Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rora8290
    02. Travanj 2021. 16:17

pele35

Pozdrav svima ,proslo je 9mj od kad sam bila na forumu . Povremeno procitam koju stranicu jer tad znam da nisam sama. Veseli me svaka visoka beta i rastuze negativne.
    Uglavnom krenula sam u obradu za ponovni transfer kad u brisevima imam ureaplazmu ,šok . Ja i muz se gledamo izbezumljeni jer do sad sve uredu.Dobili samo Doksiciklin. Kako ste vi cure koje ste ju imale ,riješavale taj problem?

Ja sam ju liječila. Dobila sam ju nakon vanmaterične kad sam bila u bolnici, kažu od svega ju možeš dobiti, tipa pokupit ju na moru od vlažnih ručnika na kojima sjediš, gaćice općenito ako se nisu dobro osušile, vlaga itd.. od nekih pretraga dolje.. isto smo dobili doksiciklin ja i suprug..popili svako turu, i onda sam otišla dat urin na ureaplasmu koliko se sjećam, i nije ju bilo više. Samo to izlječi pa onda idete u transfer.

pele35
    02. Travanj 2021. 16:32

lioraliora

pele35

Pozdrav svima ,proslo je 9mj od kad sam bila na forumu . Povremeno procitam koju stranicu jer tad znam da nisam sama. Veseli me svaka visoka beta i rastuze negativne.
    Uglavnom krenula sam u obradu za ponovni transfer kad u brisevima imam ureaplazmu ,šok . Ja i muz se gledamo izbezumljeni jer do sad sve uredu.Dobili samo Doksiciklin. Kako ste vi cure koje ste ju imale ,riješavale taj problem?

Ja sam ju liječila. Dobila sam ju nakon vanmaterične kad sam bila u bolnici, kažu od svega ju možeš dobiti, tipa pokupit ju na moru od vlažnih ručnika na kojima sjediš, gaćice općenito ako se nisu dobro osušile, vlaga itd.. od nekih pretraga dolje.. isto smo dobili doksiciklin ja i suprug..popili svako turu, i onda sam otišla dat urin na ureaplasmu koliko se sjećam, i nije ju bilo više. Samo to izlječi pa onda idete u transfer.

LioraLiora  hvala ti ! A dali su ti brisevi bili negativni nakon terapije. Bas citam da se hoce vratiti. Nadam se cemo se rijesiti te bakterijice.

Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹

7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce

Imamo jos 4 zmrzlića

Tuma
    02. Travanj 2021. 16:39

Miss ma samo se ti nama pojadaj, sve nam je jasno, tu smo za tebe. 🥰
    Manemoj zab sam spomenuti, super da je krvarenje prestalo, očito je neka žilica pukla, kao i kod mene. 
    Ketrin dobrodošla i što prije ostala trudna. 😊 Javit će ti se cure koje su upoznate s doktoricom 😊
    Pele dobrodošla natrag 😊 suprug i ja smo dobili 1 turu sumameda i prošlo nam je odmah....
    Inače ja sam dns, malo za promijenu, vadila krv opet. Anemija je malo čak i bolje nego je bila, jetrene su dobre, ali sedimentacija je 102. Znam da je malo povišena u trudnoći, al baš ovoliko😅 ref int je do 24.... Imam 3-5 leukocita u urinu, 0-5 eritrociti, proteina u tragovima, nešto sluzi i kristala urata te je serum blago lipemican.... E da, guk nataste 4.9 😊 vi iskusne s bakterijama u urinu, mislite li da je ovo moje neka bakterija ili je to sve još na granici? Svi doktori mi rade tek u utorak 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Rora8290
    02. Travanj 2021. 16:49

Jesu bili su negativni, i tad sam išla u postupak onda. Da zna se vratiti..nije dobra za prvi trimestar trudnoće kažu. Al imam i frendicu koja ju imala pa ništa, sve ok, rodila bebu nedavno baš.

Nirvana2024
    02. Travanj 2021. 16:57

MISS

Nirvana,Tuma,Manemoj ma nista mi vise niie cudno,kao stalno stalno me boli samo se izmjenjuju mjesta boli .malo donji dio stomaka ( ligamenti) malo leđa, malo probadanja bla bla bla dosadna sam sama sebi vise,mogu mislit kako sam vama..kad bi vam svaki dan opisivala u detalje izbacili bi me iz grupe..u utorak mi je pregled pa cemo vidjeti sta ce dr rec,ja se sve nesto nadam svaki dan da ce to prestati pa nista..da mi se samo odmorit par tjedana spasila bi se..samo da malo uzivam u tom "blazenom stanju"
    P.s. ta bol u jajnicima kako kazes sam i ja imala u pocetku i zapravo mislila da su to jajnici ali nisu bili, tu su ti i ti ligameniti koji mene i dan danas bole… U tvojim tjednima sam to bas osjecala i prilikom dizanja veeeliki pritisak…
    A odmaram stalno, jedino di odem je kod mame ili sestre di znam da cu opet lec..al eto bar neki izlazak.
    Normabele vise ni ne pijem jer mi ni pomazu vise pa se nema smisla kljukat.. isto mi je i s njima,umrtve me al i dalje osjecam bol..ni onaj roidakal nista nije pomogao…valjea je to talva trudnoca,tesko sve to nosim i jednostavno treba izdrzat…💪

MISS, samo ti istresi dušu ovdje.. treba i to izdržati, dobro ti ide, ali velim, po osjećaju.. ako misliš da nešto nije kako treba, čak ni za tvoj visok prag tolerancije, javi se doktoru i reci 🙂 bit će sve super 😘

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Nirvana2024
    02. Travanj 2021. 17:00

lioraliora

Jesu bili su negativni, i tad sam išla u postupak onda. Da zna se vratiti..nije dobra za prvi trimestar trudnoće kažu. Al imam i frendicu koja ju imala pa ništa, sve ok, rodila bebu nedavno baš.

Ja sam ju imala u uretri, muž (tad mi je bio dečko) nikad nije..prošla mi od prve ture doksiciklina.. a cervikalni brisevi uvijek čisti 😏

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

🍁Ketrin2604🍁
    02. Travanj 2021. 17:06

Tuma

Miss ma samo se ti nama pojadaj, sve nam je jasno, tu smo za tebe. 🥰
    Manemoj zab sam spomenuti, super da je krvarenje prestalo, očito je neka žilica pukla, kao i kod mene.
    Ketrin dobrodošla i što prije ostala trudna. 😊 Javit će ti se cure koje su upoznate s doktoricom 😊
    Pele dobrodošla natrag 😊 suprug i ja smo dobili 1 turu sumameda i prošlo nam je odmah….
    Inače ja sam dns, malo za promijenu, vadila krv opet. Anemija je malo čak i bolje nego je bila, jetrene su dobre, ali sedimentacija je 102. Znam da je malo povišena u trudnoći, al baš ovoliko😅 ref int je do 24…. Imam 3-5 leukocita u urinu, 0-5 eritrociti, proteina u tragovima, nešto sluzi i kristala urata te je serum blago lipemican…. E da, guk nataste 4.9 😊 vi iskusne s bakterijama u urinu, mislite li da je ovo moje neka bakterija ili je to sve još na granici? Svi doktori mi rade tek u utorak 😅

Od srca hvala! 😊
    Naoružani smo pozitivom i strpljenjem! 💪

🙋‍♀️28 hipotireoza/hashimoto
    💁‍♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
    🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
    🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗

• Ana26
    02. Travanj 2021. 17:18

Ketrin dobro nam došla i kako naša MTB kaže, još prije otišla trudna.
    MM je također prebolio limfom. Mi smo na VV pa nemam iskustva s navedenom doktoricom. 
    Kakav je tvom mužu spermiogram koji ste zamrznuli?

Lioraliora beta je vrh. Šta misliš jesu duplići?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Lucyinthesky
    02. Travanj 2021. 17:29

pele35

Ja sam je imala jednom u cervikalnim brisevima, dobili sumamepd oboje, ponovila i opet je bila tamo. Nakon toga doksiciklin 2 tjedna i prošla je. Uz to sam uzimala beta glukan za podizanje imuniteta i lactogyn probiotik.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Travanj 2021. 18:06

manemoj, meni je Gić rekao da je za jajnike normalno da me bole jer se smiruju od stimulacije.

Ketrin2604, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna. Imamo ovdje više cura sa sličnom problematikom kao ti i muž. Što se tiče doktorice P.B. na starim temama je par cura bilo kod nje i bile su jako zadovoljne.

Lucka007, to sa tableticom ili sa nekim skenerom u koji uđeš i napravi dijagnostiku cijelog tijela - o tome maštam pola života. Još da mi uz put opere robu na meni, nitko sretniji od mene 

pele35, ja sam je riješila nakon jedne doze Doksicilina, MM i ja. Uzimaj uz nju neki probiotik, i nastavi ga uzimati i 3 tjedna poslije, da ne navučeš gljivice.

Andela111, drago mi je. I jesi sad naučila da ovdje nema smisla očajavati jer nikad ništa zapravo ne znamo? Idemo dalje!

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.