Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    31. Ožujak 2021. 22:33

Ivevk

Mara234

Ivevk

Cure moje pomagajte.. Placem vec sat vremena, toliko se bojim da sam u stanju otkazat postupak☹️☹️☹️☹️☹️🥺🥺🥺🥺🥺
    Znaci, dogovorilo smo u IVF poliklinici da cu na aspiraciji biti uspavana obzirom da imam vise od 10 folikula… I sad dođem od doktora i kaze mi nema anesteziologa jer (pazite sad) ide Uskrs!!!!!!
    Pa jebote mogli ste mi rec prije kretanja sa terapijom da nece bit jeb**anesteziologa jer ide Uskrs😭😭😭😭😭
    Znaci ludaaa sam… Moolim Vas recite mi koja je druga opcija, cure koje ste imali vise od 10 folikula da li je bolilo????
    Molim Vas pomozite mi bar nekakvim savjetom😩😩😩😩😩😩😩

Baš mi je žao što ti je tako.Mene je to isto jako mučilo jer uvijek imam puno folikula i hiperstimulaciju. To mi baš nije neki razlog da nemaš anesteziologa. Tako sam i ja išla na aspiraciju za vrijeme onog najgoreg vala korone i isto su mi govorili da je kaos i da teško da će naći slobodnog anesteziologa ali je sestra našla i došao je. Jesu li ti možda rekli što da sve popiješ?

Nisu mi nista rekli, cut cu se ujutro s doktorom da vidim gdje je problem nastao…
    Jebi ga, ne mogu i ne zelim vise prolazit kroz traume.. Dosta mi je bilo u zadnjih 5 godina☹️
    A lijepo sam ih pitala i rekli su nikakav problem da bi me na kraju doslovno doveli pred gotov cin😡

Draga zovem i ja sutra. znaci jedino sto sam trazila i "platila" privatno je da na ovakve stvari mogu utjecati. Jer iskreno za trpljenje bolova itd bi isla to odraditi u Rijecku .. nema sanse. Sad im odmah idem pisat mail da me zovu odmah ujutor. Jednostavno ne mogu psihicki radit aspiraciju na zivo. No no

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Dashuri
    31. Ožujak 2021. 22:34

Ivevk

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ivevk

Cure moje pomagajte.. Placem vec sat vremena, toliko se bojim da sam u stanju otkazat postupak☹️☹️☹️☹️☹️🥺🥺🥺🥺🥺
    Znaci, dogovorilo smo u IVF poliklinici da cu na aspiraciji biti uspavana obzirom da imam vise od 10 folikula… I sad dođem od doktora i kaze mi nema anesteziologa jer (pazite sad) ide Uskrs!!!!!!
    Pa jebote mogli ste mi rec prije kretanja sa terapijom da nece bit jeb**anesteziologa jer ide Uskrs😭😭😭😭😭
    Znaci ludaaa sam… Moolim Vas recite mi koja je druga opcija, cure koje ste imali vise od 10 folikula da li je bolilo????

Bok draga.
    Ovako, ja sam bila na već dvije aspiracije sa drogama, bez anestezije, i svaki put bih tako. Ali ja se jako bojim anestezije.
    Ne znam tko ti radi aspiraciju. Gić ima baš jako laganu ruku. IVF malo jebe mater sa drogama (u Beti su mi dali duplo više), tako da osjetiš pickanje. ALI, u Beti sam ja imala puno lakšu situaciju, a tokom aspiracije sam za jedan jajnik osjetila baš jaku bol (samo su me droge udarile na veselje i previše sam voljela svijet oko sebe da bih marila za bol). U IVFu sam imala baš gadnu situaciju, jajnici su mi otputovali na drugi kraj svemira, a bol je bila puno manja, plus oporavak je bio pičkin dim baš zato što je on jako jako nježan i pažljiv dok ti radi. Jedino što kod njih zbog slabih droga osjetiš svaki bock, ne samo one najgore. I nisi zaljubljen u cijeli svemir pa shvaćaš tu bol osobno Pa se kod većeg broja folikula to akumulira, ali Gić te lijepo vodi kroz bol, govori ti kako da dišeš, najavljuje ti sve i jako brzo završi.
    Kakav je Maričić, 

Ma ja bi sto puta da me uspavaju da nista ne osjetim..
    Evo luda sam, mislim da veceras necu spavat.. 🥺🥺🥺🥺🥺
    Znam, mozda pravim bauk oko toga, al jednostavno NE MOGU 😭😭😭😭
    Bojim se, zviznut cu u nesvijest, nemam bas visok prag tolerancije na bol…

Draga, ja sam najpaničnija osoba na svijetu i bojala sam se te aspiracije ko đavla.
    Imala sam 14 folikula, primila sam intravenozno apaurin i jos nesto za bolove.. 1,2,3 i gotovo! Vise me boli testiranje za koronu nego aspiracija.🤭
    Ako sam ja prezivila, moze svako. Siti se samo sta te ceka na kraju ovoga puta, i samo hrabro sutra! Nema toga sta mi ne mozemo. 
    A i sumnjam da je ista boli vise od poroda, to si vidim vec rijesila, tako da ... sta je ovo za tebe! 😁😍😘

05.12.2022 💗

• Ivevk
    31. Ožujak 2021. 22:43

Lucyinthesky

Ivevk ne znam da li ti moje iskustvo može pomoći, ali napisat ću. U Podobniku sam u oba stimulirana bila u općoj anesteziji i ničeg se ne sjećam, sve super. Tamo su mi čak nudili i u oba postupka u prirodnom ciklusu za tu jednu stanicu i to sam odbila, nije mi imalo smisla i procjenila sam da je za organizam ipak bolje da istrpim i jesam. Bilo je jako kratko i boljelo.
    U Ivf-u sam stimulirani radila sa tim njihovim drogama i iskreno,bome me dosta boljelo, osjetila sam svaki ubod i sva se preznojila. Imala sam 9 folikula i 63kg.
    Sad mi je žao što nisam još nešto popila ujutro( normabel+brufen+rakiju 🤪).
    Sve se to izdrži, ali bolje po meni znati unaprijed otprilike što očekivati pa se možda i ugodno iznenadiš.
    U općoj sam inače u životu bila 3 puta i nemam s tim problem, definitivno bolja opcija za aspiracije s više folikula.

Ma sve ja to razumijem.. Ali ne mogu shvatiti da su me dva dana prije postupka doveli pred gotov čin, a psihicki sam se pripremala na anesteziju od 12. mjeseca..
    I da stvar bude jos gora, u utorak smo se culi sa sr. Maricicem i rekao je nema problema, da bi mi danas preko nekakve sefice porucili da nema anestezijologa jer je Uskrs znate..
    Pa daj me nemoj jeb***

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    31. Ožujak 2021. 22:45

LucyLou

Ivevk, ja sam bila u poliklinici na dvije aspiracije, oba puta sam uzela samo njihov koktel i oba puta sam imala 14js. Prvi put nisam nista osjetila, drugi put par uboda jesam ali iskreno, bilo je gotovo za cas. Aspiracija zbilja kratko traje, ja se nisam ni snasla i vec je bilo gotovo. Ali istina, ja imam visok prag tolerancije na fizicku bol, a s druge strane se uzasavam anestezije i radije bih malo pretrpila nego da me uspavaju. Mozda da pitas doktora smijes li popiti jos nesto tipa sat vremena prije? Znam da daju 10mg normabela sto je dosta, mene osamuti svaki put ali ja sam dosta sitna…
    Znam da te strah i apsolutno te razumijem ali neki dan sam procitala ovo: nemoj se unaprijed uzasavati necega sto jos nisi prosla jer onda to prolazis dva puta, sada dok se jos nije desilo, i onda ako i kada se desi.
    Vjeruj mi, nije tako strasno, ja sam prosla i ovu varijantu s rakijom i lokalnom anestezijom koju spominjeLuckanasa, i koktel koji ces ti dobiti je definitivno pobjednik😘

Hvala ti.. Neznam sta da mislim.. U strahu sam svakako..
    Ujutro zovem ZG pa cu vidjet gdje je zapelo.. 🥺🥺🥺🥺

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Lucyinthesky
    31. Ožujak 2021. 22:48

Ivevk

Lucyinthesky

Ivevk ne znam da li ti moje iskustvo može pomoći, ali napisat ću. U Podobniku sam u oba stimulirana bila u općoj anesteziji i ničeg se ne sjećam, sve super. Tamo su mi čak nudili i u oba postupka u prirodnom ciklusu za tu jednu stanicu i to sam odbila, nije mi imalo smisla i procjenila sam da je za organizam ipak bolje da istrpim i jesam. Bilo je jako kratko i boljelo.
    U Ivf-u sam stimulirani radila sa tim njihovim drogama i iskreno,bome me dosta boljelo, osjetila sam svaki ubod i sva se preznojila. Imala sam 9 folikula i 63kg.
    Sad mi je žao što nisam još nešto popila ujutro( normabel+brufen+rakiju 🤪).
    Sve se to izdrži, ali bolje po meni znati unaprijed otprilike što očekivati pa se možda i ugodno iznenadiš.
    U općoj sam inače u životu bila 3 puta i nemam s tim problem, definitivno bolja opcija za aspiracije s više folikula.

Ma sve ja to razumijem.. Ali ne mogu shvatiti da su me dva dana prije postupka doveli pred gotov čin, a psihicki sam se pripremala na anesteziju od 12. mjeseca..
    I da stvar bude jos gora, u utorak smo se culi sa sr. Maricicem i rekao je nema problema, da bi mi danas preko nekakve sefice porucili da nema anestezijologa jer je Uskrs znate..
    Pa daj me nemoj jeb***

Razumijem te skroz i nadam se da ćeš riješiti situaciju, ovo je baš neozbiljno od njih.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Ivevk
    31. Ožujak 2021. 22:49

Lita.1234

Ivevk

Mara234

Ivevk

Baš mi je žao što ti je tako.Mene je to isto jako mučilo jer uvijek imam puno folikula i hiperstimulaciju. To mi baš nije neki razlog da nemaš anesteziologa. Tako sam i ja išla na aspiraciju za vrijeme onog najgoreg vala korone i isto su mi govorili da je kaos i da teško da će naći slobodnog anesteziologa ali je sestra našla i došao je. Jesu li ti možda rekli što da sve popiješ?

Nisu mi nista rekli, cut cu se ujutro s doktorom da vidim gdje je problem nastao…
    Jebi ga, ne mogu i ne zelim vise prolazit kroz traume.. Dosta mi je bilo u zadnjih 5 godina☹️
    A lijepo sam ih pitala i rekli su nikakav problem da bi me na kraju doslovno doveli pred gotov cin😡

Ceeeekajj???? Ti se salis!!! Pa ja se pripremila da cu spavat!!!!! Nemoj me zezat!! Nema sanse. Sutra ja zovem. E bome ce nas uspavat. pa i meni su prije rekli da ce me usoavati🤯🤯🤯🤯

Pa evo draga moja ja placem od 7 sati... Jer su mi priopcili tako divnu vijest da mi se svijet srusio... ☹️
    Sutra i ja zovem... To tako ne moze!!!!
    Zadnja dva tjedna smo doslovno svaki put kad smo se culi spominjali anestezijologa, međutim ocito je gospodin otisao na produzeni vikend jer je Uskrs!!!
    Uskrs mi je prisjeo, momentalno..
    Evo zovi i ti pa me bas zanima sta ce tebi rec.. 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Ivevk
    31. Ožujak 2021. 22:50

Lita.1234

Ivevk

Mara234

Ivevk

Draga zovem i ja sutra. znaci jedino sto sam trazila i "platila" privatno je da na ovakve stvari mogu utjecati. Jer iskreno za trpljenje bolova itd bi isla to odraditi u Rijecku .. nema sanse. Sad im odmah idem pisat mail da me zovu odmah ujutor. Jednostavno ne mogu psihicki radit aspiraciju na zivo. No no

Pa eto.. I ja bih za trpljenje bolova isla u Osijek, a ne u Zagreb...
    Dvije smo jace, nadam se da ce naci nekakvo rijesenje..
    Sutra ujutro ce nas cut!!! 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Ivevk
    31. Ožujak 2021. 22:56

Aura Aaaa neeee.. Nemam ja za ovo muda🙈🙈🙈🙈🙈 Nakon sto sam sve zivo i nezivo prosla... 
    A sto se tice poroda, bio je carski jer se nakon pun k* dripa nisam otvorila ama ni jedan centimetar... Valjda bi se otvorila vise kod seksa😂🤭
    Doduse, sitnije sam građe, pa mozda zato.. 🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 22:56

Lucka007, neće se ponoviti, puj.
    Ja sam se doma raspala jer sam bila sama. Kad sam bila tamo, morala sam držati hrabru fasadu jer sam kakti cool.

LucyLou, hvala ti puno, baš si lijepo objasnila.

Ivevk, pa ako ćeš se samo izvrnuti, čemu strah. 

*.Women_name.*, ako rađa, opako ćemo se naljutiti. Obećala je live prijenos. Nadam se da ne traži polje na kojem će roditi. 

Lita.1234, ma ne radiš na živo, dobiješ droge. One u Beti su mene lupile fantastično, voljela sam cijeli svijet. Rado bih ih se dokopala opet 

💔💔💔

Lita.1234
    31. Ožujak 2021. 22:57

Ivevk

Lita.1234

Ivevk

Mara234

Ivevk

Ceeeekajj???? Ti se salis!!! Pa ja se pripremila da cu spavat!!!!! Nemoj me zezat!! Nema sanse. Sutra ja zovem. E bome ce nas uspavat. pa i meni su prije rekli da ce me usoavati🤯🤯🤯🤯

Pa evo draga moja ja placem od 7 sati… Jer su mi priopcili tako divnu vijest da mi se svijet srusio… ☹️
    Sutra i ja zovem… To tako ne moze!!!!
    Zadnja dva tjedna smo doslovno svaki put kad smo se culi spominjali anestezijologa, međutim ocito je gospodin otisao na produzeni vikend jer je Uskrs!!!
    Uskrs mi je prisjeo, momentalno..
    Evo zovi i ti pa me bas zanima sta ce tebi rec..

Hocu, ne brini. Dovest ce bome nekog anesteziologa. Skroz neozbiljno i bezobrazno. Zovem cim dobijem rezultat Covida sutra, jer me nesto pocela glava bas bolit i nos curit pa se mislim da nemam jos Covid. Bilo bi mi krasno kad doma pocne pucat 7 vodecih plus 10 mini 🤣🤣 jbt. cuj se sutra. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI