Sanjich nemam tegoba prilikom mokrenja nikakvih. Ja bas imam kontrakcije maternice, to znam zbog prosle trudnoce. Jedino ako taj pritisak u trbuhu moze oznacavati neki infekt. Vidjet cemo kad dođe nalaz u utorak. Ako i je, na vrijeme cemo reagirati i pit cu antibiotik. Uz sve lijekove jos jedan ni sim ni tam.
Tuma evo…
Da, ja imam leukocita 3-5, eritrocita 0-5, 1 stanicu plocastog epitela, trag služi i nešto kristala urata. Al meni ne piše ništa za bakterije. A dobro, budemo sve još vidjele idući tjedan.... Meni su kontrakcije stale prije više od mjesec dana i zadnja 3 dana se opet javljaju i to dosta često... Iako ajd piše da u ovo doba je već normalno da se javljaju...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tko osim Mattana je u kbc OS? Ja sam prošli tjedan zvala za konzultacije, idem vidjet imaju li kakav savjet kako da se riješim tog enterokoka. Inače sam kod profesora, al rekla mi je žena da ga nema i da ne znaju kad će počet radit.. naručena sam slj petak, al ne znaju tko će radit. Tko je još od dr tamo?
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sanjich nemam tegoba prilikom mokrenja nikakvih. Ja bas imam kontrakcije maternice, to znam zbog prosle trudnoce. Jedino ako taj pritisak u trbuhu moze oznacavati neki infekt. Vidjet cemo kad dođe nalaz u utorak. Ako i je, na vrijeme cemo reagirati i pit cu antibiotik. Uz sve lijekove jos jedan ni sim ni tam.
Tuma evo…
Nemam ni ja prilikom mokrenja.. Ovo sam doslovno na blef otkrila.. Ima dosta bolova nemozemo nikad znati ni sto posto sta je od cega, nadam se stvarno da to nisu kontrakcije a ako i jesu da ce stati i da cete vi dogurati do 37og 🍀🙏
Sanjich e da, primijetila sam i da ti je guk nataste 5.2…. Pazi ubuduće prije vađenja krvi da taj dan ne jedeš slatko i ugljikohidrate jer ti u suprotnom slijedi dijeta i guk profil kad dođe vrijeme za ogtt😅
MaloTele super da sve lijepo napreduje i da ti rastes 😍 a da, ovo djeluje kao kolestaza 😓 bila si pripremljena na to, al sigurno nije ugodno. Jel ti se i svrbez sve javlja ili ne još? Javi šta ti kažu za nalaze jetrenih….
Ja cu vjerovatno i imat trudnicki dijabetes vidit cemo kak ce dalje ovo ic.. Prestala sam sa sioforom tkao da sigurno divlja sve…
Miss ja sam stekla takav dojam od zadnji puta i radi jos par stvari i dajem mu priliku jos u utorak.. Jedan doktor nekom moze bit odlican nekom malo manje.. Sve ovisi o stotine faktora taj dan i taj slucaj itd… Znam samo da necu nastaviti ici kod njega ako nemam dojam sigurnosti.. A trenutno s njim nemam radi vise stvari…
Ajoj da, ti si pila Siofor.... A onda vj da svakako.... Što se tiče doktora, tu se slazem. Jedno te isti doktor ne sjedne svima isto i nema isti odnos sa svim pacijentima. U svakom slučaju najbolje je slušati sebe i svoju intuiciju....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sanjich e da, primijetila sam i da ti je guk nataste 5.2…. Pazi ubuduće prije vađenja krvi da taj dan ne jedeš slatko i ugljikohidrate jer ti u suprotnom slijedi dijeta i guk profil kad dođe vrijeme za ogtt😅
MaloTele super da sve lijepo napreduje i da ti rastes 😍 a da, ovo djeluje kao kolestaza 😓 bila si pripremljena na to, al sigurno nije ugodno. Jel ti se i svrbez sve javlja ili ne još? Javi šta ti kažu za nalaze jetrenih….
Pa ja se nadam da lijepo napreduje,znat cu za tjedan dana,malo vise,ali nekako se vodim time ako ja rastem onda i beba raste 🤞😃 jos uvijek me strah da cu Doc na pregled i da Ce mi rec da srceko ne kuca,ali mislim da me taj strah nece nikad proc 😅 ma mene nis ne svrbi,jedino mi je strasno suha koza na sakama samo i lijeva saka jao da je pocela pucati oko zglobova ali neznam jel to ima veze s dezinfekcijskim sredstvima il' kolestazom 😃 a i svrbez se javlja kasnije,nakon 20i nekog tjedna,imam lufta jos do tad 🤣 pretp da cu ic zucne sad vaditi, tak je bar moja Ssea, ona ima iskustva s tim 😅 javim obavezno 😃 vidim ja da meni svasta nesto ne valja bas po nalazu al nisu velike razlike,osim ovih jetrenih 😅 najbitnije mi je bilo da je guk dobar haha 🤣😃 zapela ja za taj dijabetes e pa neces kod mene 😂 kako si ti,kako tvoja anemija? 😃 Curka vidim da je aktivna🥰🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Mare0208 dr Popović i doktorica Abičić...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Malotele ❤ vec 13tt ❤❤ Kako lijepo vidjeti da je sve dobro ❤
Jos da nam se jave Meto i Nina92 ❤❤
Hvala Lita, cure.. ❤
oharascarlett14@gmail.com
Sbjelisi nadam se da će se nastaviti duplati i da će sve biti ok 😇💛 Nikad se ne zna!
6tt+2 imamo 💗
Otišla poruka 🙈
Navijam za tebe 😉😉
6tt+2 imamo 💗