Sunflower14 oprosti, nisam polovila kad točno krećeš u postupak? Kod kojeg doktora si u Petrovoj? Ja sam sam manjim AmH-om od tebe, pri istoj terapiji (Ovaleap 225) dobila 18kom jajnih stanica🤠 Očekujem i kod tebe onda veliki broj, i naravno nek budu i kvalitete i optimalno zrele🤠
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
posebno mi je bilo zakon što je uvijek nosila majicu bez grudnjaka i meni je to bilo🔝🔝.
Oduvijek sam bila pomalo ljubomorna na ove
Ja ne mogu hodati bez grudnjaka, a to mi je tako seksi
I meeni👌 To je ono... susjedova trava je uvijek zelenija😁
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Draga aurora… kod tebe se vidi da znas sto hoces… i samo hrabro dalje… vjerujem da ce ti biti a i stvarno ti od srca to zelim, uspjesan postupak… i na cemu si sad? Ides u 4 mjesecu ili cekas?
Anksimoron, suprug me podržao u odluci da slušam sebe ovog puta i da nejdem sada u postupak, pa smo se dogovorili da ću travanj pauzirati, i da krećem u 5mj. Tako da idem početkom 5mj… Nije dugo, ali taman mi toliko još treba da malo otkačim od te teme u glavi, barem dok sam ja u pitanju, ne i vi ostale🙂. Htjela sam ti reći nešto o dudama, nastavno na ono što si neki dan napisala. Ja sam imala jednu prijateljicu koja je jako sitna, a sise su joj bile veličine 🍒😊 ALI se ona uvijek ponosno sunčala u toplesu, bez imalo srama ili jadikovanja što nema veće. I meni je to tak bilo super, da su meni njezine male male sisice bile prekrasne, posebno mi je bilo zakon što je uvijek nosila majicu bez grudnjaka i meni je to bilo🔝🔝. Eto, nadam se da si i ti ponosna na svoje, jer kako zračiš tako i privlačiš, a koliko smo debele, mršave, visoke ili niske, to je najmanje bitno💜
Eto kad opisujes svoju frendicu kao da opisujes mene 🤣🤣🤣 nikad ali nikad ti to meni stvaralo problem... dapace iskoristila sam sve prednosti toga 🤭🤭🤭🤭 da bas to setati bez grudnjaka... smatram da trebamo biti svoje kakve da jesmo... i traziti pozitivno... ne brini za mene nemam ti ja tih problema, nasuprot bas 🤣🤣
Sto se tice tvoje odluke super... ma 5 mjesec za cas a da i nije uzmi si vremena koliko trebas... to je kljucno da ides/idemo mirne glave...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Monkica i Blacksheepsretnoooo danas!!! 💟💟💟
.
Cure moze pitanje?
Sutra mi je transfer, kad stavljam zadnji utric?
E i da, moram li na taste, praznog mjehura?
Nisam dobila upute za sutra pa zato vas gnjavim, dole misle da mi je ovo 11.put🤷♀️Aura, hvala ti!
Ja sam normalno stavila ujutro utrić(8h). Transfer bio u 10.Nakon transfera ti stavi doktor još jer valjda ispere/obriše onaj od prije. Ne smiješ piškiti prije, mjehur ne smije biti prazan.
ON ti je stavio utrić?
Joj.
oharascarlett14@gmail.com
.
Cure moze pitanje?
Nisam dobila upute za sutra pa zato vas gnjavim, dole misle da mi je ovo 11.put🤷♀️Aura, hvala ti!
Ja sam normalno stavila ujutro utrić(8h). Transfer bio u 10.Nakon transfera ti stavi doktor još jer valjda ispere/obriše onaj od prije. Ne smiješ piškiti prije, mjehur ne smije biti prazan.
ON ti je stavio utrić?
Joj.
Tako i meni uvijek isto stavi utric, neovisno kad sam ga ja stavila. Ni ne osjetis, jer ga stavi dok ti je rašireno spekulum om 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
.
Cure moze pitanje?
ON ti je stavio utrić?
Joj.
Mmmmmmm
Meni Gić nije stavio utrić
💔💔💔
Ej cure vecer, jel koja ima problema s cistama nakon stimulacije? Ovo je 7i mjesec i uzasno je. Jedino sam bila na miru prosli mjesec kad sam bila na terapiji za FET. Uzimam duphaston vec 3 dana i trebala bi zakljucno do 26.3. kad je nulti uzv. Bojim se da nista od moje stimulacije ako ovo sto god da je perzistira. Imate li kakvu foru da pukne taj smrad? Kupila sam dns termofor i popila andol. Pijem rakiju od Ramize Orman i uzimam taj duphaston. Mogu li jos sto uciniti?
Nisam bila na uzv al osjecam, identicna bol kao svakog drugog dijela ciklusa kad su uzv potvrdene vodene ciste. Za popiz...
Aylisha77, MTB je imala cistu, ona će ti možda moći pomoći...
Blacksheep PUPO ❤😋 To je tvoja bebba, kako ne bi vjerovala!!
Nirvana ❤❤
Ruska 😂😂😂😂 Znaci rafimo skraceno 😋💃✌😁🐥
Aura 😋❤😍😂😂
Anchy321 ahahahahahahaa kruha i ketchup za rucak, dragi! Ili sam kuvaj 😋 Btw nisam ni ja ljubitelj ketchupa.. Mogu ga pojesti, ali nemam neki doizivljaj radi njega 😁
Nymeria ❤ vrlim
Aurorora predivno mi je ovo sto si ucinila za sebe - razgovarala na vise strana. I sada je sve jasno i cisce...
oharascarlett14@gmail.com
Nirvana baš si zgodna trudnica.
Women Name super zbog nalaza,jedna briga manje.
Teja1408 divne vijesti, cura raste.
Mattan, Blacksheep navijamo za vas.
Nymeria žao mi je, drži se i hrabro dalje!
Cure, kakva je vama menstruacija bila nakon neuspješnog postupka? Ja sam skužila da mi je ovaj mjesec obilnija i ima dosta ugrušaka.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji