Lioraliorabeta je odlicna 😍😍
Staniiija tek sad vidim da je se tebi uduplala beta treci dan… malo me je to utjesilo da mozda na kraju i kod mene bude sve ok … 😊
Nista ne otpisuj prije vremena, naoruzaj se strpljenjem do iduce bete…. u bolnici su ti rekli da je moguce da su se oba primila i jedan odustao, vjeruj i nadaj se jer to je sve sto imamo na kraju! 🙏🏻
Nadam se da ce ti sve biti dobro i da ce iduca beta biti super…..a do tad opusti se koliko mozes i uzivaj u blaganu🙏🏻🤗🐇🐥
Hvala ti draga 🥰🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Kate zdrava ko dren, to je pravi komad cure😍 🙏🏻
Kratko, bila na UVZu. Pogledali preko trbuha, culi srce, Katu nisam vidjela. Uglavnom, imam bas puno vode sta je ok ako je beba veca ili tako bude ako slucajno zena ima secer. E sad, moja Katica ima 3600 sad 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ kaze doktorica, velika beba. Ako docekamo termin, imat ce oko 4 kile! Al kaze ona meni ma to vam je normalno, pa i vi ste visoki. Reko hvala sta niste rekli debeli 😂😂😂😂 Znam da postoje odstupanja u mjerenju kila, ali ona je po svemu velika beba. Trebat ce tu dobre rakije za bezbolno izguravanje van 🤭
Liora, beta je 🔝
Svima saljemo pozdraveeee 😘😘
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Lioraliora, supeeer <3
Evo ja prijavljujem da sam nenormalni luđak, išla sam privatno radit OGTT, jedina razlika je što nisam jela u 22h navečer kao prvi put i danas je 1. razina bila 4.7, ostale 2 u granicama normale kao i prvi put, ja se sad samo nadam da će priznati taj nalaz..
E sad, eritrociti i hemoglobin su mi smanjeni pa ne znam što mogu s tim raditi, željezo je ok, jetrene isto
MPV mi je sitnicu povišen, normalno je 10.4, meni je 10.5.. trebam se oko toga zabrinjavati, mogu na njega nekako utjecati? On kao upućuje na rizik od preeklampsije (s tim da su mi tlak i proteini u mokraći super pa ne znam što misliti).
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Liora beta je topcina!! Cestitam !!! 👏👏
Ruska velika bebica, drago mi je da je sve ok.
Tuma, Women i ostale trudnice uz svoje standarne bolove pritisak i probadanje dva dana vec osjecam i menstrualne bolove , bol u leđima i klasicno kao da cu ovaj cas procuriti... Jeli i to normalno? Zadnjih par dana sam ocajno, duze od 2 min na nogama ne mogu, sjedit mi je tesko, od lezanja me bole leđa...jos mi samo preostaje nabavit krila i poletit...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Liora beta je topcina!! Cestitam !!! 👏👏
Ruska velika bebica, drago mi je da je sve ok.
Tuma, Women i ostale trudnice uz svoje standarne bolove pritisak i probadanje dva dana vec osjecam i menstrualne bolove , bol u leđima i klasicno kao da cu ovaj cas procuriti… Jeli i to normalno? Zadnjih par dana sam ocajno, duze od 2 min na nogama ne mogu, sjedit mi je tesko, od lezanja me bole leđa…jos mi samo preostaje nabavit krila i poletit…
Što se tiče pritiska i bolova, tako je i meni bilo, i još ponekad je.. e sad ovisi gdje ne možeš sjediti, ja npr. ne mogu u uredu odraditi svojih 8h, ali na kauču i/ili krevetu mogu pa radim od kuće.. ja ležim pretežno na boku i grlim Juana (mog ljubavnika - tako MM zove moj bočni jastuk) pa mi te alternacije pomažu da izguram, plus šećem.. e sad, šećem jer mogu pa šećem baš dosta, ne znam jel bih to tebi preporučila pa najbolje da vidiš s liječnikom.. jučer sam npr. čekala MM nakon posla da negdje idemo i stajala sam tipa 15ak min, baš me boljelo, više nego šetnja do njegovog posla...
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
Beta 24.5. 🚫
Nirvana to za eritrocite i hemoglobin ti je skroz normalno. To je znak anemije, bez obzira na dobro željezo. Meni su jako baš sniženi, pa sam dobila folnu i željezo za piti, ali u trudnoći se sve te vrijednosti smanje, povećaju, sve je drugačije. Ugl, ništa zabrinjavajuće. 😊 Super za ogtt 😊
Miss jel se bolovi šire iz leđa nadalje? U trbuh i noge? Mislim da je Ruska1986 često imala menstrualne bolove tijekom trudnoće.... U svakom slučaju ja bih se javila ginekologu ili otišla na hitnu ako se šire iz leđa u trbuh i noge jer tako opisuju trudove. Ne želim te plasiti jer vjerojatno nije ništa, al nazovi ti ginekologa za svaki slučaj da budeš na miru. 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Kratko, bila na UVZu. Pogledali preko trbuha, culi srce, Katu nisam vidjela. Uglavnom, imam bas puno vode sta je ok ako je beba veca ili tako bude ako slucajno zena ima secer. E sad, moja Katica ima 3600 sad 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ kaze doktorica, velika beba. Ako docekamo termin, imat ce oko 4 kile! Al kaze ona meni ma to vam je normalno, pa i vi ste visoki. Reko hvala sta niste rekli debeli 😂😂😂😂 Znam da postoje odstupanja u mjerenju kila, ali ona je po svemu velika beba. Trebat ce tu dobre rakije za bezbolno izguravanje van 🤭Liora, beta je 🔝
Svima saljemo pozdraveeee 😘😘
držim fige da izduraš, a Kate je već sad komad
Leia ima 800 g zasad, ali ćemo vidjeti kad pređemo 30 tt
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
Beta 24.5. 🚫
Tuma ne sire se na trbuh i noge samo donji dio stomaka gdje standarno vec mjesecima osjecam pritisak i zatezanje, pritisak pri mokrenju, leđa kao menstrualna bol.. zadnjih par dana mi je bas tesko,ali ne cini mi se stanje za hitnu, ili sam ja vec stvarno otupila na to..ne znam...tjesi me to sta bebicu stalno osjecam kako lupa.. stvarno se nadam da ce ovo brzo prestat..preumorna sam..
Nirvana ne mogu bas nesto dugo setat, 2ipo mjeseca sam u krevetu, zakrzljala sam i brzo se umaram..lezim na boku, s jastukom koji gurnem pod leda kao potporu,tako mi najvise pase,kad sjedim stalno me nesto bocka..bas se tesko namjestim..
Do kad su tebi trajali bolovi? Ne znam vise jeli to ta bol kruznih ligamenata .,rado bi da neko udje u moju kozu na par minuta pa da mi kaze...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Nabrzaka sam pročitala sa netko pita za NK cells, meni su u IVFu rekli da kod pozitivnog nalaza idu s Decortinom.(krotikosteroidima), Gic do kucanja srca to uvodi kasnije prekida (tako mi je rekao)
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Tuma, ma to su gadne priče. Ja znam ženu koja si je umislila trudnoću i stvarno imala sve simptome, stomak, čak i porođajne kontrakcije na kraju. To su teške psihičke priče.
Ruska1986, ja ti doma imam barem 20+ litara dobre rakije. Javi ako ti prefali.
Nirvana2020, ta sitna odstupanja nikad nisu problematična.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji