pocetak urinarne infekcije mala kolicina leukocita i eritrocita, dosta bakterija… Cekam urinokulturu u utorak pa cemo vidjeti.

Jek moguce da te zato boli? 
    jer ja primjecujem bas ko neka stezanja i probadanja.. A i pisala sam neki dan da mislim da je od naprezanja od povracanja al ocito je tad bas me krenulo jer mi se cini da jaca kroz ocih dva tri dana.. 

MaloTele
    03. Travanj 2021. 15:52

manemoj

I da.. meto i nina92 i malotelejavite nam se, baš se brinem, znate da sam ja panicar koji uvijek najgore misli 🙈
    A kad se javite letite na moju crnu listu jer sam se brinula radi vas 😜

Evo ja se javljam 🤣😅  haha ja sam vec i mislila da sam na tvojoj crnoj listi tako da me ovo nije puno uzrujalo 😉 ziva sam, trenutno putujem za kastela i jedva cekam sjest na plazuuuuu,mm Dalmatinac je nadobudno i kupaci ponio 😂😃 nema nista novog,osim kaj mi je trbuscic iskočio preko noci i bas izgledam trudnicki 🥰🥰 cak i kad sam ga prije znala napuhnuti da vidim kako cu izgledati jednog dana kad budem trudna nije bio toliki,bas je nekako kompaktan pa se nadam da srceko jos kuca cim sam ja tak veca 😂😃 i mislim da mi kolestaza ne gine 🤷🤦 vadila jetrene i vec vidim da ce bit panika na pregledu iduci pon 😃 
    https://ibb.co/sVz3kj6 
    Srecom guk je dobar 😃 isplatilo se pazit i odreci slatkog 😄 eto to je to od mene, kako si ti, nema vise krvarenja smeđarenja i tako to 😃😘

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.