Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    02. Travanj 2021. 12:00

lioraliora

Beta 14dnt 2594 😱😱😱

Bice oba se uhvatila!!! Jeeee 🥳🥳🥳❤️❤️

👩🏽34god

Lucyinthesky
    02. Travanj 2021. 12:00

lioraliora

Beta 14dnt 2594 😱😱😱

Wow, bome solidno 👍Čestitam!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Pmak
    02. Travanj 2021. 12:02

Ako može pomoć.. Prvo širok uvod: Transfer dvije 5-dnevne blastociste bio je 27.3. Dr.J je propisala vađenje bete 9.4., (13 dana nakon transfera, taj dan je petak i neću moći raditi ponavljanje bete nakon 48h - nedjelja).
    Plan: Ako sve nastavi biti OK, bez smeđarenja, krvarenja ili bolova napravt ću samo i isključivo vađenje bete na dan koji je dr.J odredila. Neću prije toga raditi Mullerove testove. Ne mogu psihički. Osobno ću proživjeti jednaku količinu emocija i kod testa i kod otvaranja maila s rezultatima bete. Kakvi god bili. Been there done that zadnjih godinu i nešto. Ne mogu još podnijeti analiziranje je sjena uopće postoji/ dovoljno deblja.
    Planiram se i povući s foruma ovih dana, na pola sam puta iščekivanja i postaje mi sve teže.
    Gledala sam tablice vrijednosti bete, iščitavala sve što se te prijavljivali i komentirali.
    Pitanje na koje molim odgovor, kolika najmanja beta je po vama prihvatljiva za 1 petodnevnu blastocistu na 13-ti dan transfera? Hvala

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• Pmak
    02. Travanj 2021. 12:05

lioraliora

Beta 14dnt 2594 😱😱😱

Vauuuu!!

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

manemoj
    02. Travanj 2021. 12:07

lioraliora

Beta 14dnt 2594 😱😱😱

Boooome 💪 💪💪💪

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Travanj 2021. 12:10

mala39, meni to zvuči kao NK cells iz endometrija? Jesi to radila?

Gagi2018, lijepa priča  

Lucyinthesky, ma zapravo mene nikad nije bolilo, samo sam jako krvarila. Nakon što su me očistili (isprali su me on i sestra sa nekom otopinom i stavili mi antibiotik) sam jasno osjetila i fizičko olakšanje, očisto se tijelo ipak mučilo s tim.
    Psihički - promjenjivo s oborinama. Malo se smijem, malo plačem, malo planiram dalje, malo očajavam, standardan miks. Bit će to OK.
    Da, Gić pokazuje dječačko oduševljenje kad demonstrira svoje pamćenje.  Meni je na prvom pozivu sav sretan rekao par ključnih detalja o meni i poentirao sa "Vidite kako se sjećam, aha!!!". Mislim, onda je to stvarno bila velika stvar, jer me vidio mjesec dana ranije, na nekim konzultacijama. Ali da, svaka čast, dobro nas je razvrstao u mozgu, ima dobru tehniku.

Bajoma 

💔💔💔

Lita.1234
    02. Travanj 2021. 12:10

Lucka007

anabelaaaa

MTB -U slučaju te tekućine u jajovodima koja ubija plod,najbolje odstraniti jajovode. ženama koje idu U postupak PMO.
    Mene je isto toga jako strah jer mi je prvi pokušaj a nikad nisam radila prohodnost.
    Jajovodi mogu biti prohodni ali ipak da bude te tečnosti koja curi i koja je jako štetna za plod.
    Sve to zajedno se može ustanoviti pegledom HSG.
    Ta oštećenja jajovoda se smatraju jako rijetkim ali se događaju nakon čestih i jakih upala i priraslica koje se stvaraju godinama a ne liječe se.
    Mi koje smo se dugo 'pazile 'da ne dođe do trudnoće smo izloženije nažalost takvom stanju.
    Poznajem ženu koja je imala jako puno pokušaja i to je bio uzrok neuspjeha ali to su baš kasno ustanovili.

Nazalost ta tekucina se moze 100 posto utvrditi samo i isključivo laparaskopijom, prohodnost jajovoda nema veze s tim..da barem ima nitko sretniji od mene.. Jer ovako ja, sama moram odlucit hocu li pod noz ili ne… Mozda bezveze a mozda ne…
    I da netko je napisao ; upala jajovoda (tj jajovood) se vidi tek na ultrazvuku kad nastane hidrosalpinix..

znaci to znaci ako se meni vidi jajovod na utz da je meni vec nastao hidrosaloinix? a nije vise samo upala? Divno.. neci ni raditi onda transfer ovaj mjesec nego sve smrznuti

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tuma
    02. Travanj 2021. 12:12

Liora wow 😍😍😍 vrh!!! 🥳🥳 
    Pmak pa mislim da bi tad trebala biti oko 500.... Al opet mislim da može biti od 300 do 1200 ili više i da sve bude kako treba.... 
    Bajoma predivna je Marija 😍😍
    Ruska1986 uživaj na druženju s Katarinom 😍
    Cure sretno dns na konzultacijama i s betama i svima ostalima šta god imale u planu 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Travanj 2021. 12:12

anabelaaaa, znam ja da ih je onda bolje maknuti, ali ja ne znam jesu li problematični ni da li imam tekućinu. Ja nisam pazila da ne dođe do trudnoće, pilule sam uzimala manje od 3 godine u ranim dvadesetima, nakon toga se nikad nisam pazila i išla tehnikom - bude došlo, samo što nije. E, pa nije došlo 

Tanja79, veličanstvena sedmorka! To je dobra brojka!!!

lioraliora, super brojka. To smo i očekivali, tvoja crta je bila baš jaka. Wooohooo, sad čekamo betu u utorak.

PMak, mi te podržavamo da činiš onako kako se ti najbolje osjećaš.
    Što se tvog pitanja tiče, znaš da pravila nema, bitno je da se manje više pravilo dupla. Ali ja bih očekivala najmanje 200-250, bila bih sretna sa svime iznad 300. Pogledaj prosjeke na prvim stranicama, ima post o tome. Mi bi trebali biti oko prosjeka za taj dan, ili ne previše ispod.

Lucka007, opet si trudna  Pmak pita za 13dnt petodnevne, dakle 18DNO, ne za 13DNO 

💔💔💔

nika0302
    02. Travanj 2021. 12:13

lioraliora

Beta 14dnt 2594 😱😱😱

Woooow prava beturina 🥰🥰🍀🍀

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.