Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Travanj 2021. 13:45

Lioraliora beta je 😍😍😍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Travanj 2021. 13:48

Kako više nisam trudna, MM je postao okrutni sadista 
    Morala sam s njim na plac, kasnije sam morala pomoći oko ručka i oguliti povrće dok je on radio sve ostalo 
    Nema sućuti, nikavo tiho stenjanje, jaukanje i glasno zapomaganje ne pomažu 

💔💔💔

BAJOMA
    02. Travanj 2021. 13:54

Lioraliora wuhuhu 😍😍😍🙏🏻

• Tiinaa
    02. Travanj 2021. 13:56

Lioraliora  beta je odlicna 😍😍
    Staniii  ja tek sad vidim da je se tebi uduplala beta treci dan... malo me je to utjesilo da mozda na kraju i kod mene bude sve ok ... 😊

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Travanj 2021. 14:08

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Morala sam s njim na plac, kasnije sam morala pomoći oko ručka i oguliti povrće dok je on radio sve ostalo

Grozan je 🙉😂😂😂😂
    Nisi mu jos trebala reci da nisi vise trudna😂

A još sam neki dan našla fake pregnancy kit na internetu.
    Idući put ću ga nabaviti i nositi one krasne lažne jastuke/stomake i davati mu lažne slike sa UZVa barem do 20tt. 

💔💔💔

Tuma
    02. Travanj 2021. 14:11

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Bajooo, želim i ja vidjeti taj osmjehić😭💕
    -
    Ruska, sretno na pregledu!
    -
    Liora, lijepa betica! 😊
    -
    Tuma, ja skroz razumijem ogorčenost, mi smo u DE, suprug nije smio prisutvovati nijednom pregledu, jadan je kao pasić čekao vanka ispred ordinacije. Ovdje muževi smiju bit prisutni na porodu, sad ovisi od bolnice do bolnice koliko. U nekim bolnicama smiju na izgonu samo bit- znaci, onako cila smantana od bolova žena kad joj kažu da je vrime za tiskanje treba okrenit mužev broj moba i nazvat ga da dode 🤦🏻‍♀️,
    dok u drugim bolnicama smije bit od početka. Srećom, mogu birat, pa cemo ic u ovu gdje je još dopušteno (naglasak na jos, zbog rasta broja slucajeva) da smije biti od pocetka sa mnon.
    Isto tako, kad je bilo najgore, ni ovdje muževi nisu smijeli prisustvovati.
    Užasno je, al nije isto da se od korone razboli jedna babica, doktor, antesteziolog itd. ili jedan konobar. Ne omalovažavam sad nijedan posao, al mislim da se ovdje zna koji je vazniji i šta to znači za čitave odjele bolnica. Daleko od toga da naša divna vlada ima dvostruke standarde, ali isto tako, ljudi se jednostavno ne drže mjera, jer šta možee kršnim balkancima jedna mala korona napravit? 😠🤬
    Možda se situacija i popravi dok ti budes spremna za bolnicu. 🤷🏻‍♀️

Ma kužim ja to da nije isto ako se razboli doktor i konobar ili radnik u kinu. Ali ako već postoje testovi, muž se testira i onda ako je pozitivan ne može prisustvovati, ako je negativan moze. Nije tako komplicirano... Uostalom čitam da neke žene testiranju, neke ne, ovisi kad dođeš. Ako dođeš već otvorena i ideš u radaonu, uopće te ne testiraju, a ako dođeš ranije onda da. I šta su s time dobili? Ja mogu biti pozitivna, ne testiraju me i ja zarazim i njih i žene u sobi samnom, a neki muž kojeg su mogli testirati i negativan je ne smije biti na porodu. Problem je u nedosljednosti i nelogičnosti. Kužim i to da se naši ljudi nikad nisu pretjerano voljeli držati pravila i da zbog toga se i širi brže, al sve to kreće od vrha prema dalje. Sve je trulo u državi Hrvatskoj 😂
    Drago mi je da ćeš ti moći imati pratnju i da će muž biti uz vas 😊 nego jel se šta pokrenulo kod tebe? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    02. Travanj 2021. 14:16

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Grozan je 🙉😂😂😂😂
    Nisi mu jos trebala reci da nisi vise trudna😂

A još sam neki dan našla fake pregnancy kit na internetu.
    Idući put ću ga nabaviti i nositi one krasne lažne jastuke/stomake i davati mu lažne slike sa UZVa barem do 20tt.

Jooj, ja kad sam bila klinka, naša kuma i mamina prijateljica je glumila da je trudna 12 mj! Imala je trbuh i sve, uvjeravala da ide na preglede, sve kao uredno dok nije prošla 1 g a ona još trudna. Njenom tati je postali sumnjivo i otišao kod "njenog" ginekologa koji nikad čuo za nju i rekao da on tu pacijentica nema.... Mislim u principu jako tužna priča jer tko za što ju je nagnalo na to. Još je rekla da čeka blizance... Kasnije se pričalo da je trebala posvojit ili kupit (😓) blizance i da se to oduzilo pa je dulje morala glumi trudnoću i na kraju je sve propalo.... Kao i njihov brak.... 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    02. Travanj 2021. 14:16

Kratko, bila na UVZu. Pogledali preko trbuha, culi srce, Katu nisam vidjela. Uglavnom, imam bas puno vode sta je ok ako je beba veca ili tako bude ako slucajno zena ima secer. E sad, moja Katica ima 3600 sad 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ kaze doktorica, velika beba. Ako docekamo termin, imat ce oko 4 kile! Al kaze ona meni ma to vam je normalno, pa i vi ste visoki. Reko hvala sta niste rekli debeli 😂😂😂😂 Znam da postoje odstupanja u mjerenju kila, ali ona je po svemu velika beba. Trebat ce tu dobre rakije za bezbolno izguravanje van 🤭
    Liora, beta je 🔝
    Svima saljemo pozdraveeee 😘😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

stani
    02. Travanj 2021. 14:18

Tiinaa

Lioraliorabeta je odlicna 😍😍
    Staniiija tek sad vidim da je se tebi uduplala beta treci dan… malo me je to utjesilo da mozda na kraju i kod mene bude sve ok … 😊

Nista ne otpisuj prije vremena, naoruzaj se strpljenjem do iduce bete.... u bolnici su ti rekli da je moguce da su se oba primila i jedan odustao, vjeruj i nadaj se jer to je sve sto imamo na kraju! 🙏🏻
    Nadam se da ce ti sve biti dobro i da ce iduca beta biti super.....a do tad opusti se koliko mozes i uzivaj u blaganu🙏🏻🤗🐇🐥

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Tuma
    02. Travanj 2021. 14:21

Ruska1986

Kratko, bila na UVZu. Pogledali preko trbuha, culi srce, Katu nisam vidjela. Uglavnom, imam bas puno vode sta je ok ako je beba veca ili tako bude ako slucajno zena ima secer. E sad, moja Katica ima 3600 sad 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ kaze doktorica, velika beba. Ako docekamo termin, imat ce oko 4 kile! Al kaze ona meni ma to vam je normalno, pa i vi ste visoki. Reko hvala sta niste rekli debeli 😂😂😂😂 Znam da postoje odstupanja u mjerenju kila, ali ona je po svemu velika beba. Trebat ce tu dobre rakije za bezbolno izguravanje van 🤭
    Liora, beta je 🔝
    Svima saljemo pozdraveeee 😘😘

Wuhuuu Katica bude malo namucila mamu da izađe 😅 glavno da je sve oke, a ti riješi Uskrs i vadi Katu van jer ako prede 4 kg, uf haha 😅😅
    Kreni s cucnjavima, dugim šetnjama, ti čajevi, ananas u velikom količinama, datulje, tople kupke, sve kaj pomaže 😅 vaginalno nisu provjeravali da li se otvaraš? 

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.