Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    01. Travanj 2021. 14:10

Manemoj drzim fige  da je samo obicni kapilar ili zilica 💕💕🙏🤞
    Lita.1234 očito oni nemaju ništa protiv debelog endo, a onda nemam ni ja.  Samo se dzaba zivcirala.
    I ti si na dobrom putu za jednog takvog debeljucu 😂💕🤞

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Tuma
    01. Travanj 2021. 14:10

Tanja ma 9 je super broj! Bit će tu puno oplodenih i nekih za smrznuti! 🥰
    Manemoj sve su ti cure rekle. A sigurna su da nije hemic? Meni on zna krvariti dulje vremena, na više obrisa ga znam imati (ali ja imam unutarnji). Ako i je vaginalno, znaš da je čisto moguće neka žilica pukla, meni se desilo 2 puta u trudnoći. Vjerujem da bude sve oke, samo leži na lijevom boku, pij duphastone i prati. Ako se smiri uskoro, vjerojatno je neka žilica. Naruči se na pregled, pa ćeš vidjeti. Bit će sve oke❤️
    Sbjelis jesu li stigli rez bete? Držim fige i dalje da te iznenadne 🤞
    Aura žao mi je zbog negativnog testica, ali ja bih otišla za svaki slučaj izvaditi betu.... 
    MTB javili su mi iz Merkura, pregled je 13.4., bilo bi bolje da je koji dan prije jer je dr napisala 10-14 dana nakon njenog uzva, a oni su me naručili 15 dana nakon, al šta je tu je.... I da, što se tiče cista, meni su popikali sve folikule (4) a razvila sam 5 čista na jajnicima koje su me pratile kroz prvo tromjesečje..... 
    Samara jesi bila na pregledu? 😊
    Tiki drago mi je da je maca bolje. Ti se čuvaj, leži i pij terapiju. Već sam ti rekla, bit će sve oke ovu trudnoću. Znam da te strah, sve bi nas bilo, ali ja vjerujem u tebe i ovu trudnoću. Uostalom poduzela si apsolutno sve što si mogla i sad samo vrijeme mora brže prolaziti.... I meni su kontrakcije se pojačavale na leđima, tako da sam leđa skroz izbjegavala. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• LucyLou
    01. Travanj 2021. 14:11

Aura

Prijavljujem negativan test. Ne znam uopce ocu li ic sutra vadit betu.
    Dosla sam do zakljucka da je u meni nesto trulo i da jednostavno nema smisla ic dalje u postupak dok ne napravim dodatne pretrage. Moje stanice ocito nisu dobre, kad od njih 14 ni jedna nije valjala. 😔

Aura, obavezno izvadi betu, mojoj kolegici je test bio negativan a beta ogromna. Tako da nikada ne znas. 😊🤞🏻

I ne, nije do tebe, lavice! 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    01. Travanj 2021. 14:12

Lucyinthesky

Tanja79 držim ti fige na najjače 🤞💪
    Ono sa kamenčićima je bilo divno ❤️

Hvalaaaaa❤️ 😘🤗

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 14:18

Doria, pusti AMH, bitan će ti biti broj folikula kad kreneš. AMH vidiš i sama da može biti lažno visok ili nizak.
    Super da uskoro krećeš!!! I super za TSH.

Aura, I know the feeling. Jedno dva mjeseca sam bila frigidna prošle godine. Srećom, prošlo me, od onda sam u nimfo fazi. 

Draga moja Tanja79, ne da sam vidjela, nego sam si ga skinula na komp i svako toliko ga gledam koliko mi je super. Znati da me vrle i u Grčkoj - neprocjenjivo. Možda sam zaboravila napisati jučer, bila sam malo rastresena 

💔💔💔

01. Travanj 2021. 14:23

Manemoj stvarno mislim da nije nista strasno pogotovo jer kazes da je smao kad se obrises.. Cure su sve dobro rekle i ja vjerujem da ces ti roditi zdravu bebicu.. 🤗❤️👶

Sbjelis drzim fige za betu na najjace i refresam danas cili dan radi toga 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀

Tiki drago mi je da je macak bolje ali mi je bas zao radi kontrakcija.. Zasluzila si sta manje se brinut ovu trudnocu 🙏🙏🙏❤️❤️👶 vjerujem da cete vi dogurat i do 37og ne samo 30og 🍀🍀

Tanja super je to broj folikula nemas zasto biti tuzna 🍾🤞🤞🤞🍀

BoBO ❤️

Nisam ostale uspjela pohvatat, od jucer sam opet u mucninama i to dosta gadnim.. Sinoc sam povratila jedno 7-8 puta, grcenje cijelig tijela jer je zeludac prazan, osjecaj kao da cu se ugusit prilikom naprezanna i tak... Danas nije tako al je i dalje 🤮🤮🤮  novost je da osjecam maternicu valjda. Neke lagane bolove neznam jel to od tog naprezanja sinoc ili sta ali danas lezim vecinu dana s laganim bolovima..
     Dada kako je tvoje stanje? 🤗

manemoj
    01. Travanj 2021. 14:34

Joj cure šta bi ja bez vas ❤️❤️❤️
    Ja sam prirodi panicar, ista svoja mama 😅
    Evo stavila sam uložak prije dva sata, čist je skroz, zadnja dva puta kad sam išla na WC papir skroz čist.
    Nadam se da će tako i ostati, ajme koliko suza sam isplakala i molila bebu da se čvrsto drži. 
    Prepala sam se jer nije bilo rozo nego baš čista krv na papiru. Ne kužim uopće kako je to sad samo stalo odjednom. Daj bože da se više ni ne vrati. 
    Pratim se dalje, pretpostavljam da će doktor reći da ne trebam dolaziti, ako me baš bude panika i ako kasnije bude krvi moja ginekologica radi sutra ujutro pa ću otići kod nje. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lita.1234
    01. Travanj 2021. 14:35

manemoj

Evo stavila sam uložak prije dva sata, čist je skroz, zadnja dva puta kad sam išla na WC papir skroz čist.
    Nadam se da će tako i ostati, ajme koliko suza sam isplakala i molila bebu da se čvrsto drži.
    Prepala sam se jer nije bilo rozo nego baš čista krv na papiru. Ne kužim uopće kako je to sad samo stalo odjednom. Daj bože da se više ni ne vrati.
    Pratim se dalje, pretpostavljam da će doktor reći da ne trebam dolaziti, ako me baš bude panika i ako kasnije bude krvi moja ginekologica radi sutra ujutro pa ću otići kod nje.

rekli smo ti. preporucam ti da radi svog mira odes na utz pogledati. Ja sam svaki put kada sam prokrvarila isla da mogu mirno spavati. ❣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    01. Travanj 2021. 14:39

manemoj

Ja mislim sa nije stvarno nista strasno.. Sigurno neka zilica il nest.. Ti samo lezi i odmaraj! ❤💜 nadam se da nece vise krvi uopce bit 🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Monkica24 🍀
    01. Travanj 2021. 14:42

Aura

Prijavljujem negativan test. Ne znam uopce ocu li ic sutra vadit betu.
    Dosla sam do zakljucka da je u meni nesto trulo i da jednostavno nema smisla ic dalje u postupak dok ne napravim dodatne pretrage. Moje stanice ocito nisu dobre, kad od njih 14 ni jedna nije valjala. 😔

Aura, žao mi je . Eto potrefilo se da obje isti dan proživljavamo istu stvar . Ali bez obzira odi vaditi betu, Ja hoću, jer kao prvo moram njima javiti na humanu šta je, a kao drugo to je moj definitivni ''closure'' za ovaj krug. A da se osjećam jadno i prejadno, osjećam. Čak se ni rasplakati ne mogu pošteno koliko sam tupa. To će valjda sutra doći, kad bude sve crno na bijelo. Grozim sve svega ispočetka, od vađenja novih nalaza pa nadalje, predug je to put. Nisam uopće ni pitala koliko moram imati pauzu, kad mogu u iduću stimulaciju?? Mogu li se odmah upisati na listu čekanja, znate li?

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.