Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    01. Travanj 2021. 06:18

Mtbica, moram ti ovo reći iako ćeš me naći i ubiti 😂
    Zapamtila sam da si visoka, sad kažeš da si puno jača od Ruske, znam da treniraš... Ja sam te zamislila ko od stijene odvaljenu ono ženski Conan 😂😆

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

sbjelisi
    01. Travanj 2021. 06:48

Dobro jutro,
    jutros sam piskila, test je isti kao jucer ili bljedji.
    Danas je 9dnt, jucer bilo 8dnt, krivo sam brojala. 
    Izvaditi cu betu, javim vam. 
    😞❤❤

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    01. Travanj 2021. 07:05

sbjelisi 💕👣💕👣

Dobro jutro,
    jutros sam piskila, test je isti kao jucer ili bljedji.
    Danas je 9dnt, jucer bilo 8dnt, krivo sam brojala.
    Izvaditi cu betu, javim vam.
    😞❤❤

Mi cekamo betu ❤💜 a zast nam ne stavis test?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Kacusha
    01. Travanj 2021. 07:06

Snjesko zao mi je ☹️ joj cure kad citam koje sve pretrage postoje o kojim pisete pa nisam prosla ni trecinu puta 😐 Dakle PGD test se u Americi radi od 2010!!! A gdje smo mi? ☹️ Osim Ceske radi li se jos gdje u Europi? Cure za aspiraciju ja sam imala 5 folikula samo analgetik u venu, ono boli ali se izdrzi. Sad u 5mj trazit cu anesteziju 😁 Puse 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Ruska1986
    01. Travanj 2021. 07:06

BoBo

Lucka007

BoBo

Znači nakon 8 punkcija, 12 embrija transferiranih, nakon sto smo nas dvoje zajedno više od 10 godina i nikad se nismo pazili i nikad popišanog pozitivnog testa ni bete veće od 1,2 nikome nije palo na pamet da nas pošalje napravit kariotip i da je nemoguće da su moje godine bile razlog i prije 10 godina. Ne moram ni pričat koliko je ovo sve skupa bilo frustrirajuće, a ni koliko sam sad ljuta. Nalaz je ovakav: uredan muški kariotip, Mišljenje: u nekoliko stanica su primjećeni kromosomski lomovi i translokacije, Savjetuju učiniti serologiju na CMV i EBV viruse pa ponoviti kariotip. Čula sam se sa genetičarima, više njih, svi su mišljenja da ne pokušavamo za sad ni prirodno dok ne ponovimo kariotip. Čula sam se i sa embriolozima, oni kažu da bi trebalo pisati i o kojim se translokacijama radi, a pošto ne piše da ne mora ništa značit. Genetičarka je rekla da ovi virusi (testirao se i negativan je) ili kemija na poslu znaju napraviti dar mar na kromosomima i da se strpimo pola godine dok ne ponovimo nalaze.

A ti nisi radila kariotip? Samo suprug?
    Ma kod nas je i to uredno 🤦‍♀️
    Ne znam da li mi je to bolje ili gore eto… I cudno bas, meni su na VV nakon par neuspjesnih transfera dali preporuku za kariogram.. Ne znam gdje ste ovdje isli na postupke?

Nisam, jer sam ja u pečetku proglasena krivcem zbog godina i ovo su nas tražili španjolci za donaciju jajne stanice, pa je moj bio nebitan. Sad smo se oboje naručili za novi.

Ja nisam ni skuzila da si ovo ti, Bozma 💜❤💜❤💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    01. Travanj 2021. 07:07

BoBo

Lucka007

BoBo

Znači nakon 8 punkcija, 12 embrija transferiranih, nakon sto smo nas dvoje zajedno više od 10 godina i nikad se nismo pazili i nikad popišanog pozitivnog testa ni bete veće od 1,2 nikome nije palo na pamet da nas pošalje napravit kariotip i da je nemoguće da su moje godine bile razlog i prije 10 godina. Ne moram ni pričat koliko je ovo sve skupa bilo frustrirajuće, a ni koliko sam sad ljuta. Nalaz je ovakav: uredan muški kariotip, Mišljenje: u nekoliko stanica su primjećeni kromosomski lomovi i translokacije, Savjetuju učiniti serologiju na CMV i EBV viruse pa ponoviti kariotip. Čula sam se sa genetičarima, više njih, svi su mišljenja da ne pokušavamo za sad ni prirodno dok ne ponovimo kariotip. Čula sam se i sa embriolozima, oni kažu da bi trebalo pisati i o kojim se translokacijama radi, a pošto ne piše da ne mora ništa značit. Genetičarka je rekla da ovi virusi (testirao se i negativan je) ili kemija na poslu znaju napraviti dar mar na kromosomima i da se strpimo pola godine dok ne ponovimo nalaze.

A ti nisi radila kariotip? Samo suprug?
    Ma kod nas je i to uredno 🤦‍♀️
    Ne znam da li mi je to bolje ili gore eto… I cudno bas, meni su na VV nakon par neuspjesnih transfera dali preporuku za kariogram.. Ne znam gdje ste ovdje isli na postupke?

Nisam, jer sam ja u pečetku proglasena krivcem zbog godina i ovo su nas tražili španjolci za donaciju jajne stanice, pa je moj bio nebitan. Sad smo se oboje naručili za novi.

Jbm njih i godine .
    Evo ovdi kod mene je zena rodila u 48 g zivota isto MPO . Ej ja sam toliko raznjezena kad je vidim zajedno s ditetetom. .
    BOZMA🥰😍♥️🤗

BAJOMA
    01. Travanj 2021. 07:08

Bjelis stavi test🤗

sbjelisi
    01. Travanj 2021. 07:23

9DNT
    (Ovaj neoznaceni muller)

Na 9DNT 2blaste to se treba vidit jaca crta i promjena..

Monkica24 🍀
    01. Travanj 2021. 07:24

I ja prijavljujem jedno veliko ništa za testove. 11 DNT je, trebale bi već crturine biti  Sutra beta reda radi, bar mi neće biti veliki šok 

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

sbjelisi
    01. Travanj 2021. 07:29

Monkica ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.