Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    02. Travanj 2021. 20:20

Cure evo novi update. Ne znam tko je pisao Mtbica ili netko.. Uglavnom kako ste napisale da se jajovod vidi na utz ako je upaljen sjetila sam se da mi je gin rekla prije par mjeseci da se visi i da kao 'nema pojma zasto' ja sam danas odlucila nazvati dr Vlasica i pitati ga malo jer sam htjela biti mirne glave. I situacija je ovakva, kaze moguce je da ga je vidjela, zalosno da sam ja uzalud nakon toga jos pratila ovulacije i nadala se trudnoci i mucila se, velika je mogucnost da mi je i drugi jajovod upaljen (jer ako je 2008 bila vanmatericna na drugom i izvaden je velike su sanse da je upala i na drugome, i ako se vidi na utz - a on nije isao za time dok je brojao folikule .. onda je hydra... zab sam kako se pise. i u tom slucaju sutra idemo na freez all. On je odmah kontaktirao dr M da to sutra provjeri i ako vidi ista da nema transfera dok ne otklonimo taj jajovod. Iskreno koliko sam bijesna i ljuta jer sam gubila vrijeme uzalud na nju sto mi nije ni natuknula tu mogucnost toliko sam zahvalna na ovoj grupi jer sam to slucajno otkrila. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tuma
    02. Travanj 2021. 20:23

*.Women_name.*

Tuma što se tiče urina nije to strašno, ali ja bi ipak urinokulturu napravila. Imaš privatne labose sigurno sutra rade ujutro, pa da ti nalaz bude do pon s obzirom da ako nkj raste 48 sati mora bit nasadeno. Ili pricekaj do utorka. Nije to strašno, pij malo više brusnice ovih dana. E sad za sedimentaciju, je da je malo veća da, Crp nisi vadila? Mogu ti poslikat svoje nalaze kad sam imala uroinfekt

Hvala, a crp je na drugoj strani i 4,5 je. Znači on je oke. Piskim često al pijem i dosta tekućine, a ne znam jel zbog bebe ili je do upale..... Pit ću više brusnice, a možda bih mogla sutra privatno obavit urinokulturu jer ovako neću moći prije srijede sigurno jer bih tek u utorak dobila uputnicu. Daj mi pls ak nije problem po slikaj svoje pa da usporedim. Vjerujem da ako i imam nešto da je po ovome tek u nastajanju. 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    02. Travanj 2021. 20:27

Lita.1234

Cure evo novi update. Ne znam tko je pisao Mtbica ili netko.. Uglavnom kako ste napisale da se jajovod vidi na utz ako je upaljen sjetila sam se da mi je gin rekla prije par mjeseci da se visi i da kao 'nema pojma zasto' ja sam danas odlucila nazvati dr Vlasica i pitati ga malo jer sam htjela biti mirne glave. I situacija je ovakva, kaze moguce je da ga je vidjela, zalosno da sam ja uzalud nakon toga jos pratila ovulacije i nadala se trudnoci i mucila se, velika je mogucnost da mi je i drugi jajovod upaljen (jer ako je 2008 bila vanmatericna na drugom i izvaden je velike su sanse da je upala i na drugome, i ako se vidi na utz - a on nije isao za time dok je brojao folikule .. onda je hydra… zab sam kako se pise. i u tom slucaju sutra idemo na freez all. On je odmah kontaktirao dr M da to sutra provjeri i ako vidi ista da nema transfera dok ne otklonimo taj jajovod. Iskreno koliko sam bijesna i ljuta jer sam gubila vrijeme uzalud na nju sto mi nije ni natuknula tu mogucnost toliko sam zahvalna na ovoj grupi jer sam to slucajno otkrila.

Vjerujem da si bijesna, pa kako ne zna zašto bi se mogao vidjeti. Da te odmah uputila sačuvala bi si vremena i mogla to ranije obaviti. Kako neodgovorno od nje! Ali super da si to spomenula i da sad mogu reagirati na to! 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    02. Travanj 2021. 20:29

Tuma

*.Women_name.*

Tuma što se tiče urina nije to strašno, ali ja bi ipak urinokulturu napravila. Imaš privatne labose sigurno sutra rade ujutro, pa da ti nalaz bude do pon s obzirom da ako nkj raste 48 sati mora bit nasadeno. Ili pricekaj do utorka. Nije to strašno, pij malo više brusnice ovih dana. E sad za sedimentaciju, je da je malo veća da, Crp nisi vadila? Mogu ti poslikat svoje nalaze kad sam imala uroinfekt

Hvala, a crp je na drugoj strani i 4,5 je. Znači on je oke. Piskim često al pijem i dosta tekućine, a ne znam jel zbog bebe ili je do upale….. Pit ću više brusnice, a možda bih mogla sutra privatno obavit urinokulturu jer ovako neću moći prije srijede sigurno jer bih tek u utorak dobila uputnicu. Daj mi pls ak nije problem po slikaj svoje pa da usporedim. Vjerujem da ako i imam nešto da je po ovome tek u nastajanju. 😅

https://ibb.co/YTjgvHL

https://ibb.co/j3h3gsn

Evo ovako je meni bilo i došao je enterokok 10 na 4. Ma da, ili si se malo samo prehladila, ali i ja bi otišla na tvom mjestu da si sigurna. Meni je bio crp malo povisen 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Travanj 2021. 20:30

vuky, jesam ti rekla?  Što se tiče nalaza, ja sam mu sve bitno poslala viberom, on me nazvao i dogovorili smo se. Nisam morala više dolaziti do onog puta kad smo išli u stimulaciju.
    Vidim da si ti jedna od onih koja mu je odmah dala. Pih. 

Tuma, koliko ja znam, CRP ti je važniji od sedimentacije.

Lita.1234, budu ti provjerili na aspiraciji i odlučili onda. Super da si pitala. Freeze all je super opcija, ionako su ti veće šanse iz FETa.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    02. Travanj 2021. 20:40

Nirvana2020

*.Women_name.*

BAJOMA

*.Women_name.*

Trudnice moje da vas nešto pitam jer me malo buni to. Doktorica je rekla da od 28 tt pratim pokrete malo bebe, e sad neki na internetu pišu 10 u 24 h, neki 10 u satu. Ja nema šanse da svaki sat i zbrojim deset jer ona meni nikad nije bila svaki sat aktivna. Neki dan sam ju osjetila samo ujutro i navečer, jucer npr. ju osjetim tijekom cijelog dana tu i tamo kucne, navečer i ujutro mogu izbrojit tih 10. Općenito je nekako mirna beba, rijetki su dani bili da baš radi salto u trbuhu (i to je bilo ja msm kad se jednom ono okrenula) Svaki put su protoci dobri i sve. Jel bi me to trebalo brinuti ili? Čitam često da žene čak boli od udaraca jakih i čestih, meni je daleko od toga. Nisam se do sad zamarala s tim, a sad mi je nekako unijelo to nemir, nebi ju baš htjela uznemiravat i budit 5 puta na dan jer je mene strah 🙈 pa neznam koja bi granica onda bila da nešto nije u redu? Hvalaaa 😁

Nikad mi nije dr rekao da pratim pokrete. Ako bi pomislila da je slabo osjetim malo bi lupkala po trbuhu ili ga prodrmala i javilo bi mi se dite🥰

Ma mene je pitala kak ju osjećam, onda sam joj rekla da ju ne osjetim kroz cijeli dan nego kako kad. I mogu rec da sam je možda malo više osjećala kad je dubila na glavi, i sad i prije kad je zadkom osjetim ju više dole kod mjehura. Pa je onda otvorila tu temu, pregledala me detaljno srceko, pratila pokrete i proroke i rekla da je sve u redu. Da kod fetalne patnje inače ima manjka vode ili su protoci slabiji blabla. Ali da pratim. Nadam se da će bit sve dobro 🥰🥰 i ja sam ju neki dan lupkala 😂

Daaa, sad si me podsjetila da je i meni rekao da je trenutno na zadak pa bit će da je zato sad tak 🙃

Da ja točno kad se okrenula sam onak osjetila udarce gore skroz. A čim se okrenula dole odma me počne lupat ko da će mi nogica izac van nekad. Nekad skočim s kreveta ko da me je netko dole iglom pikno i znala sam da je opet dole 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    02. Travanj 2021. 20:47

*.Women_name.*

Tuma

*.Women_name.*

Hvala, a crp je na drugoj strani i 4,5 je. Znači on je oke. Piskim često al pijem i dosta tekućine, a ne znam jel zbog bebe ili je do upale….. Pit ću više brusnice, a možda bih mogla sutra privatno obavit urinokulturu jer ovako neću moći prije srijede sigurno jer bih tek u utorak dobila uputnicu. Daj mi pls ak nije problem po slikaj svoje pa da usporedim. Vjerujem da ako i imam nešto da je po ovome tek u nastajanju. 😅

https://ibb.co/YTjgvHL

https://ibb.co/j3h3gsn

Evo ovako je meni bilo i došao je enterokok 10 na 4. Ma da, ili si se malo samo prehladila, ali i ja bi otišla na tvom mjestu da si sigurna. Meni je bio crp malo povisen

Hvala ti 🥰 tebi je leukocitna esteraza bila pozitivna, a meni je negativna. Sad čitam da ona ukazuje na bakterije u urinu... U ovom mom laboratoriju ne rade urinokulturu, samo pretrage urina koje sam dns obavila.... Mislim da ću ipak čekati utorak i da mi se ginekologica javi i kaže trebam li na urinokulturu...

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• LucyLou

lioraliora, wow, koja diva beta! Cestitam i drzim fige da su se oba primila 😉🤞🏻🥰🥰
    Ruska, drago mi je da je Kate dobro i da lijepo napreduje. Jedva cekam vidjeti ju (na slici) 🥰
    vuky, drago mi je da je prvi dojam dobar, mislim da ovdje do sada ni jedna od nas nije imala lose iskustvo s njim. 😊
    MTB, tako nam je vecini grah pao, cim smo “bolje”, nema tetosenja.
    Lucyinthesky, kreces znaci uskoro? 🤗
    Nirvana, koje divno ime za bebicu 🥰
    Lita.1234, hmmm, ja imam jedan “teze prohodan” jajovod, za vrijeme HSG-a mi je dr. rekao da je moguce da je i drugi isto ostecen ali mi nitko nije spomenuo tu tekucinu. A s obzirom na 5 neuspjelih transfera u kojima smo svaki put vracali blasticu, sad si mi dala razmisliti. 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

BAJOMA

*.Women_name.*

BAJOMA

*.Women_name.*

Trudnice moje da vas nešto pitam jer me malo buni to. Doktorica je rekla da od 28 tt pratim pokrete malo bebe, e sad neki na internetu pišu 10 u 24 h, neki 10 u satu. Ja nema šanse da svaki sat i zbrojim deset jer ona meni nikad nije bila svaki sat aktivna. Neki dan sam ju osjetila samo ujutro i navečer, jucer npr. ju osjetim tijekom cijelog dana tu i tamo kucne, navečer i ujutro mogu izbrojit tih 10. Općenito je nekako mirna beba, rijetki su dani bili da baš radi salto u trbuhu (i to je bilo ja msm kad se jednom ono okrenula) Svaki put su protoci dobri i sve. Jel bi me to trebalo brinuti ili? Čitam često da žene čak boli od udaraca jakih i čestih, meni je daleko od toga. Nisam se do sad zamarala s tim, a sad mi je nekako unijelo to nemir, nebi ju baš htjela uznemiravat i budit 5 puta na dan jer je mene strah 🙈 pa neznam koja bi granica onda bila da nešto nije u redu? Hvalaaa 😁

Nikad mi nije dr rekao da pratim pokrete. Ako bi pomislila da je slabo osjetim malo bi lupkala po trbuhu ili ga prodrmala i javilo bi mi se dite🥰

Ma mene je pitala kak ju osjećam, onda sam joj rekla da ju ne osjetim kroz cijeli dan nego kako kad. I mogu rec da sam je možda malo više osjećala kad je dubila na glavi, i sad i prije kad je zadkom osjetim ju više dole kod mjehura. Pa je onda otvorila tu temu, pregledala me detaljno srceko, pratila pokrete i proroke i rekla da je sve u redu. Da kod fetalne patnje inače ima manjka vode ili su protoci slabiji blabla. Ali da pratim. Nadam se da će bit sve dobro 🥰🥰 i ja sam ju neki dan lupkala 😂

Ma bit ce sve to u redu jos malo i eto je😘😍😍

Tuma
    02. Travanj 2021. 20:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

vuky, jesam ti rekla? Što se tiče nalaza, ja sam mu sve bitno poslala viberom, on me nazvao i dogovorili smo se. Nisam morala više dolaziti do onog puta kad smo išli u stimulaciju.
    Vidim da si ti jedna od onih koja mu je odmah dala. Pih.Tuma, koliko ja znam, CRP ti je važniji od sedimentacije.

Lita.1234, budu ti provjerili na aspiraciji i odlučili onda. Super da si pitala. Freeze all je super opcija, ionako su ti veće šanse iz FETa.

Hvala, crp je najniži sad od početka trudnoće. 

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.