Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    01. Travanj 2021. 07:30

sbjelisi 💕👣💕👣

9DNT
    (Ovaj neoznaceni muller)

Na 9DNT 2blaste to se treba vidit jaca crta i promjena..

Prvo tamniji je  e sad nadajmo se da jedna odustala a druga se primnila 🤞🤞🤞😘😘🤗😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 07:36

Ruska1986

Ivevk

Ruska POMAGAJ 🙏🙏🙏🙏🙏

Evo me! Dosla mi seka pa sam malo odsutna…. Znaci, u potpisu imas broj mojih folikula(pozamasan broj) dobila samo taj koktel lijekova i nisam ni znala da su gotovi sa vadjenjem.. Jer nista apsolutno osjetila nisam. Cim ti daju taj koktel, imas osjecaj da si pijana na najjace, mene iste sekunde osamutilo. Znaci, ne da nije bolilo neg uopce osjetila nisam. Nisam pila nista kuci( da, cure, cak ni rakiju 🤭). I meni je bio Maricic i ne brini, on je stvarno super! ☺

Jutro... Evo citam tvoj komentar i sve se nadam se je to tako, da nisi malo uljepsala😂🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

sbjelisi
    01. Travanj 2021. 07:39

BAJOMA

sbjelisi 💕👣💕👣

9DNT
    (Ovaj neoznaceni muller)

Prvo tamniji je e sad nadajmo se da jedna odustala a druga se primnila 🤞🤞🤞😘😘🤗😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bajo ❤
    Neke tanke crte za ovu dob

oharascarlett14@gmail.com

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 07:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ivevk, Lita.1234, nadam se da nije ispalo da omaložavam vaše strahove. Ja sam se slično bojala anestezije, tako da vas razumijem. I nema ama baš nikakve veze moja priča danas sa vašim osjećajima sad, kaj sad, vas ne smije biti strah je u ovom trenutku djeca u Africi umiru od gladi? Bulshit. Samo sam vam htjela reći kakvo je trenutno stanje na tržištu medicine sad, nisam ni ja znala da je tako dok nisam ušla u ove vode.

*.Women_name.*, e, a mogle smo biti milijunašice. Samo miksaš droge i to je to. Ponekad greškom sebi šikneš koju kad nitko ne gleda.Lucka007, da, što bi rekli u Harry Potteru, strah od nečeg je vrlo često puno veći od same stvari.
    A ova droga… znaš ono u filmovima kad stave one sve dugine boje i nadrogirana osoba sve gleda kroz prizmu toga i sve je predivno? E to je to, ali milion puta bolje.

Ma zeno opusti se.. Nisam niti u jednom trenutku mislila da me/nas omalovazavas...
    Jebi ga, netko se neceg boji i ne voli... Tako i ja/mi ovoga, kao i ti anestezije...
    Vjerujem da ce to na kraju sve dobro ispast (tjesim samu sebe😂😂😂😭😭😭😭) 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

stani
    01. Travanj 2021. 07:48

sbjelisi 💕👣💕👣

9DNT
    (Ovaj neoznaceni muller)

Jutroooo.... meni se bas cini da ti je malo tamnija danas nego jucer na 8dnt🤗

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

manemoj
    01. Travanj 2021. 07:58

Jutro cure, sretno svima danas ❤️
    Čitam jutros ove priče o anesteziologu i ja sam izgleda pala s Marsa 😂
    MTB kažeš ti ništa oni tu ne mogu napraviti ali kako je to točno? Mogu napraviti dvije stvari:
    1. Raspisati natječaj i zaposliti anesteziologa na trajnu plaću, nekako baš ne vjerujem da u Hrvatskoj više ne postoji ni jedan 
    2. Ako stvarno ne postoji ni jedan onda svugdje navesti i pacijenticama govoriti da će anesteziolog MOZDA biti dostupan, ovisno u njegovom rasporedu u drugoj klinici/bolnici i da za to ne postoji garancija.
    Meni ovo baš nikako nije ok. Ja npr Lucingera nisam ni razmatrala jer su odmah naveli da nemaju anesteziju, da sam nakon toga otišla u IVF jer oni imaju i da mi kažu kao curama pa jebes mi sve ako ih ne bi tužila, ne znam za šta ali za nešto bi 😂
    Ne kažem ja da će cure to boliti, ne znam, ja sam išla pod anestezijom ali nije fer i nije korektna poslovna praksa. Sve smo se mi nabolile u životu, zašto bi dodatno ako ne želimo i ne moramo? 
    Eto, ja izbacila svoje frustracije, ajmo dalje 😂
    Cure držim fige, da stvarno bude kako cure pišu i da vas ne boli i da bude uspješno, ovo zadnje je i tako najbitnije ❤️
    Bozma welcome back 🥰🥰🥰
    Sad još da i Nikita uleti i Ruska onda i u bolnici može roditi 😂❤️
    Meto ne javljaš se danima, daj napiši samo da je sve ok ❤️
    Nina92 ista stvar ❤️
    MTB ja sam ti isto sve za lipide napisala ali mene valjda ignoriraš jer sam na crnoj listi 🤔😢😔
    Sbjelis jedva čekam tvoju betu, nije mi baš velika razlika medju testovima ali postoji.. držim fige na najjače 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    01. Travanj 2021. 07:58

stani ❤
    Danas cemo saznat 😊😍🐝🌼

oharascarlett14@gmail.com

vuky
    01. Travanj 2021. 08:09

Bozma 🌹 nadam se da si ok...
    Ivek, Lita ja sam 3x bila bez anestezije ( neki koktelčić su smiksali ) bolilo nije ( osjetila sam ubode, ali nista strasno ) a sad 4x sa anestezijom ( koja mene nije uspavala - samo smantala i usto je de bojim ko MTB i nisam ju htjela ali me nisu pitali, no toliko sam se bojala da nisam htjela zaspati 🤣 ) tako da, zao mi je sto nemate anesteziju- ali biti ce ok ❤️
    BjeliS meni se cini tamnija crtica, no mozda presvijetla za 9dt blastica ( ali ti od srca zelim da beta bude super i da je samo kasnija implantacija te da je jedna odustala a druga birac 🤞🏻💕 )
    MTB ❤️ sutra sam kod tvog dečka i jedva cekam sve pitati i vidjeti sto ce reci...
    Btw. Mi odustali od melatonina za sad - pitati cu dr sutra sto misli 💪🏻

vuky
    01. Travanj 2021. 08:11

Btw. Je ima tko da je radio histeroskopiju u ivf i netko tko je u Petrovoj? Zanimaju me iskustva... I kako uopce taj pregled izgleda ? Tnx 🤗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 08:11

Trudnice very soon to be - part one

lioraliora - 1.4. beta
    Tanja79 - 1.4. aspiracija
    Sbjelis/BjeliS/sbjelisi - 1.4. beta
    ericaa - u postupku
    Aura - 2.4. beta
    Monkica24 - 2.4. beta
    vuky - 2.4. / 6.4. /8.4. konzultacije
    ivevk - 2.4. aspiracija
    Lita.1234 - 3.4. aspiracija
    Bjankaa - 6.4. beta
    stani - 6.4. UZV, tri slatke bete
    nada86 - 7.4. beta
    Tiinaa -  7.4. treća beta, prva dvije pozitivne
    Sunflower14 - 8.4. beta
    Plavimak/Pmak - 9.4. beta
    Dia85 -  10.4. beta
    Anitram1982 - 12.4. beta
    Ana123456 - 12.4. beta
    Anavica985 -14.4. beta
    darliv - postupak 03/21
    maja555 - postupak 3/21
    MajaRingeRaja - postupak 3/21
    tinkerbell86 - postupak 3/21
    Andela111 - postupak 3/21
    malala - postupak 3/21
    Libo - FET 3/21
    little123 - postupak 4/21
    Hrabrica - postupak 4/21
    Lorena3009 - postupak 4/21
    iris_iris -  postupak 4/21
    Rina89 - postupak 4/21
    Lucyinthesky - postupak 4/21
    Aylisha_77/Nola77 - postupak 4/21
    Doria - postupak 4/21
    VM - postupak 4/21
    Slee - postupak 4/21
    Piky - postupak 4/21
    ANKSIMORON - postupak 4/21
    TirelessIvy -  postupak 4/21
    Miss_Ivy - postupak 4/21
    ribic - postupak 4/21
    Ana26 - FET 4/21
    nika0302 - FET 4/21
    Lucka007 - FET 4/21
    Marta82 - FET 4/21
    (Š)Mattan/Matkiša - FET 4/21
    Lykka -FET 4/21
    LucyLou - FET 4/21
    Čupica - postupak 5/21
    ma2013 - postupak 5/21
    AuroraB - postupak 5/21
    Kača84 - postupak 5/21
    Tess88 -  postupak 5/21
    Leia2.0 -  FET 5/21
    SeniRemmus - FET 5/21
    J_b  -  postupak 6/21
    Nakapaka -  postupak 6/21
    sanjass - postupak 6/21

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.