Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stani
    03. Travanj 2021. 18:30

Tiina neke cure dobiju pod terapijom, neke ne... zaista je to individulano... morat ces se naoruzat strpljenjem i vjerom u sebe i dobru betu u utorak! 🙏🏻🤗najgori je period cekanja i razumijem te u potpunosti 🤗❤️🤗

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

sbjelisi
    03. Travanj 2021. 18:30

Ribic, Tina ❤❤🐝🌼
    Ja sam uzela presadjivati 🌼🌼🐝🐝, lijep je dan na kraju. Da maknem misli od posla, od svega.. 
    Mislim da je VM neki dan pisala, ali da, nismo cure dugo čule. ❤💙👣🐝🌼

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    03. Travanj 2021. 18:32

A mozda pišu na drugoj temi ❤👣😍😜🐼

• Regenbogen
    03. Travanj 2021. 18:39

Pozdrav svima  Objavila sam svoj post na drugoj grupi pa su me cure uputile ovdje  Od početka ovog ciklusa smo u kinderwunsch klinici i dobila sam Gonal f koji sam ušpricavala od 3. DC. Na 8. DC (u četvrtak) sam bila kod njih na ultrazvuku i doktorica je vidjela folikul na desnom jajniku od 12 mm (i na lijevom je bio jedan manji od 10 mm). Izvadila mi je krv i naručila me da još jednom danas dođem na ultrazvuk. Bila sam jutros na pregledu (10 DC) i folikul je bio 17.5 mm i ponvno je izvadila krv da vidi estrogen. Rekla je da ujutro ušpricam Ovitrelle injekciju i da imamo odnos jer će ovulacija vjerojatno biti sutra. I danas popodne me nazvala i kaže da je preko krvi vidjela da je ovulacija već prošla i da se javim sljedeći ciklus. Meni sad stvarno više ništa nije jasno…Jel imala koja od vas sličnu situaciju?

👩🏽 30 👨🏻 32
    2/2021 Odstranjen polip + laparoskopija - sve uredno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Travanj 2021. 18:54

Regenbogen, dobro nam došla, brzo nam otišla, trudna.
    Ti se svejedno poseksaj. Više puta. Pomaže za stres.
    Doktoricu promijeni.
    I ubuduće prati ovulaciju i trakicama.

💔💔💔

blacksheep
    03. Travanj 2021. 18:56

Sbjelisi, vrlim te! Tresem se skupa s tobom... Dobro ti veli MTB, ne moraš ti ništa što ne želiš ili ti ne odgovara. Ja si nekak svejedno mislim/nadam  da ti na GK ne buš smjela popit pifce samnom!😘
    Lucyinthesky, nisam ti ja još nigdje niš pitala, osim kaj sam se naručila kod Gića na konzultacije. Malo sam smušena, onak,kao da se to ne događa meni..😂 tak da bum od utorka vidjela i pokrenula nešto.. vjerojatno svašta. .. trenutno mi je najveća briga zakaj mi još ne dolazi menga, a od srijede ne stavljam utriće.. 🥴

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Travanj 2021. 19:02

blacksheep

Sbjelisi,vrlim te! Tresem se skupa s tobom… Dobro ti veli MTB, ne moraš ti ništa što ne želiš ili ti ne odgovara. Ja si nekak svejedno mislim/nadam da ti na GK ne buš smjela popit pifce samnom!😘
    Lucyinthesky, nisam ti ja još nigdje niš pitala, osim kaj sam se naručila kod Gića na konzultacije. Malo sam smušena, onak,kao da se to ne događa meni..😂 tak da bum od utorka vidjela i pokrenula nešto.. vjerojatno svašta. .. trenutno mi je najveća briga zakaj mi još ne dolazi menga, a od srijede ne stavljam utriće.. 🥴

No woriz, nije ni meni još menga došla. Treba proći 4, 5 dana od prestanka s utrićima, doći će ti vjerojatno sutra, preksutra.
    U GK ću si ja intravenozno davati svakakve droge, because I can. 

💔💔💔

Amaranta
    03. Travanj 2021. 19:02

Sbjelisi je svakako naše malo čudo🌷🌼 ❤️(koliko sam upratila nisi vadila u istom labu, možda stvarno sve bude dobro na kraju, čekamo utorak 🙏)

MTBica je isto naše čudo (žao mi je, nadam se da si bolje, lavice ❤️)

Nadja81, Monkica24 ❤️❤️❤️

Ericaa sretno, nadam se da će sve biti dobro 🤗

Lucka007, baš si falila 😉
    Ruska1986, Lucyinthesky, TiKi, Women_name, manemoj, bajoma, Tuma, MISS, Sanjich, Magnolia, Nina985... 
    Cure, stvarno ste predivne. Nekad sam čitala knjige, sad samo zaostatke s foruma 😘

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

sbjelisi
    03. Travanj 2021. 19:03

Regenbogen danas ujutro si bila na UZV i folikul je bio 17? I danas si vadila krv? Znaci izmedju UZV i vadjenja krvi je pukao folikul? 😳
    Joj. Svakako se poseksaj.. A ovo s dr.. Ne znam sto bi ti rekla 🙊🙈😲

blacksheep
    03. Travanj 2021. 19:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

blacksheep

Sbjelisi,vrlim te! Tresem se skupa s tobom… Dobro ti veli MTB, ne moraš ti ništa što ne želiš ili ti ne odgovara. Ja si nekak svejedno mislim/nadam da ti na GK ne buš smjela popit pifce samnom!😘

No woriz, nije ni meni još menga došla. Treba proći 4, 5 dana od prestanka s utrićima, doći će ti vjerojatno sutra, preksutra.
    U GK ću si ja intravenozno davati svakakve droge, because I can.

Valjda to dijeliš s drugima šire ruke nego dečka! 😊

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.