Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    01. Travanj 2021. 08:34

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I tak. Ja sad, nakon 10 dana, napokon UOPĆE ne krvarim. Kad bih trebala krvariti. Moje tijelo jednostavno moraš voljetiPretpostavljam da će krenuti kad se malo očistim od progesterona.
    Nisam oka sklopila noćas. Ništa me ne boli, nisam uopće mislila o situaciji već su mi misli letile opušteno po milion nepovezanih tema, lijepo sam opušteno ležala, ali nisam mogla zaspati.
    Digla sam se iz kreveta strgana, omamljena i puna energije da krenem po kući sređivati, rješavati neke zaostale stvari na poslu i u životu, da jedno vrijeme malo živim život umjesto da je on hold radi trudnoće. Sve vi koje ovo prolazite znate taj osjećajJoš samo danas, a onda duuuugačak vikend kojem se jaaako veselim

Nevjerojatna mi je ta tvoja snaga. Znam da nemaš izbora ali eto, uzor si. Stvarno. 
    I da, sad se treba posvetiti tim nekim stvarima..
    Evo ti moj popis ako pomaže:
    Svaki put kad čitam kako erica s gustom popije pivu i ja bi 
    Kadu bi napunila, pustila neku opuštajuću muziku i uživala 
    Jela bi pastetu od tune 
    Jela bi tartar biftek iz Okrugljaka (aj nemoj molim te reci da i to ne voliš pliz pliz pliz)
    Popila bi čašu gin tonika pogotovo jer kolegica svaku večer pošalje sliku kako to pije na terasi pa ja glumim da si i ja idem napraviti isto ali mi se kao ne da slikati😅 
    Pojela bi burger (znam da to smijem i sad ali sad mi se gadi pomisao da ga jedem a kad vidim na slici sline cure)
    Poseksala bi se s mužem, ali onako baš baš baš (još nam danas godišnjica, s obzirom na mučnine mislim da ni njega neću počastiti 😅)
    Otišla bi na anticelulitni tretman jer sam se neki dan vidila i iako sam smršavila 4 kg dodatno (a 12 kg od 9 mjeseca) užasno puno celulita imam...
    Jela bi špinat na mlijeku sa jajima na oko u koja bi umakala kruh

Eto.. sad ti nadopisi dalje 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Inter
    01. Travanj 2021. 08:37

vuky

Btw. Je ima tko da je radio histeroskopiju u ivf i netko tko je u Petrovoj? Zanimaju me iskustva… I kako uopce taj pregled izgleda ? Tnx 🤗

Jutro!
    Ja sam radila histeroskopiju sa uklanjanjem polipa u Petrovoj. Radis sve pretrage kao za operaciju, krvnu sliku, urin, ekg i anesteziolog, brisevi i papa moraju biti uredni i dođeš ujutro na prazan zeludac. Ja sam bila u 8.mj prosle godine kad jos nisu sredili odjel nakon potresa pa sam bila na onkoloskom koji je full novi. Sestre te odvedu u sobu, 2 kreveta i jedna kupaona koju dijele 2 sobe, sve je novo i lijepo. Mjere ti tlak, presvuces se u njihovu spavacicu (iako su napomenuli da nosim svoju) i odvedu u salu.. daju kratkotrajnu anesteziju i budis se dok te voze u sobu za oporavak. To je najgori dio jer ako si budna kao ja onda cubis 2 sata bez mobitela sama ko duh sa infuzijom i prikopcana na aparat koji ti svako malo mjeri tlak.. nakon 2 sata te voze u sobu i za jos sat mozes kuci. Sestre i doktorica su bile odlicne, brizne i nasmijane.. na kontrolu sam isla za 2 tjedna kad je i nalaz dosao

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

BAJOMA
    01. Travanj 2021. 08:38

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I tak. Ja sad, nakon 10 dana, napokon UOPĆE ne krvarim. Kad bih trebala krvariti. Moje tijelo jednostavno moraš voljetiPretpostavljam da će krenuti kad se malo očistim od progesterona.
    Nisam oka sklopila noćas. Ništa me ne boli, nisam uopće mislila o situaciji već su mi misli letile opušteno po milion nepovezanih tema, lijepo sam opušteno ležala, ali nisam mogla zaspati.
    Digla sam se iz kreveta strgana, omamljena i puna energije da krenem po kući sređivati, rješavati neke zaostale stvari na poslu i u životu, da jedno vrijeme malo živim život umjesto da je on hold radi trudnoće. Sve vi koje ovo prolazite znate taj osjećajJoš samo danas, a onda duuuugačak vikend kojem se jaaako veselim

Nevjerojatna mi je ta tvoja snaga. Znam da nemaš izbora ali eto, uzor si. Stvarno.
    Jela bi pastetu od tune
    Jela bi tartar biftek iz Okrugljaka (aj nemoj molim te reci da i to ne voliš pliz pliz pliz)
    Popila bi čašu gin tonika pogotovo jer kolegica svaku večer pošalje sliku kako to pije na terasi pa ja glumim da si i ja idem napraviti isto ali mi se kao ne da slikati😅
    Pojela bi burger (znam da to smijem i sad ali sad mi se gadi pomisao da ga jedem a kad vidim na slici sline cure)
    Poseksala bi se s mužem, ali onako baš baš baš (još nam danas godišnjica, s obzirom na mučnine mislim da ni njega neću počastiti 😅)
    Otišla bi na anticelulitni tretman jer sam se neki dan vidila i iako sam smršavila 4 kg dodatno (a 12 kg od 9 mjeseca) užasno puno celulita imam…

😂😂😂😂😂 umirem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

sbjelisi
    01. Travanj 2021. 08:38

Manemoj sretna godisnjica!

oharascarlett14@gmail.com

BAJOMA
    01. Travanj 2021. 08:40

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Jela bi pastetu od tune
    Otišla bi na anticelulitni tretman jer sam se neki dan vidila i iako sam smršavila 4 kg dodatno (a 12 kg od 9 mjeseca) užasno puno celulita imam…

Sretna godisnjica. 🥰💐

manemoj
    01. Travanj 2021. 08:41

Hvala cure 🥰
    Palo mi na pamet da cure iz IVF zezaju za anesteziologa, ipak je danas prvi april 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 08:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

sbjelisi, jako te vrlim.
    Malo je tamnija, ali da, izgleda slabašno. Vidjet ćemo kako će se ponašati beta.

Monkica24, žao mi je.
    Čekamo betu.

Ivevk, nije uljepšala, ona tandrka o svojoj aspiraciji već mjesecima ovako, zato sam zapamtila. Mamicu joj ljubim mršavu, meni nije bilo tako.
    I jesi ti to meni NA OVOJ TEMI, upravo rekla da se opustim???Samara, ima vremena i nakon poroda, prvo ću se pozabaviti sa Ivevk. Potrajat će.: priprema motornu pilu :

manemoj, slažem se s tobom da bi trebali od početka govoriti da će MOŽDA dati anesteziju, tu si u pravu. Zaposliti mislim da ne mogu, preveliki su zahtjevi, anesteziolozima se ne isplati vezati za jednu kliniku.
    Nisam te ignorirala, radi tebe sam i krenula istraživati lipide, draga.

Mtb daaaa😂😂😂🙈🙈🙈
    Nista lose nisam mislila🙃

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Tiinaa
    01. Travanj 2021. 08:42

Jutro cure... da li netko zna ovaj utrogestan sto stavljam da li moze odgodit krvarenje ili ??? Malo mi je cudno da beta jako sporo narasla a ja nemam niti ikakvih bolova niti krvarenja
    .... zvala sam ginekologa al receno je da je najbolje da vadim u istom labaratoriju ponovno betu... tako da nista do utorka necu znat...

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 08:44

Mtbica.. Mislila sam na to sto si napisala da mislis da nas omalovazavas sto se tice boli... Nista drugo, da ne dođe do zabune... 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 08:46

Zene danas sretno svima..🍀🙏💓
    Cula sam se sa dr. Maričićem.. Kaze da se ne brinem, jer ce mi dat koktel lijekova da cu bit kao da spavam.. 😪😪😪😪😪

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.