Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 23:14

Ivevk

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234, razumijem, i suosjećam s tobom. Dovest ćeš se do histerije sa ovime, a možda nema potrebe. Učinit će doktori sve što mogu da ti olakšaju, možeš tražiti da ti pojačaju Dolantin pa da vidiš koji je to prekrasan trip.Ivevk, nisu ti rekli jer nisu mogli znati. Ovo je jedna od stvari na koje ne mogu utjecati, na žalost.

Lucka007, šteta što ne volim rakiju. Ali ovo u Beti… nisam u životu probala nikakve droge, niti sam imala želje. Ali kako me to lupilo… iskreno, da je imam sad, uzela bih je, život je prekrasan sa tog mjesta. Srećom, nemam je niti mislim da se može nabaviti za po doma. Svi su mi bili tako lijepi, voljela sam cijeli svijet, jako jako me boljelo ali jebalo mi se jer tko može brinuti oko boli kad osjeća toliko ljubavi prema svima ikad.
    U IVFu me punopunopuno manje boljelo, ali je sve nekako bilo za kurac i nitko nije bio lijep i nije mi baš bilo do ljubavi.

Ahahha koja si ti kraljica… Aj bar si me malo nasmijala sa tim komentarom upucenLucki007 😂😂😂😂😂

Ja se ne zajebavam. Ako ikad staviš svoje šape na Dolantin, mazni si ga dok imaš šanse, najbolji osjećaj u životu IKAD. Neopisivo koliko je to dobro. Govori žena koja ne pije, ne drogira se i generalno ne voli ta stanja ošamućenosti.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    31. Ožujak 2021. 23:15

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Hocu, ne brini. Dovest ce bome nekog anesteziologa. Skroz neozbiljno i bezobrazno. Zovem cim dobijem rezultat Covida sutra, jer me nesto pocela glava bas bolit i nos curit pa se mislim da nemam jos Covid. Bilo bi mi krasno kad doma pocne pucat 7 vodecih plus 10 mini 🤣🤣 jbt. cuj se sutra.

Ne mogu, manjak je anesteziologa, jako malo klinika može utjecati na to. Nema ih ni za operacije, ako je neki praznik ili ako je netko u samoizolaciji, oni jednostavno ne mogu stvoriti anesteziologa iz neba.
    Rado bi oni to tebi naplatili 1000kn, bez brige. Nitko sretniji od njih.
    Nitko vam ništa neće raditi na živo, dat će vam droge koje će ili ublažiti ili skroz nulirati bol, ovisno kako vas lupe.
    A anestezija isto nije garancija ničega, imali smo ovdje AuroraB koja je počela povraćati usred aspiracije dok je bila pod anestezijom i prekinuli su aspiraciju. Malo ih je, i anesteziolozi nekad griješe, jebiga. U takvim okolnostima sad idemo na postupke. Imamo sreće da još ne moramo rađati na polju - osim Ruske kojoj je to prljavi plan.

Znači tu je lova, u anesteziologiji 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Ivevk
    31. Ožujak 2021. 23:15

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ivevk

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Hocu, ne brini. Dovest ce bome nekog anesteziologa. Skroz neozbiljno i bezobrazno. Zovem cim dobijem rezultat Covida sutra, jer me nesto pocela glava bas bolit i nos curit pa se mislim da nemam jos Covid. Bilo bi mi krasno kad doma pocne pucat 7 vodecih plus 10 mini 🤣🤣 jbt. cuj se sutra.

Ne mogu, manjak je anesteziologa, jako malo klinika može utjecati na to. Nema ih ni za operacije, ako je neki praznik ili ako je netko u samoizolaciji, oni jednostavno ne mogu stvoriti anesteziologa iz neba.
    Rado bi oni to tebi naplatili 1000kn, bez brige. Nitko sretniji od njih.
    Nitko vam ništa neće raditi na živo, dat će vam droge koje će ili ublažiti ili skroz nulirati bol, ovisno kako vas lupe.
    A anestezija isto nije garancija ničega, imali smo ovdje AuroraB koja je počela povraćati usred aspiracije dok je bila pod anestezijom i prekinuli su aspiraciju. Malo ih je, i anesteziolozi nekad griješe, jebiga. U takvim okolnostima sad idemo na postupke. Imamo sreće da još ne moramo rađati na polju - osim Ruske kojoj je to prljavi plan.

Dobro da… Ali koga onda lazu zadnja dva tjedna???
    Taj dio mi nije jasan???
    I jos mi kazu, pa znate Uskrs je??!!!?
    Ne profesionalno, ne odgovorno i bezobrazno… Eto to cu im sutra rec!!!!! 😭😭😭😭😭😭

Mene su u Beti dva dana prije aspiracije teškom mukom nagovorili na anesteziju iako sam ja bila jako protiv toga. Da bi mi na dan aspiracije rekli da na žalost nisu uspjeli naći anesteziologa. Ja sam skoro šampanjac otvorila. A kad su mi još i drogu dali… Šteta bi bilo propustiti to iskustvo.
    Kažem ti, uglavnom ne mogu planirati, baš im je kritično sa anesteziolozima. Mogu utjecati na to da imaš doktora i sestre za aspiraciju jer su njihovi zaposlenici, anesteziolozi su vanjski i kod njih doslovno ovise o njihovoj dobroj volji.
    Neke klinike ti ne bi ni radile vikendom, nego bi ti naštimali tako da njima paše. Oni to ne rade, nego dežuraju svaki vikend, jako su fer oko toga. Kužim da ste ljute i da se bojite, podupirem vas da se sutra žalite i možda uspijete u tome da se dodatno potrude naći nekoga, ali imajte na umu da vam to možda neće upaliti iz jako objektivnih razloga.

Shvacam...
    Vidjet cemo sutra..
    A sad se ode ubit🙈
    Ode lec, probat zaspat nakon ovog šoka..
    Laku noc svima, hvala na savjetima i podrsci💞

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Lita.1234
    31. Ožujak 2021. 23:16

Ok. Mtbica nisam ja panicar, samo volim biti spremna. Bas ono sto ivevk  kaze, ako ti netko kaze imas anesteziologa onda aspiraciju dozivljavas ko da ides na kavu do Zga i malo uzivat na samo sa muzem. Bar sam ja tako. E, a sad to vise nije tako. I mrzim kad netko napravi tako neko sranje, i onda mi jis ni ne javi. Nego saznam na FORUMU!!! E to mi je strasno. Ne vicem. Nego eto. Odi spavat Mtbica i pusti nas sa glupim nePROBLEMIMA. nego bzvz seremo. OPROSTI jer mi je muka sto serem na ovi sranje nakon ovo SRANJA kije ti prolazis. necu srat. odradit cu sa tim tvojim koktelom i to je to. pusa i spavaj. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    31. Ožujak 2021. 23:20

Ivevk

Ruska POMAGAJ 🙏🙏🙏🙏🙏

Evo me! Dosla mi seka pa sam malo odsutna.... Znaci, u potpisu imas broj mojih folikula(pozamasan broj) dobila samo taj koktel lijekova i nisam ni znala da su gotovi sa vadjenjem.. Jer nista apsolutno osjetila nisam. Cim ti daju taj koktel, imas osjecaj da si pijana na najjace, mene iste sekunde osamutilo. Znaci, ne da nije bolilo neg uopce osjetila nisam. Nisam pila nista kuci( da, cure, cak ni rakiju 🤭). I meni je bio Maricic i ne brini, on je stvarno super! ☺

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 23:22

Ivevk, Lita.1234, nadam se da nije ispalo da omaložavam vaše strahove. Ja sam se slično bojala anestezije, tako da vas razumijem. I nema ama baš nikakve veze moja priča danas sa vašim osjećajima sad, kaj sad, vas ne smije biti strah je u ovom trenutku djeca u Africi umiru od gladi? Bulshit. Samo sam vam htjela reći kakvo je trenutno stanje na tržištu medicine sad, nisam ni ja znala da je tako dok nisam ušla u ove vode.

*.Women_name.*, e, a mogle smo biti milijunašice. Samo miksaš droge i to je to. Ponekad greškom sebi šikneš koju kad nitko ne gleda. 

Lucka007, da, što bi rekli u Harry Potteru, strah od nečeg je vrlo često puno veći od same stvari.
    A ova droga... znaš ono u filmovima kad stave one sve dugine boje i nadrogirana osoba sve gleda kroz prizmu toga i sve je predivno? E to je to, ali milion puta bolje. 

💔💔💔

Lita.1234
    31. Ožujak 2021. 23:22

Ruska1986

Ivevk

Ruska POMAGAJ 🙏🙏🙏🙏🙏

Evo me! Dosla mi seka pa sam malo odsutna…. Znaci, u potpisu imas broj mojih folikula(pozamasan broj) dobila samo taj koktel lijekova i nisam ni znala da su gotovi sa vadjenjem.. Jer nista apsolutno osjetila nisam. Cim ti daju taj koktel, imas osjecaj da si pijana na najjace, mene iste sekunde osamutilo. Znaci, ne da nije bolilo neg uopce osjetila nisam. Nisam pila nista kuci( da, cure, cak ni rakiju 🤭). I meni je bio Maricic i ne brini, on je stvarno super! ☺

ok. meni je ovo dovoljno. i ok sam. hvala. idem u krevet spavati  ❤

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 23:23

Ruska1986

Ivevk

Ruska POMAGAJ 🙏🙏🙏🙏🙏

Evo me! Dosla mi seka pa sam malo odsutna…. Znaci, u potpisu imas broj mojih folikula(pozamasan broj) dobila samo taj koktel lijekova i nisam ni znala da su gotovi sa vadjenjem.. Jer nista apsolutno osjetila nisam. Cim ti daju taj koktel, imas osjecaj da si pijana na najjace, mene iste sekunde osamutilo. Znaci, ne da nije bolilo neg uopce osjetila nisam. Nisam pila nista kuci( da, cure, cak ni rakiju 🤭). I meni je bio Maricic i ne brini, on je stvarno super! ☺

Jesi našla polje za porod? 

💔💔💔

blacksheep
    31. Ožujak 2021. 23:23

A zakaj ja imam dejt s Mtbičinim dečkom, ako oni više nemaju mjesta prek hzzo-a...? 😳

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 23:25

blacksheep

A zakaj ja imam dejt s Mtbičinim dečkom, ako oni više nemaju mjesta prek hzzo-a…? 😳

Ajde odi, moje mjesto će se uskoro osloboditi pa će te možda ubaciti.
    A i da mi malo gledaš dečka, stvarno je super 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.