Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    01. Travanj 2021. 13:34

Aura

Vezano za hemeroide, imala sam ih samo jednom i to kad sam ostala trudna (hmm, hocu ih opet. )
    Uglavnom, od svih čuda, jedino što mi je pomoglo je bila "gospina trava" tj. Kantarionovo ulje. Odmah su se povukli i nikad vise s tim nisam problema.

i meni!!!! Sa tim sam mazala. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 13:34

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Ivevk evo zavrsila. Stigla kuci jos ošamućena. Opsta anestezija. Probudila se, pita me de kako sam, ja kazem ok sam al ja bi jos da spavam 😂, obozavam ove droge.
    Pitam ga koliko imam, kaze "puno", kasnoje mi dodje embriolog i kaze, Tanja imate 9 folikula.
    Ja se rasplakala bukvalno. Od 16 kom na UZ 29-og sad Izvadili 9, i ja plačem ne mogu se zaustaviti. Reko, nece oni docekati peti dan, ja imam 42 god, matora. I tako. Od sutra uzimam Medrol i Heparin i ne smem šećer i so do transfera, ni malo.

ali normalno je da ne izvade sve. Vade se samo oni veci i zreli. Meni sami te i broji na utz. Ja ih na utz imam 20 ali broji samo ovih 7 dobrih i jednakih velicina..

Zapravo ne. Trebali bi izvaditi sve jer u suprotnom ti ovi preostali ostanu kao ciste i mogu te zajebavati.
    A da, broje se samo veliki, nema smisla brojati sve.
    Meni su u prošloj klinici ostavili sve male, kasnije sam baš bila nesretna - većina je pukla sama, jednu sam morala rješavati terapijom. Sad su mi izvadili sve, i imam čiste jajnike. Plus propustit ću zadovoljstvo pucanja cista koje opako boli.

💔💔💔

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 13:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Ivevk evo zavrsila. Stigla kuci jos ošamućena. Opsta anestezija. Probudila se, pita me de kako sam, ja kazem ok sam al ja bi jos da spavam 😂, obozavam ove droge.
    Pitam ga koliko imam, kaze "puno", kasnoje mi dodje embriolog i kaze, Tanja imate 9 folikula.
    Ja se rasplakala bukvalno. Od 16 kom na UZ 29-og sad Izvadili 9, i ja plačem ne mogu se zaustaviti. Reko, nece oni docekati peti dan, ja imam 42 god, matora. I tako. Od sutra uzimam Medrol i Heparin i ne smem šećer i so do transfera, ni malo.

ali normalno je da ne izvade sve. Vade se samo oni veci i zreli. Meni sami te i broji na utz. Ja ih na utz imam 20 ali broji samo ovih 7 dobrih i jednakih velicina..

Zapravo ne. Trebali bi izvaditi sve jer u suprotnom ti ovi preostali ostanu kao ciste i mogu te zajebavati.
    A da, broje se samo veliki, nema smisla brojati sve.
    Meni su u prošloj klinici ostavili sve male, kasnije sam baš bila nesretna - većina je pukla sama, jednu sam morala rješavati terapijom. Sad su mi izvadili sve, i imam čiste jajnike. Plus propustit ću zadovoljstvo pucanja cista koje opako boli.

aaaaa ... ok. Dobro sa si mi rekla. Pitati cu ih dali ce izvaditi sve. Jer on meni broji samo ovih 7 a jos 10 je okolo manjih.. nece mi valjda to pustit da da imam problema. Sfa cu sve ovdje nauciti hehe

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 13:36

Aura

Prijavljujem negativan test. Ne znam uopce ocu li ic sutra vadit betu.
    Dosla sam do zakljucka da je u meni nesto trulo i da jednostavno nema smisla ic dalje u postupak dok ne napravim dodatne pretrage. Moje stanice ocito nisu dobre, kad od njih 14 ni jedna nije valjala. 😔

😔😔😔❤

9 oplodeno 🥰🤞

Lucyinthesky
    01. Travanj 2021. 13:37

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Baš si razmišljam zadnjih dana da me zanima koliko koji doktor u prosjeku ima pacijentica. Sumnjam da je previše. 20tak? 30tak? A nas je ovdje toliko Gićevih pacijentica, da nema šanse da se barem neke od nas nisu vidjele u klinici.
    Možda sam baš nekoj od vas prošli tjedan psovala majku dok mi je nekoliko žena utrčalo ispred mene u wc, ne obazirući se na moju trudnu, skakutavu, skoro pa upišanu pojavu

A, čuj, kad sam ja išla na konzultacije, on je tamo radio tek koji tjedan i bila sam naručena kod "novog" dr ne znajući ni kojeg.
    I onda se tu izblebećem i gle sad, you are welcome😂😂😂
    Mislim, prvi su prvi, znamo 😎🤘

Čvarkušo naša, zahvalne smo ti.
    Mislim, ne toliko da ti ga prepustim, tko ti kriv što ga nisi uspjela oboriti s nogu kao ja.

A čuj, prvi su prvi, neoborivo je to, ali skroz ok je i 2. mjesto, ma to ti je odmah nakon prvog 🤪😎😘

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 13:38

Manemoj i ja odbijam misliti da moze zavrsiti lose. Bas je lijepo krenulo! Ako ti brzo stane krvarenje najvjerovatnije je ok! Prati i javi

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 13:40

Ja sam luda. Meni se ful sexa 🤣🤣 inace me ulovi bas oko ovulacije. Ali jbm sad bas ono. uf.. haha

9 oplodeno 🥰🤞

Dashuri
    01. Travanj 2021. 13:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Aura

Prijavljujem negativan test. Ne znam uopce ocu li ic sutra vadit betu.
    Dosla sam do zakljucka da je u meni nesto trulo i da jednostavno nema smisla ic dalje u postupak dok ne napravim dodatne pretrage. Moje stanice ocito nisu dobre, kad od njih 14 ni jedna nije valjala. 😔

Slažem se sa dodatnim pretragama.
    Ne slažem se sa nevađenjem bete.
    I definitivno se ne slažem s tim da je nešto u tebi truloiako sve to mislimo za sebe kad nam ne upali pa te apsolutno razumijem.
    Draga, izvadi sutra betu da budeš mirna i sigurna da je to to. A onda ćemo planirati dalje. Znamo kako je, ovdje si među svojima

A odakle krenit s pretragama? Ponovila bih sve ovo sto i dosad, a sta novo napravit? Sumnjam da ce mi moj ginekolog kad mu dodjem s ovim: hocu vadit krv na sve i svasta dat zeleno svjetlo, ne razumim problem s davanjem uputnica zenama koje imaju probleme, nisam ih umislila, ko da ih oni iz svog đepa placaju. Cinjenica je da nesto ne valja, jer ako sam mogla bez problema iz prve prije 2 god ostat trudna, mogla bi i sad da je sve u redu.
    Tila bi prvo izvadit stvarno stanje stvari pa onda krenit sa suplementima.
    Krenila bih s omegom 3, koenzinom q10, cinkom. Nastavljam s folacinom, selenom i vitaminom d. Ako ko ima jos koji savjet sta jos da pijem ili napravim nek mi slobodno napise. 
    Do 7og mjeseca da napravim, sta se napravit da.
    Nije mi samo jasno vezano za taj kariogram, jel se na njegov rezultat moze utjecat ili je to amen aleluja.
    Jer ne znam bas kako bi se nosila s tim da znam da nisam kompatibilna s MM. Ili to nije uopce ta pretraga, mozda sam sta pobucala.

05.12.2022 💗

Lucyinthesky
    01. Travanj 2021. 13:45

manemoj jako, jako navijam za tebe i mora ovo ispast dobro i hoće 🤞Drži se i pokušaj se smirit ako je moguće, uz tebe smo sve redom ❤️
    blacksheep vjerujem da je individualno koliko se čije tijelo oporavlja nakon stimulacije, ali po meni je 3 mjeseca optimalno, a tu se i dr slaže samnom. Meni toliko cca treba i da mi se ciklusi vrate u normalu. Ne znam, puno je to hormona, a opet, sve skupa nas vrijeme stišće. Pokušaj bar dva puna ciklusa pauzirat, ovo za 1 mi je baš čudno.
    Aura žao mi je 😔Drži se i odtuguj, a onda hrabro dalje 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 13:45

Lita.1234

Ja sam luda. Meni se ful sexa 🤣🤣 inace me ulovi bas oko ovulacije. Ali jbm sad bas ono. uf.. haha

Znaam, svima nam je tako. Welcome to the club 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.