MTB grozno je što si to sve morala proći. Sva sreća da se u tome svemu našla neka suosjećajan osoba. 😞
Blacksheep žao mi je! 😞
Tina nadam se da će sve biti dobro. 🤞🤞🤞🤞
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
MTB grozno je što si to sve morala proći. Sva sreća da se u tome svemu našla neka suosjećajan osoba. 😞
Blacksheep žao mi je! 😞
Tina nadam se da će sve biti dobro. 🤞🤞🤞🤞
😘
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Nestanem na trenutak, googlam testove na 8dnt... a ovjde desant na Okinawu 😵
A Ruska pije umjesto da spasi stvar na vrijeme, potrosili se svi upitnici na temi
Ivka, Lita ma te nevine uvijek prvo kazu ne, a onda odmah Daj jos. 😂 Skoro cete biti u Ljubav za sve svijetu ❤❤ i pitati se pa sto nisam ovo probala ranije 😛💪🐝
Samo hrabro 😎
oharascarlett14@gmail.com
Mtb tek sad nakon groznog dana lovim zaostatke..u cijelom užasu drago mi je da si imala Gića koji se pobrinuo za ljudski pristup svemu, bas mi je teško zbog tebe kao da si moja💔..šta se tiče operacije mioma, ne znam jesi li bila na konzultacijama kirurga već prije i s kim, vjerujem da jako ovisi o operateru, imam iskustva svoja i sestrina sa Svetog Duha pa ako ćeš trebati info o tome..a što se smrzlića i novog postupka, zvoni mi da cure jesu iz x razloga mijenjale kliniku dok je smrzlić ostao..a tvoji razlozi su toliko legitimni da ulaze u priču kriopohrane iz zdrav.razloga pa se možda može na tu foru nesto napraviti ako ne u toj kući, onda u drugoj..i meni je žao što ću otići od Gica iako je postupak bio zapravo neuspješan al jednostavno se poklopilo to da nemaju mjesta do kraja 6.mj sa financijskom konstrukcijom koju imamo MM za ovu godinu..i ok sam s odlukom da u ovom trenutku moram otić drugdje bez obzira što je njegov pristup top
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Znači nakon 8 punkcija, 12 embrija transferiranih, nakon sto smo nas dvoje zajedno više od 10 godina i nikad se nismo pazili i nikad popišanog pozitivnog testa ni bete veće od 1,2 nikome nije palo na pamet da nas pošalje napravit kariotip i da je nemoguće da su moje godine bile razlog i prije 10 godina. Ne moram ni pričat koliko je ovo sve skupa bilo frustrirajuće, a ni koliko sam sad ljuta. Nalaz je ovakav: uredan muški kariotip, Mišljenje: u nekoliko stanica su primjećeni kromosomski lomovi i translokacije, Savjetuju učiniti serologiju na CMV i EBV viruse pa ponoviti kariotip. Čula sam se sa genetičarima, više njih, svi su mišljenja da ne pokušavamo za sad ni prirodno dok ne ponovimo kariotip. Čula sam se i sa embriolozima, oni kažu da bi trebalo pisati i o kojim se translokacijama radi, a pošto ne piše da ne mora ništa značit. Genetičarka je rekla da ovi virusi (testirao se i negativan je) ili kemija na poslu znaju napraviti dar mar na kromosomima i da se strpimo pola godine dok ne ponovimo nalaze.
A ti nisi radila kariotip? Samo suprug?
Ma kod nas je i to uredno 🤦♀️
Ne znam da li mi je to bolje ili gore eto… I cudno bas, meni su na VV nakon par neuspjesnih transfera dali preporuku za kariogram.. Ne znam gdje ste ovdje isli na postupke?
Nisam, jer sam ja u pečetku proglasena krivcem zbog godina i ovo su nas tražili španjolci za donaciju jajne stanice, pa je moj bio nebitan. Sad smo se oboje naručili za novi.
She is back ❤️🤘😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bobo 😘😉👋👋 drago nam te cuti 😉
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Bozma dobrodošla natrag 🥰❤️ uvijek je najlakse okriviti ženu i/ili njene godine, ništa čudno....
Lita, Ivek vjerujem da vam je šok jer ste bile pripremljene na anesteziju ali bit će vam bez problema i bez anestezije. Ja sam se prvi put toliko bojala te aspiracije da sam mislila da ću se onesvijestit od straha, sestra mi nije mogla kanilu stavit jer meni krv uopće nije kolala, rekla mi je da sam se zaledila od straha. Namucila se i tek nakon injekcija za smirenje i protiv bolova je uspjela. Ja ne mogu reći da nisam osjetila, zaboljelo je, nije ugodno, al nije ni približno strašno koliko sam se bojala. Al ja sam bila u drugoj klinici i drugačije su droge i doze 😊 oke, ja sam imala mali broj folikula ali ne bih uzimala anesteziju nakon ove 2 aspiracije ni idući put. Bit će to sve oke. 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji