I da.. meto i nina92 i malotele javite nam se, baš se brinem, znate da sam ja panicar koji uvijek najgore misli 🙈
A kad se javite letite na moju crnu listu jer sam se brinula radi vas 😜
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala, cure.
Malo sam se smirila. Samu sebe nisam prepoznala. 😱 Tresla se ko siba. Sad se tresem samo malo 🐝
😲 Onak... Nikad se opustit.
oharascarlett14@gmail.com
Hvala vam cure.
Ne znam kako bi se smirila bez vas.
Mislim da je ovo bio panic attack. 😭🙈😞😁
Cure, sad me tako strah.
Strah me vanmaternicne, sva se tresem
Placem zbog tebe ajme meni 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Vrlim te🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sbjelisi drži se..vrlim puno i navijam za cudo💗..znat cemo više za dva dana, nista nije kasno i sve pod kontrolom bude
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Hvala vam cure.
Ne znam kako bi se smirila bez vas.
Mislim da je ovo bio panic attack. 😭🙈😞😁
To ti je sve sasvim normalno 🙈🙈🙈…
Ja takav panic attack uvijek imam kad idem po betu no2..
Prosli put sam od izlaza iz bolnice do auta plakala i tresla se a muz me gleda iz auta i ne zna sta da misli 🤪🙈…
Jos sam ja htjela ici sama i voziti kaze on neces ici sama znam te🙈🙈🙈🙈
Ja na kraju idući put neću ni vaditi betu do tamo nekih 8tt. Ne računam to više ko trudnoću prije
💔💔💔
sbjelisi drzi se ❤️ navijam za cudo 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Not all are scams and similarly, not all are good. Five fingers are not equal, it is a very famous phrase. I just read what you have shared with us and I think we should be very thankful to you for this. I also want to know some good points in this regard and then I found this forum. Some of my friends also got scammed by links and the hackers called them promotional links. If you want to know how to create a strong password and want to secure personal information [url = https://indexblogger.com/the-most-common-passwords-of-2021/ ] indexblogger there are many points that you should know while creating a password.
Cure, sad me tako strah.
Strah me vanmaternicne, sva se tresem
Placem zbog tebe ajme meni 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Vrlim te🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Jube ❤
Cure, sta bi ja bez vas ❤
Uvijek ste tu da smirite stvar, uvijek ❤🙏
Lucka pametan muz. Btw mene do sada nije ovako odrezalo. Prvi je put betq bila mala, a druga je pala.. Drugi put je bila 0. Ovo je prvi put da sam u ovakvoj situaciji, a svaki put kad cekam betu muka mi je da ne podje po zlu 🙏🙏
Ujutro sam razmisljala da pravim test, ali nisam imala snage opet prevrtat sjene i ici na vadjenje bete u bedari. U utorak/ srijedu cu tek moci vaditi opet.
MTBica bome ni ja ne vadim iduci put do 8tt 🙈🙉🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji