Cure, sad me tako strah.
Strah me vanmaternicne, sva se tresem
Vrlim vrlim vrlim vrlim.
Znaš dril, za dva dana opet.
Još je mala beta, ne može nikakvo sranje napraviti. A možda, možda si ti naše čudo, svi čemu navijati za to.
Čekamo utorak, jako te vrlimo. Ne prekidaj s terapijom. I ako krenu bolovi ili krvarenje, javi se odmah svom doktoru.
💔💔💔
A moram uci kod svojih na rucak.
Sjedim u autu, placem, tresem ko siba
Ne moraš ama baš ništa. Daj si vremena da dođeš k sebi. Javi da si zapela. Da ti je puklo debelo crijevo. Da si se počela drogirati i da živiš pod mostom. Whatever. Sad si TI najbitnija
💔💔💔
MTabica 😘
Ja tako rijetko ispadndm iz tracnica, Isusek kako me ovo instant prebacilo. Ocekivala sam da pada.. Ovo je najgori scenarij 😞
oharascarlett14@gmail.com
MTabica 😘
Ja tako rijetko ispadndm iz tracnica, Isusek kako me ovo instant prebacilo. Ocekivala sam da pada.. Ovo je najgori scenarij 😞
Znam, znam, bojala bih se istoga kao i ti.
Iako, stvarno, može biti i dobar scenarij. Sad ne možemo znati. Dan po dan. Vrlim najjako
💔💔💔
Cure da li znate da li mogu ove utrogestane i piti... moram sada iza rucka dvije staviti a nisan u mogucnosti vaginalno posto sam u gostima ??
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure da li znate da li mogu ove utrogestane i piti… moram sada iza rucka dvije staviti a nisan u mogucnosti vaginalno posto sam u gostima ??
Možeš piti, imaju nuspojave da si malo opijena, ne smiješ voziti poslije.
A ja sam u gostima stavljala vaginalno, u wcu. Čučneš i pljuc. Opereš ruke prije i poslije, naravno.
💔💔💔
Tinaa bolje da ih stavis ako mozes u wcu ili kako.
Mozes ih popiti.. Ali prva opcija je bolja opcija. Ako ih popijes, mozda zaspis u gostima 😜
oharascarlett14@gmail.com
Bjelis... ja nisam nebi iskljucila, dupla ti se, mala je beta, ali se dupla, pokusaj se smiriti i beta za 2 dana 🙏🏻🤗
Tina... valjda gosti imaju wc, sve kako ti je Mtb rekla
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sbjelisi ❤️❤️❤️ bit ce sve ok, nece bit vanmaternicna..drzim fige za tebe ❤️
Lucka,Sanjich,Ruska ma da, on ne zeli jer sam 3 puta u trudnoci krvarila i imala te hematome, kaze da ne zeli cackat da ne bi potakao opet nesto..ne znam ,svak ima svoju teoriju.on kaze da je neka upala da bi on to vidio i ovako kad me rucno gleda,a da je kod mene sve cisto..stvarno ne znam,pitat cu ga utorak opet na pregledu....moja soc ginek bi mi odma napravila jer ona jedva doceka stavit sebi lovu u dzep. I jedva doceka kad neko oce briseve ili papu.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Bjelis šaljem zagrljaj, znam da se sad užasno bojiš i da nema toga što možemo reći. Bas ovo kako je MTB rekla, ne daj bože da je vanmatericna premala je da bi napravila štetu. A možda i na dobro izadje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jesi poslala doktoru? Šta on kaže?
Sanjich nije te ništa doktor slao raditi? Hoćeš da ti napišem šta je moj mene tražio kad smo potvrdili trudnoću pa da na svoju ruku odradis?
Tiki baš često mislim na tebe i vjerujem da će sve biti savršeno ❤️
Šaljem puse i zagrljaje svima ❤️❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji