Lita ja sam odusevljena sa ovim sta su ti dali, realno moras ih dobro platit 😂🎉
Sretno ti
Bjelis bez obzira sto si napisala da probija menga, ja se nadam tvojoj duploj beti 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sanjich, ako staneš i razmisliš realno, oni imaju pacijentice koje umiru, a trudne su. Javljati nekome ovako da ima bakteriju je suludo. Velik broj trudnica mora piti antibiotike tokom trudnoće jer nešto navuku, stalno kopaju po nama, imunitet nam je down, to je normalno. Samo ne smiješ bilo koji, to će tvoj specijalist znati.
Također, ako nema UK i antibiogram, kako da zna što da ti prepiše? Mislim, žena je paničarka, a to definitivno nije kvaliteta za doktora. Definitivno pij više brusnice sad, da ispišaš što više toga.
Nadja81, jako jako mi je žao. Za savjete konkretno u ovom slučaju ti ne mogu pomoći, nadam se da će ovdje biti iskusnijih cura. Hvala ti što dijeliš nesebično svoje iskustvo sa nama, to nam je svima bitno znati da prepoznamo na vrijeme.
Za emotivnu potporu, tu smo.
blacksheep, kod G idi na konzultacije sad, pa ćeš s njim dogovoriti termin. Ako neće imati sad u lipnju, onda se ne možeš prijaviti dok ne otvore liste, ali no woriz, dosta se lako bilo upisati. Sad su liste otvorili u prosincu, ja sam se upisala u veljači za svibanj, a neke cure su se prošli mjesec upisale za lipanj - dosta dugo se to puni. Samo hvataj trenutak kad se otvore liste, a to objave na Rodinoj stranici a onda neka od nas napiše i ovdje.
Budemo u GK kovale planove za dalje.
Tiki
ericaa, ti si naš Černobil
Slažem se za negativu, nek odjebu s tim. Dovoljno nam je da smo i same isprepadane, ne trebaju nam liječnici koji nas tretiraju kao da smo hodajuće katastrofe. Jedno je biti objektivan, ali optimističan. Drugo je ubiti pacijenta u pojam.
💔💔💔
Sanjich pit ces antibiotik i dobro. Ni prva ni zadnja s uroinfektom u trudnoci. Ne vidim zasto panika odmah. 🙄. S obzirom da ti je dala antibiotik, sad urinokultura ima smisla tek kad ga popijes i svakako ju napravi. Usput si kupi oralne probiotike, d manozu i cistu brusnicu i pij.
Zao mi je zbog negativnih beta, drago zbog pozitivnih. Ja sam onako, zabrinuta do bola, na iglama iscekujem srijedu i bole me i leđa i kukovi od lezanja. Kontrakcije su rjeđe i blaze pa pretpostavljam da terapija pocinje djelovati. Bris na klamidiju negativan, cekam ostale nalaze.
Cuvajte se, vrlim vas i ugodne blagdane vam zelim.
Sretan i blagoslovljen Uskrs tko slavi. ❤️😘
Koje oralne probiotike preporucas?
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Sanjich, ako staneš i razmisliš realno, oni imaju pacijentice koje umiru, a trudne su. Javljati nekome ovako da ima bakteriju je suludo. Velik broj trudnica mora piti antibiotike tokom trudnoće jer nešto navuku, stalno kopaju po nama, imunitet nam je down, to je normalno. Samo ne smiješ bilo koji, to će tvoj specijalist znati.
Također, ako nema UK i antibiogram, kako da zna što da ti prepiše? Mislim, žena je paničarka, a to definitivno nije kvaliteta za doktora. Definitivno pij više brusnice sad, da ispišaš što više toga.
Nadja81, jako jako mi je žao. Za savjete konkretno u ovom slučaju ti ne mogu pomoći, nadam se da će ovdje biti iskusnijih cura. Hvala ti što dijeliš nesebično svoje iskustvo sa nama, to nam je svima bitno znati da prepoznamo na vrijeme.
Za emotivnu potporu, tu smo.blacksheep, kod G idi na konzultacije sad, pa ćeš s njim dogovoriti termin. Ako neće imati sad u lipnju, onda se ne možeš prijaviti dok ne otvore liste, ali no woriz, dosta se lako bilo upisati. Sad su liste otvorili u prosincu, ja sam se upisala u veljači za svibanj, a neke cure su se prošli mjesec upisale za lipanj - dosta dugo se to puni. Samo hvataj trenutak kad se otvore liste, a to objave na Rodinoj stranici a onda neka od nas napiše i ovdje.
Budemo u GK kovale planove za dalje.
Tikiericaa, ti si naš Černobil
Slažem se za negativu, nek odjebu s tim. Dovoljno nam je da smo i same isprepadane, ne trebaju nam liječnici koji nas tretiraju kao da smo hodajuće katastrofe. Jedno je biti objektivan, ali optimističan. Drugo je ubiti pacijenta u pojam.
🥰🥰🥰🥰😉 bas to. Ono znam i sama da moze biti los rezultat. Ali se nadam da nece! I zelim u to vjerovat. I onda stalno ti crni scenariji ko da sam jedina sa tim cudima.... 🤨 ja vjerujem u moje bebuske i da ce ti folikulici imat divne stanice koje ce se divno oploditi i divno zalediti 5i dan. I kad budem zdrava i spremna,vratiti se mami na 9 mjeseci. I zato sam tu di jesam i radim to sto radim. Kao i sve mi. Vrlim vas
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jana85, ja sam pila Waya forte. Cure možda imaju neke druge prijedloge.
ericaa, pa da, da se ne nadamo ne bi ovo ni radile. Ono, da, idem na stimulaciju koja mi može opako sjebati tijelo, ali ajmo sad raspredati o tome što sve može otići krivo - just for fun.
Ma daj, odjebi to, zato imaš nas pozitivke ovdje.
💔💔💔
Jutro cure, padan s marsa s ovim pitanjem ali kako prije nikad nisam imala urinarne infekcije nisam to popratila i sad sam se malo šokirala. Jučer sam dala urin i vadila krv, nalaz doktorica rekla u utorak tek jer salju njoj na mail.. I zove me malo prije sva uznemirena da sta je meni s urinom. Ja ono slusam ne znam sta da odgovorim, kaze ona lakve tegobe imate ja govorim nikakve, slabo piskim jer slabo pijem radi mucnina i to je to.. U biti nijr radjena urinokultura jer je ovo dr opce praske i slala me na redovnu provjeru koju radim svake godine tak da nemam pojma koje bakterije itd..
Zvala humanu dobila doktora jer je srica bia dezuran i nista kaze antibiotik.. Malo sam sad uznemirena jel imala koja od trudnica u ranoj trudnoci infekcije jel to moze utjecat na plod?
Citala aam malo i simptome i sad vidim da ih cijelo vrijeme imama ali sam to pripisivala trdunoci, temperatura 37, povremeni bolovi iznad pubicne kosti.. Ja sam mislila da je to maternica kao i siri se 😶😶🙄
Nalaz
https://ibb.co/Rzj3fs6
https://ibb.co/4Mr4YGT
Znaci, ja sam imala E.Coli odmah u pocetku trudnoce, bez ikakvih naznaka da ju imam. Popila dvije ture antibiotika i proslo je.. Nalaz urina mi je i zadnji put bio jako puno bakterija, sluzi, poviseno svasta nest. Naravno, jer sam urin davala u Petrovoj na onim odvratnom wcu i nisam ga mogla dat kako spada. Kad sam nakon toga isla radit urinokulturu i odradila sve kako spada, sve sterilno i nalaz super. Ne brini, oni imaju antibiotike koje daju trudnicama i koji ne stete trudnoci. Meni, recimo, da nije bila rijesena E.Coli nakon druge ture antibiotika, rekli su mi da bi onda isli sa nekakvim injekcijama. Paze oni na to sve, bez brige. A inace, ja ne znam ni jednu trudnicu koja nije imala nest u trudnoci i sve je ok.. Tako ne brini.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadja nisi me (previse) prestrasila 😁 sve ok,u biti radi tvoje price sam jucer i napravila scenu u bolnici i zahtjevala smjesta antibiotik da ga pijem 6 dana do aspiracije i jos 2 iza. Da se osiguram koliko god mogu. To su mi svi doktori rekli da bi trebalo biti dovoljno,jos je i jak antibiotik. Nisam htjela tebe kriviti niti sam to mislila nego me stalno s tom nekom negativom napadaju a u biti nije da imam previse izbora. Hvala ti sta si podijelila svoju pricu i nadam se da se nikom vise nece ponoviti! Ti se oporavi,zacijeli i odmori od svega ❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure, sretno svima! Ne mogu bas sve popratit, nadam se da nema losih vijesti. Kod mene nist, imam osjecaj da cu bit trudna jos 20 tjedana 🙆🏻♀️ jedino gleznjevi vise ne postoje 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tiki mtb ruska hvala vam ❤️
Sbjelis 😘😘
O lalvoj brusnici govorimo čaj ili sok ili neki drugi oblik.. Odma se bacan na sve..
Malo mi je moj xy pao u ocima jer me jos nije slao nista. Ovo sam vadila sama na svoju ruku.. I kad se javio na telefon dosta ne zainteresiran samo je rekao antibiotik niti me pito kolko sam trudna ni nista.. Al dobro.. Znam bar za dalje.. Imat ce jos priliku u utorak nesto popravit ako ne necu ic privatno kod njega nego kod svoje ginekologice se prebacit
Tiki, Sanjich, Ruska kad smo kod urina i urinokulture , ja sam bas jucer radila urinokulturu jer mi je veliki pritisak kad piskim i boli me.. nalaz je sterilan. Ne znam jesam li trebala samo urin vaditi ili je bolja urinokultura? Ne znam jel se tu moze vidjeti isto neka upala, pijesak ili sl?
Evo nalaz,. https://ibb.co/5KHDJh7
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji