Cure moje pomagajte.. Placem vec sat vremena, toliko se bojim da sam u stanju otkazat postupak☹️☹️☹️☹️☹️🥺🥺🥺🥺🥺
Znaci, dogovorilo smo u IVF poliklinici da cu na aspiraciji biti uspavana obzirom da imam vise od 10 folikula… I sad dođem od doktora i kaze mi nema anesteziologa jer (pazite sad) ide Uskrs!!!!!!
Pa jebote mogli ste mi rec prije kretanja sa terapijom da nece bit jeb**anesteziologa jer ide Uskrs😭😭😭😭😭
Znaci ludaaa sam… Moolim Vas recite mi koja je druga opcija, cure koje ste imali vise od 10 folikula da li je bolilo????
Molim Vas pomozite mi bar nekakvim savjetom😩😩😩😩😩😩😩
Bok draga.
Ovako, ja sam bila na već dvije aspiracije sa drogama, bez anestezije, i svaki put bih tako. Ali ja se jako bojim anestezije.
Ne znam tko ti radi aspiraciju. Gić ima baš jako laganu ruku. IVF malo jebe mater sa drogama (u Beti su mi dali duplo više), tako da osjetiš pickanje. ALI, u Beti sam ja imala puno lakšu situaciju, a tokom aspiracije sam za jedan jajnik osjetila baš jaku bol (samo su me droge udarile na veselje i previše sam voljela svijet oko sebe da bih marila za bol). U IVFu sam imala baš gadnu situaciju, jajnici su mi otputovali na drugi kraj svemira, a bol je bila puno manja, plus oporavak je bio pičkin dim baš zato što je on jako jako nježan i pažljiv dok ti radi. Jedino što kod njih zbog slabih droga osjetiš svaki bock, ne samo one najgore. I nisi zaljubljen u cijeli svemir pa shvaćaš tu bol osobnoPa se kod većeg broja folikula to akumulira, ali Gić te lijepo vodi kroz bol, govori ti kako da dišeš, najavljuje ti sve i jako brzo završi.
Kakav je Maričić, ne znam. Također, znam da je nekim curama ovdje njihova droga bila dovoljna, ali to su u pravilu niže i lakše cure, ja sam viša i jača pa na moju kilažu je vjerojatno ta količina droga kamilica
Ma ja bi sto puta da me uspavaju da nista ne osjetim..
Evo luda sam, mislim da veceras necu spavat.. 🥺🥺🥺🥺🥺
Znam, mozda pravim bauk oko toga, al jednostavno NE MOGU 😭😭😭😭
Bojim se, zviznut cu u nesvijest, nemam bas visok prag tolerancije na bol…
7 aspiracija.. Samo se ti doma nadrogiraj🤪 popij si ujutro normabel i nesto protiv bolova, ako ce ti oni dati neki koktelčic uz to super, nece ti BAS NISTA biti, cim te nece bit strah i biti ces opustenija i bol ce bit manja vjeruj mi….
Ahahahahha normalbel party🙈🙈🙈🙈😭😭😭😭🥳🥳🥳🥳
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Cure moje pomagajte.. Placem vec sat vremena, toliko se bojim da sam u stanju otkazat postupak☹️☹️☹️☹️☹️🥺🥺🥺🥺🥺
Znaci, dogovorilo smo u IVF poliklinici da cu na aspiraciji biti uspavana obzirom da imam vise od 10 folikula… I sad dođem od doktora i kaze mi nema anesteziologa jer (pazite sad) ide Uskrs!!!!!!
Pa jebote mogli ste mi rec prije kretanja sa terapijom da nece bit jeb**anesteziologa jer ide Uskrs😭😭😭😭😭
Znaci ludaaa sam… Moolim Vas recite mi koja je druga opcija, cure koje ste imali vise od 10 folikula da li je bolilo????
Molim Vas pomozite mi bar nekakvim savjetom😩😩😩😩😩😩😩
Bok draga.
Ovako, ja sam bila na već dvije aspiracije sa drogama, bez anestezije, i svaki put bih tako. Ali ja se jako bojim anestezije.
Ne znam tko ti radi aspiraciju. Gić ima baš jako laganu ruku. IVF malo jebe mater sa drogama (u Beti su mi dali duplo više), tako da osjetiš pickanje. ALI, u Beti sam ja imala puno lakšu situaciju, a tokom aspiracije sam za jedan jajnik osjetila baš jaku bol (samo su me droge udarile na veselje i previše sam voljela svijet oko sebe da bih marila za bol). U IVFu sam imala baš gadnu situaciju, jajnici su mi otputovali na drugi kraj svemira, a bol je bila puno manja, plus oporavak je bio pičkin dim baš zato što je on jako jako nježan i pažljiv dok ti radi. Jedino što kod njih zbog slabih droga osjetiš svaki bock, ne samo one najgore. I nisi zaljubljen u cijeli svemir pa shvaćaš tu bol osobnoPa se kod većeg broja folikula to akumulira, ali Gić te lijepo vodi kroz bol, govori ti kako da dišeš, najavljuje ti sve i jako brzo završi.
Kakav je Maričić, ne znam. Također, znam da je nekim curama ovdje njihova droga bila dovoljna, ali to su u pravilu niže i lakše cure, ja sam viša i jača pa na moju kilažu je vjerojatno ta količina droga kamilica
7 aspiracija.. Samo se ti doma nadrogiraj🤪 popij si ujutro normabel i nesto protiv bolova, ako ce ti oni dati neki koktelčic uz to super, nece ti BAS NISTA biti, cim te nece bit strah i biti ces opustenija i bol ce bit manja vjeruj mi….
Ahahahahha normalbel party🙈🙈🙈🙈😭😭😭😭🥳🥳🥳🥳
Normabel.. Ispravak 🙃🙃🙃🙃
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Nalerila na najdivniju ženu na svijetu. Sve je uzela, rekla da će napraviti i neko ekstra testiranje. Prva koja me posjela, dala mi vodu, pobrinula se za mene… 😭😭😭
❤
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Lucka007 eto koliko sam pod stresom da nisam isprve skuzila.. 7 aspiracija???
Pa zeno skidam ti kapu🙏🙏🙏
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Kod doktora Maričića… Ja imam svega 54 kg🙈🙈🙈🙈🙈
I Ruska je bila kod njega, i imala hrpu folikula. Bude te savjetovala kad se pojavi
💔💔💔
Sve mi je jasno, ja sam imala gadan napadaj panike prije kiretaže baš radi anestezije - koliko je tebe strah ovoga, mene je strah bivanja nesvjesnom. Mislila sam ih čak preklinjati da mi rade na živo
Preživjela sam, stvarno nije bio problem. I pri pomisli da opet moram kroz to, opet me hvata panika
Kod kojeg si doktora? Pitaj savjet koju drogu da uzmeš UZ njihovu. Također, ako imaš 60tak kila (mislim da Ruska ima tako nešto) vjerojatno će ti njihove droge biti dovoljne. Ona je rekla da je nju baš lijepo odalamilo.
Tako sam ja imala napad panike kad su me usoavljivali za kiretazu, moj Boze kad su me poceli kopcat na ono sve oprastsla sam se od zivota🤦♀️🤦♀️🤦♀️…
Sva sam se oreznojila ali DOSLOVNO da su me prvo morali brisati da me mogu prikopcati jer je sve klizio s mene i pocela sam se ne normalno tresti i plakati😪😪😪😪..
Mrzim opcu anesteziju!
Radije bi 10 tableta popila i bila budna
Meni je taj osjećaj kakve takve kontrole užasno bitan. Ideja da sam nesvjesna u sobi punoj ljudi mi je horor. Neka boli, samo da sam ja tu.
Pristala sam jer znam da ako se trznem mogu napraviti opako sranje, pa ajde. Ali fuj fuj, ne ponovilo se. To je još jedan razlog zašto mi se ne ide na operaciju mioma bespotrebno, osim ostalih rizika.
U bolnici sam se još OK držala, dan prije sam bila histerična i urlala po stanu ko luđakinja (nemam inače napadaje panike, dosta sam racionalno i uzemljeno biće što se vidi iz mojih postova, ali ovo je bilo prestrašno).
💔💔💔
Lucka007, sad vidim zašto je ona sestra bila onako nadrkana kad sam je lijepo zamolila da me drži za ruku. Očito je navikla na luđakinje kao što si ti pa me zato pitala hoću li sad biti histerična i da će mi zabiti nešto za smirenje ako se ne smirim
💔💔💔
Ruska POMAGAJ 🙏🙏🙏🙏🙏
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Lucka007 eto koliko sam pod stresom da nisam isprve skuzila.. 7 aspiracija???
Pa zeno skidam ti kapu🙏🙏🙏
Da da, 7 aspiracija i mislim 12 transfera ili 13,trudim se ne pamtit svaki ali tako nekako.
6 godina sam u ovom divnom mpo svijetu🤪🤪🤪🙉…
Bome.. Cast svaka.. 🤝
👩🦰34, 👨🦰37
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Ruska POMAGAJ 🙏🙏🙏🙏🙏
Ček da drmne šljivu u podrumu dok muž ne gleda...
Iako, možda je to njena tajna uspjeha, možda je drmnula par prije aspiracije pa joj ni droge nisu trebale
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji