Sanjich još ništa ne pijem, čekam utorak da mi dr pogleda nalaze. Dobila sam nalaze jučer pop a moja dr, moj soc gin i privatna gin su radili ujutro😅 al sam imala pojačan iscjedak prije mjesec dana i koristila polygynax vaginalete, a to su isto antibiotici... Mnoge piju antibiotike u ranoj trudnoći, bolje to nego pustit upalu da se razbukti. Nije to ništa neobično, bit će sve oke, većina trudnica koje znam su u nekom periodu trudnoće pile antibiotike i kod svih je sve bilo oke...
Tiki možeš staviti nalaz urina? Da usporedim sa svojim🙈 sve smo ovih dana okupirane nalazima urina😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
BjeliS tebe sam uhvatila, ajmo se nadati curu, drzim fige da rasturi beta za 2 dana 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 do tad pokusaj odmorit, i napunit baterije da teniduca veeeelika beta uhvati na prepad 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sanjich e da, primijetila sam i da ti je guk nataste 5.2.... Pazi ubuduće prije vađenja krvi da taj dan ne jedeš slatko i ugljikohidrate jer ti u suprotnom slijedi dijeta i guk profil kad dođe vrijeme za ogtt😅
MaloTele super da sve lijepo napreduje i da ti rastes 😍 a da, ovo djeluje kao kolestaza 😓 bila si pripremljena na to, al sigurno nije ugodno. Jel ti se i svrbez sve javlja ili ne još? Javi šta ti kažu za nalaze jetrenih....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sanjich, nikako se ne bi slozila s tobom, predetaljan je , drzi me na pregledu svaki put pola sata- 40 min...sve prođe uzduz i poprijeko, za neke stvari moras sam pitat ali to je tako kod svih..ne moze se on sjetit pored toliko pacijenata st je kome kad rekao,na sta te slao,na sta ne itd...meni sve svi oko mene iscudavaju sta radim svaki put na pregledu toliko dugo, dr.Po u Cita drzi moju sestru ravno 5 min i ko seljak je sprti "ajde mala ,sve je to dobro,mos ic"
Nas dr je stvarno detaljan i topla osoba, mozes ga sve pitat, nista mu nije iritantno...
Viruj mi, kod svakoga ce ti nešto falit..
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sanjich nemam tegoba prilikom mokrenja nikakvih. Ja bas imam kontrakcije maternice, to znam zbog prosle trudnoce. Jedino ako taj pritisak u trbuhu moze oznacavati neki infekt. Vidjet cemo kad dođe nalaz u utorak. Ako i je, na vrijeme cemo reagirati i pit cu antibiotik. Uz sve lijekove jos jedan ni sim ni tam.
Tuma evo...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure, sad me tako strah.
Strah me vanmaternicne, sva se tresem
Vrlim vrlim vrlim vrlim.
Znaš dril, za dva dana opet.
Još je mala beta, ne može nikakvo sranje napraviti. A možda, možda si ti naše čudo, svi čemu navijati za to.
Čekamo utorak, jako te vrlimo. Ne prekidaj s terapijom. I ako krenu bolovi ili krvarenje, javi se odmah svom doktoru.
Slazem se sa Mtbicom!!! Mozda si ti nase CUDO. Primiri se, disi i beta opet za dva dana!!! ❣❣❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ja sam bila konacno na prvom pregledu nakon ciklusa… sve uredno, nemaju neku posebnu pricu osim Eto to je tako… za sta god sam pitala-ne treba vama je uredno sve… 🤮 ili od suplemenata-pa mozete i ne morate… da se javim u 06. mjesecu da dogovorimo ovaj put ce kracu semu, nema potrebe za dugom i eto… ja sam uzela sve po knjizi It start with egg pa eto dako dobijem makar vise js ne znam sta vise mogu pomoci… 🤯
Zar si mislila da ce ti nesto drugo reci🙈😂
Pa to je sasvim 'normalno' 🙈🙈
Nego.. Vidim ja i ti imas oba jajovoda neprohodna..jesi bila na laparaskopiji ili stoje u tebi, zacepljeni? 🙈
Ovih dana sam sva u jajovodima 🤪😂😂
Lucka007 umirem od smijeha hahaha
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Hvala, cure.
Malo sam se smirila. Samu sebe nisam prepoznala. 😱 Tresla se ko siba. Sad se tresem samo malo 🐝
😲 Onak… Nikad se opustit.
❤💜❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure drage, popratim koliko stignem. Većinom pročitam kojih par strana i vozi dalje..
Komentirate laparoskopiju pa evo samo mog iskustva. Kad su mi prilikom.operacije vanmaternične provjeravali drugi jajovod, rekli su da je skroz neprohodan. Da uopće nije niti malo propustio kontrast. No nije bio uvećan pa ga nisu izvadili. Nakon 2 mj sam prirodno zatrudnila.. kad sam pitala kako to rekao mi je dr da može biti da se jajovod zgrčio i nije propustio kontrast.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sanjich e da, primijetila sam i da ti je guk nataste 5.2…. Pazi ubuduće prije vađenja krvi da taj dan ne jedeš slatko i ugljikohidrate jer ti u suprotnom slijedi dijeta i guk profil kad dođe vrijeme za ogtt😅
MaloTele super da sve lijepo napreduje i da ti rastes 😍 a da, ovo djeluje kao kolestaza 😓 bila si pripremljena na to, al sigurno nije ugodno. Jel ti se i svrbez sve javlja ili ne još? Javi šta ti kažu za nalaze jetrenih….
Ja cu vjerovatno i imat trudnicki dijabetes vidit cemo kak ce dalje ovo ic.. Prestala sam sa sioforom tkao da sigurno divlja sve...
Miss ja sam stekla takav dojam od zadnji puta i radi jos par stvari i dajem mu priliku jos u utorak.. Jedan doktor nekom moze bit odlican nekom malo manje.. Sve ovisi o stotine faktora taj dan i taj slucaj itd... Znam samo da necu nastaviti ici kod njega ako nemam dojam sigurnosti.. A trenutno s njim nemam radi vise stvari...
Sortiraj odgovore
Najstariji