Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    02. Travanj 2021. 11:19

BAJOMA

Mtb i ostale lavice posto smo poceli tatu i sestru i bratakupovat s osmjehom (nije ni mama daleko) evo i vama jedan🥰🥰🥰
    https://ibb.co/vBpYm1Q

Bozeeeee koja slatkoća 🥰🥰🥰🥰 med medeni mali.. izmamila mi takav osmjeh na lice 😊😊😊😊

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

anabelaaaa
    02. Travanj 2021. 11:21

MTB -U slučaju te tekućine u jajovodima koja ubija plod,najbolje odstraniti jajovode. ženama koje idu U postupak PMO.
    Mene je isto toga jako strah jer mi je prvi pokušaj a nikad nisam radila prohodnost.
    Jajovodi mogu biti prohodni ali ipak da bude te tečnosti koja curi i koja je jako štetna za plod.
    Sve to zajedno se može ustanoviti pegledom HSG.
    Ta oštećenja jajovoda se smatraju jako rijetkim ali se događaju nakon čestih i jakih upala i priraslica koje se stvaraju godinama a ne liječe se.
    Mi koje smo se dugo 'pazile 'da ne dođe do trudnoće smo izloženije nažalost takvom stanju.
    Poznajem ženu koja je imala jako puno pokušaja i to je bio uzrok neuspjeha ali to su baš kasno ustanovili.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lita.1234
    02. Travanj 2021. 11:24

anabelaaaa

MTB -U slučaju te tekućine u jajovodima koja ubija plod,najbolje odstraniti jajovode. ženama koje idu U postupak PMO.
    Mene je isto toga jako strah jer mi je prvi pokušaj a nikad nisam radila prohodnost.
    Jajovodi mogu biti prohodni ali ipak da bude te tečnosti koja curi i koja je jako štetna za plod.
    Ta oštećenja jajovoda se smatraju jako rijetkim ali se događaju nakon čestih i jakih upala i priraslica koje se stvaraju godinama a ne liječe se.
    Mi koje smo se dugo 'pazile 'da ne dođe do trudnoće smo izloženije nažalost takvom stanju.
    Poznajem ženu koja je imala jako puno pokušaja i to je bio uzrok neuspjeha ali to su baš kasno ustanovili.

i ja se bas brinem sada za to.. ,pogotovo jer mi je na jednom pregledu receno a vidi vidi ti se ovaj jedan jajovod 'bas cudno oni se inace ne vide na uzt' a kasnije saznam da se vidi samo ako je upaljen..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    02. Travanj 2021. 11:29

Jutro cure. Ja sam juce čitav dan prespavala,mislila sam kako cu uvece, al nisam imala problema 😛
    Sad sam iscitala sve strane od juce, 30-tak,ali sam se pogubila u imenima pa ne zamerite. 
    Inače, oplodilo se 7 mrvica, koliko ce me docekati u utorak, videcemo. Trudim se da ne razmisljam o tome 🤯😣. MTB drago mi je ta ti se svidja moja fotkica, i ostalim curama, hihi ponosna sam. Bjelis 😘
    Sanjich 😘,Ivevk solidan je broj, ja sam ocekivala vise ali ok je. Koliko sam se nakljukala sveka ova 4 meseca ocekujem da su 🏋️‍♀️🏋️🦾💪. Ako nisam pobrkala nesto, ti si na kraju Covid pozitivna? Bas 💩 da pop... zdiš. Sto se tice hsg  ja sam to radila jer soada u obavezne preglede pred postupak, privatno, samo sa brufenom. Užas, najgori pregled al nalaz je bio uredan. Odužih ja ovo. Sorry ako sam nekog zaboravila. Vrlim ❤️

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

SeniRemmus
    02. Travanj 2021. 11:31

Gagi2018

Bok svima,evo čitam vas već jako dugo puno ste mi pomogle na ovom putu koji kod mene traje jako dugo od 2011 i zato vam od srca hvala!!!
    Evo ukratko prva trudnoća prirodna sa sretnom završetkom 2004❤ poslje toga ništa i nitko ništa nezna svi nalazi uredni.
    Čula za dr.Harni i ona mi otkrila začepljenje jajovoda i tu počinje drama prva laparoskopija dijagnostika KBC Rijeka prof.S,pauza 3 mjeseca .
    Prva stimulacija 21 stanica punkcija bez anestezije i ikakvih droga mlada neiskusna i glupa.
    Oplođeno 10 5 transfera ,nikad stigla do bete prokrvarila uvijek na dan m.
    Druga laparaskopija odstranjivanje jajovoda koji su se vremenom ponovno začepili i puštali toksičnu tekućinu u maternicu i nisu dali embriju da se razvije.
    Druga stimulacija 14 stanica punkcija sa anestezijom oplodeno 8 transfera 4 nema ništa kao i prošli put.
    Treća stimulacija oplođeno 6 3 transfera sve isto!!!
    Zagreb u ♥️
    2017 prosinac Elonva Menopur Oralgutran
    Poliklinika IVF dr.M
    Punkcija 8stanica oplodeno 7 treći dan vraćeno 3 embrija nema smrzlića!!!
    2018 kolovoz rođen carskim rezom💙
    2020 rujan KBC Rijeka otišla po mog zadnjeg smrzlića i ponovno ništa.
    2020 IVF POLIKLINIKA
    ELONVA MENOPUR ORALGUTRAN
    Punkcija 7 stanica oplođeno 6 vraćeni 3 dan 2 embrija nema smrzlića!!!
    Evo nas 15tt Nifty uredan stiže još jedan💙

Gagi2018 divna priča! 🥰🥰🥰🥰

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

anabelaaaa
    02. Travanj 2021. 11:31

Lita.1234

anabelaaaa

i ja se bas brinem sada za to.. ,pogotovo jer mi je na jednom pregledu receno a vidi vidi ti se ovaj jedan jajovod 'bas cudno oni se inace ne vide na uzt' a kasnije saznam da se vidi samo ako je upaljen..

Vidim,jedan jajovod je odstranjen a imas iza sebe već prirodnu trudnoću,to je već velika šansa da je sve ok.
    Sad uskoro ET, FET?
    Nisam čula da se to UZ može uočiti..

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    02. Travanj 2021. 11:37

BAJOMA

Mtb i ostale lavice posto smo poceli tatu i sestru i bratakupovat s osmjehom (nije ni mama daleko) evo i vama jedan🥰🥰🥰
    https://ibb.co/vBpYm1Q

Ajmee, kupio nas je sve 😁🍬🍬🍬🍬💕

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Lita.1234
    02. Travanj 2021. 11:41

anabelaaaa

Lita.1234

anabelaaaa

Vidim,jedan jajovod je odstranjen a imas iza sebe već prirodnu trudnoću,to je već velika šansa da je sve ok.
    Sad uskoro ET, FET?
    Nisam čula da se to UZ može uočiti..

Sutra je punkcija i za par dana transfer ..Da, navodno da je jajovod upaljen kada se vidi na utz, jer se on na utz NE Smije vidjeti...

9 oplodeno 🥰🤞

Rora8290
    02. Travanj 2021. 11:53

Beta 14dnt 2594 😱😱😱

Lita.1234
    02. Travanj 2021. 11:56

lioraliora

Beta 14dnt 2594 😱😱😱

biti ce to blizancici🤣🤣🥳🥳🥳🥳 jeeeeiii

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.