Bok lavice, evo me opet... pratim vas redovno al kad nemam nis pametno za reci bolje da samo citam. Mtb zao mi je jako. Bas cijelo vrijeme navijam za tebe i rastuzilo me. Vrlim ❤ cak sam pojela krumpirice a izbjegavam mcd
Napokon sam spustila TSH na 2.21!!! Bio je 3.8 ... Jucer zvala RI i zacuđujuce dobila termin u utorak 6.4. Za dogovor za postupak. Nadam se da krecemo bez stimulacije vec sredinom mjeseca... muci me to sto mi je AMH prije eutyroxa bio 29 a sad je 14.4 a fT4 je malo snizen... jel to bed??
Vrlim sve redom ❤❤❤❤❤
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Ja sam luda. Meni se ful sexa 🤣🤣 inace me ulovi bas oko ovulacije. Ali jbm sad bas ono. uf.. haha
Blago ti se. Ja sam taj osjecaj izgubila negdi u stoljecu sedmom.
Sve mi je ova MPO sjeb****.
Ah, danas sam malo depresivna. Mission no1; Aura ,poseksaj se iz gusta!
05.12.2022 💗
Prijavljujem negativan test. Ne znam uopce ocu li ic sutra vadit betu.
Dosla sam do zakljucka da je u meni nesto trulo i da jednostavno nema smisla ic dalje u postupak dok ne napravim dodatne pretrage. Moje stanice ocito nisu dobre, kad od njih 14 ni jedna nije valjala. 😔
Slažem se sa dodatnim pretragama.
Ne slažem se sa nevađenjem bete.
I definitivno se ne slažem s tim da je nešto u tebi truloiako sve to mislimo za sebe kad nam ne upali pa te apsolutno razumijem.
Draga, izvadi sutra betu da budeš mirna i sigurna da je to to. A onda ćemo planirati dalje. Znamo kako je, ovdje si među svojima
A odakle krenit s pretragama? Ponovila bih sve ovo sto i dosad, a sta novo napravit? Sumnjam da ce mi moj ginekolog kad mu dodjem s ovim: hocu vadit krv na sve i svasta dat zeleno svjetlo, ne razumim problem s davanjem uputnica zenama koje imaju probleme, nisam ih umislila, ko da ih oni iz svog đepa placaju. Cinjenica je da nesto ne valja, jer ako sam mogla bez problema iz prve prije 2 god ostat trudna, mogla bi i sad da je sve u redu.
Tila bi prvo izvadit stvarno stanje stvari pa onda krenit sa suplementima.
Krenila bih s omegom 3, koenzinom q10, cinkom. Nastavljam s folacinom, selenom i vitaminom d. Ako ko ima jos koji savjet sta jos da pijem ili napravim nek mi slobodno napise.
Do 7og mjeseca da napravim, sta se napravit da.
Nije mi samo jasno vezano za taj kariogram, jel se na njegov rezultat moze utjecat ili je to amen aleluja.
Jer ne znam bas kako bi se nosila s tim da znam da nisam kompatibilna s MM. Ili to nije uopce ta pretraga, mozda sam sta pobucala.
Dakle, ja sam u prvoj iteraciji radila sve krvne pretrage (koje, imaš popis na prve tri strane).
Odlučila sam genetske pretrage i histeroskopiju i pretragu maternice ostaviti za poslije, ako postupak ne upali - zato ću to sad. Genetske pretrage iskreno baš i nemaju smisla, osim ako trebaš donosti odluke koje možda mene čekaju radi nedostatka vremena. Histeroskopiju možda ima, da ti provjere je li sve OK sa maternicom.
Za većinu će ti ginekolog dati uputnicu, pomaže ako tvoj MPOvac napiše preporuku. Ja sam i hrpu napravila privatno jer mi se nije dalo zajebavati. Između ostalog, i selen, pa je ispalo da sam na gornjoj granici i da NE SMIJEM uzimati suplement.
Sad radim pauzu od svega, a onda ću vjerojatno provjeriti sve (pa i q10 i cink, što nikad prije nisam) čisto da vidim koje suplemente ima smisla uzimati.
💔💔💔
Ja sam luda. Meni se ful sexa 🤣🤣 inace me ulovi bas oko ovulacije. Ali jbm sad bas ono. uf.. haha
Znaam, svima nam je tako. Welcome to the club
🤣🤣🤣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure izgleda ipak krvarim, sad bila na WC i baš čista krv na papiru. Ne boli me trbuh uopće ali MTB je rekla da je Gic rekao da ni ne treba boliti.
Zvala sam sestru, rekla da popijem odmah 4 duphastonea, vidjeti će s doktorom pa mi javiti da dolazim sutra na pregled. Rekla je da stavim uložak da mogu pratiti koliko ide.
Evo znam da ćete mi sad reći da sve može izaći na dobro ali ja ne mogu prestati plakati..
😢😢😢😢 nadam se da je hematom 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Blago ti se. Ja sam taj osjecaj izgubila negdi u stoljecu sedmom.
Sve mi je ova MPO sjeb****.
Ah, danas sam malo depresivna. Mission no1; Aura ,poseksaj se iz gusta!
moram ti priznat da se ja zadnjih godinu i pol od kad aktivno "pokusavamo" na bebi nisam posteno poseksala iz gusta. Jer uvijek ciljaj prati sad brzo skidaj gace bla bla. iskreno zgadilo mi se i brak nam je bas bio prodrman. I napokon od kad sam se odlucila na postupak i kad sam znala da idem zadnja dva mjeseca se bas vratio gust i napokon sve radimo kako vec duugo nismo 🤣🤣 uf.. seksa mi se odmah haha
9 oplodeno 🥰🤞
Ivevk evo zavrsila. Stigla kuci jos ošamućena. Opsta anestezija. Probudila se, pita me de kako sam, ja kazem ok sam al ja bi jos da spavam 😂, obozavam ove droge.
Pitam ga koliko imam, kaze "puno", kasnoje mi dodje embriolog i kaze, Tanja imate 9 folikula.
Ja se rasplakala bukvalno. Od 16 kom na UZ 29-og sad Izvadili 9, i ja plačem ne mogu se zaustaviti. Reko, nece oni docekati peti dan, ja imam 42 god, matora. I tako. Od sutra uzimam Medrol i Heparin i ne smem šećer i so do transfera, ni malo.
Joj draga, ma kakva matora. Kao prvo, imaš 41 godinu i jedva par dana. Kao drugo, od 9 jajnih stanica bit će barem nekoliko blastica, a mi navijamo da ih bude što više.
Nadam se tako sto kažeš...
Pitam ga za endo 19,3... Kaze odlican. 👀🤷♀️
Pozeleo mi sreću i da uspemo ovaj put pa da mi deca poprave prosek visine u zemlji 🦒🦒.
A ja mislim šmrc da ti nisi videla moje Vrlim od kamenčića juče 😞🙄 Bila si u šoku, jasno
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Ivevk evo zavrsila. Stigla kuci jos ošamućena. Opsta anestezija. Probudila se, pita me de kako sam, ja kazem ok sam al ja bi jos da spavam 😂, obozavam ove droge.
Pitam ga koliko imam, kaze "puno", kasnoje mi dodje embriolog i kaze, Tanja imate 9 folikula.
Ja se rasplakala bukvalno. Od 16 kom na UZ 29-og sad Izvadili 9, i ja plačem ne mogu se zaustaviti. Reko, nece oni docekati peti dan, ja imam 42 god, matora. I tako. Od sutra uzimam Medrol i Heparin i ne smem šećer i so do transfera, ni malo.
Joj draga, ma kakva matora. Kao prvo, imaš 41 godinu i jedva par dana. Kao drugo, od 9 jajnih stanica bit će barem nekoliko blastica, a mi navijamo da ih bude što više.
Nadam se tako sto kažeš…
Pitam ga za endo 19,3… Kaze odlican. 👀🤷♀️
Pozeleo mi sreću i da uspemo ovaj put pa da mi deca poprave prosek visine u zemlji 🦒🦒.
A ja mislim šmrc da ti nisi videla moje Vrlim od kamenčića juče 😞🙄 Bila si u šoku, jasno
pa meni je endo jucer bio 11,5 nebi se cudila da meni do subote bude blizu tome. Haha. i nije mi nista komentirao da je to previse nego kao ako zelim da mogu i ananas i ciklu da nece stetit. ocito sto deblji to bolje upija🤣🤣
9 oplodeno 🥰🤞
Manemoj da, moze biti hematom, jesu li ugrusci ili samo krv? Kad mozes ic na pregled? Bitno ti je samo mirovat i obvezni smirit se, popij normabel. Drzim fige da je to to..Znam taj strah jer sam sve to prošla,ali samo to je ono sta ti mozes uciniti.
Tiki odbrojavamo s tobom, bit ce sve ok 🙏
Da, i ja sam skuzila da mi pase jastuk pod guzom kad lezim na ledima..
Danas me toliko bole ligamenti da kad se dizem moram presavijena hodat ..koma!!
MTB ❤️
Aura ja bi isto izvadila betu.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Tanja79 držim ti fige na najjače 🤞💪
Ono sa kamenčićima je bilo divno ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji