Nymeria., ako se naručiš za konzultacije kod Gića i kažeš da želiš da te on vodi, on će te voditi. Jedino ako ti transfer ili aspiracija padnu na vikend, tu se izmjenjuju po dežurstvima (za subotu ne znam, ali nedjelju sigurno). Meni je ispalo super da mi je aspiracija bila na subotu kad je on bio dežuran (svaki drugi vikend je dežuran), a transfer na utorak.
Imaš od početka njegov broj telefona (osim ako si mu antipatična kao Ruska1986) i možeš mu poslati poruku kad te nešto muči, a on reagira čim može.
Koliko znam, imaju termine za HZZO za lipanj, poslije toga još nemaju jer čekaju ugovor, ali uvjereni su da će ga dobiti, tako da nemaš straha.
I sad, samo polako, dan po dan. Prvo par dana odmora. Pa dogovori konzultacije. Pa dođi u GK. Pa ćemo od tuda dalje
vidis nisam ni pitala Dr M broj. A sve mi je nejasno. Jos mi folikulometrije vodi druga doktorica. Ovo sam uzasno lose odradila. Od sutra krecem sa ispravcima.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Nymeria žao mi je jako ❤ super da imaš još postupke preko hzzo i plan za dalje, želim ti svu sreću 🍀🍀
Nakapaka žao mi je, svaki neuspjeh boli ali rijekti su oni koji uspiju iz prve. Na prvom ivf- u se i doktori uče na naše tijelo i kako će reagirati na stimulaciju. Zato samo hrabro dalje!!
Aurora žao mi je da ti je hsg bio tako bolan. Drago mi je da imaš plan za dalje 🙂
Vidim da ste se raspisale o prohodnosti jajovoda i koliko ima smisla. Evo moje iskustvo. Ja nisam imala ni 32god kad sam krenula u mpo, na prvim konzultacijama na humanoj u Rijeci mi je igrom slučaja bila profesorica koja je predložila da napravim hsg pa da počnemo sa inseminacijama. Meni je osobno tad bilo lakše početi sa jednostavnijim postupcima i pristala sam. Na sljedećim konzultacijama kod svoje doktorice u Rijeci (koja mi je bila dodijeljena i kod koje sam nastavila), ona mi je otvoreno rekla da za nju hsg i inseminacije nemaju baš smisla jer su šanse da nam tako uspije minimalne. Dogovorile smo se ipak da počnemo sa inseminacijama ali samo zato jer sam još bila (relativno) mlada i ispod 35god. Ali da po njoj hsg i inseminacije kod lošeg spermiograma su samo gubljenje vremena jer zbog spermiograma bi nam vjerojatno trebalo dosta vremena da dođemo do trudnoće, a zbog mog niskog amh da ja te godine nemam. Eto, to je bilo njeno objašnjenje💁♀️
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Lita1234 nemam ni ja jajovod, uklonjen mi je nakon izvanmaternične… Što se tiče toga što ti nije jasno; lijepo si i sama opisala da blastica šeće i traži gdje će se zalijepiti; e pa nekad, iz znanstveno neutvrđenih razloga, se ona lijepo zalijepi na krivo mjesto, npr. u jajovodu. Kaže moja dr. da je epitel jajovoda vrlo sličan onome u maternici, pa eto.. A imam i friške scene dr. Grbavca kako raširenim rukama maše uzlaznom putanjom i objašnjava: "Mi embrije položimo u maternicu na dobro mjesto, a to gdje će one odlutati (sad ide taj dio s rukama), to nitko ne može znati." Do you get it?
ok, now I get it 🤣🤣 i nije mi drago .. haha.. vidis a meni je moja ginekologica prije mojih trudnoca rekla da bi mi ona preporucila ivf da budem na miru zbog vanmatericne. Znaci nije bila u pravu. Jos su vece sanse u ivfiu. 🙄🙄 uf, moram se psihicki pripremiti na sve.. znaci to je ona prica sa betom koju ti nisu ispratili do kraja. ❣❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Nymeria., ako se naručiš za konzultacije kod Gića i kažeš da želiš da te on vodi, on će te voditi. Jedino ako ti transfer ili aspiracija padnu na vikend, tu se izmjenjuju po dežurstvima (za subotu ne znam, ali nedjelju sigurno). Meni je ispalo super da mi je aspiracija bila na subotu kad je on bio dežuran (svaki drugi vikend je dežuran), a transfer na utorak.
Imaš od početka njegov broj telefona (osim ako si mu antipatična kao Ruska1986) i možeš mu poslati poruku kad te nešto muči, a on reagira čim može.
Koliko znam, imaju termine za HZZO za lipanj, poslije toga još nemaju jer čekaju ugovor, ali uvjereni su da će ga dobiti, tako da nemaš straha.
I sad, samo polako, dan po dan. Prvo par dana odmora. Pa dogovori konzultacije. Pa dođi u GK. Pa ćemo od tuda dalje
vidis nisam ni pitala Dr M broj. A sve mi je nejasno. Jos mi folikulometrije vodi druga doktorica. Ovo sam uzasno lose odradila. Od sutra krecem sa ispravcima.
Draga, ma ništa nisi loše odradila. Tek krećeš u ovu priču, a ni on nije briljirao, uhvatila si ga na loš dan (što mu nije izgovor).
Kad sam prvi put bila spetljana (tad još nisam bila klijentica od Gića i bila sam kod njega samo jednom dosta tjedana prije i dala sam do znanja da ne znam hoću li doći opet, pa mi nije dao broj), zvala sam kliniku i rekla da trebam njegov savjet. On me odmah nazvao, tako lijepo popričao sa mnom i smirio me da sam tad odlučila da je on moj doktor. Daj i ti M priliku da te "zavede".
💔💔💔
@MTB svakako se budem naručila ovih dana kad malo nadođem k sebi 🤦♀️
Osjećam se jadno i bezveze…mislim da sve znate taj osjećaj nakon neuspjeha osim onih sretnica kojima iz prve uspije. 😀
Da, znamo
Dan po dan. Super da imaš sve HZZO postupke na broju, tvoje dijete očito želi biti besplatno, a ne skupo plaćeno
💔💔💔
MTB, Dia85, Miss, WomenName, Luyinthesky hvala vam na pažnji cureTumaja sam dugo mislila nezrele, a na kraju prezrele+slabije kvalitete… apstinencijska kažeš? Bude slađe barem kad budeš mogla
VMslažem se sa MTB, ti kreni nepokolebljivo sa pretragama koje želiš napraviti… Žao mi je ako sam te preplašila sa pretragom; ali ona je više nelagodna (kao da te naglo zgrabi velika nužda, i to onako baš jako jako, a ne smiješ na wc
) nego bolna… Mislim boli, ali nije neizdrživo. No, ti svakako odi na tu famoznu pjenicu
. Inače mi je ta riječ smiješna.
Nymeria, kako stojiš sa postupcima preko HZZO-a?
Draga aurora... kod tebe se vidi da znas sto hoces... i samo hrabro dalje... vjerujem da ce ti biti a i stvarno ti od srca to zelim, uspjesan postupak... i na cemu si sad? Ides u 4 mjesecu ili cekas?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
AuroraB - Bitno da je to sad iza tebe, a žao mi je da je bolilo. I meni je bilo bolno više nego sam očekivala, a bili su mi prohodni. Ja sam bila na rtgHSG-u. Onda mi je doktor rekao da nakon HSG-a zna se narednih mjeseci povećati šansa za trudnoćom (valjda se i minimalne prepreke u jajovodima maknu tokom postupka).
petra30 - prema iskustvu bolje biraj što bezbolniju opciju!
Nirvana -
Nymeria. - jako mi je žao, ali vidim da se već gledaš za dalje. Bravo što se odmah boriš za nove pokušaje,a onda i nove pobjede!
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Draga aurora... kod tebe se vidi da znas sto hoces... i samo hrabro dalje... vjerujem da ce ti biti a i stvarno ti od srca to zelim, uspjesan postupak... i na cemu si sad? Ides u 4 mjesecu ili cekas?
Anksimoron, suprug me podržao u odluci da slušam sebe ovog puta i da nejdem sada u postupak, pa smo se dogovorili da ću travanj pauzirati, i da krećem u 5mj. Tako da idem početkom 5mj... Nije dugo, ali taman mi toliko još treba da malo otkačim od te teme u glavi, barem dok sam ja u pitanju, ne i vi ostale🙂. Htjela sam ti reći nešto o dudama, nastavno na ono što si neki dan napisala. Ja sam imala jednu prijateljicu koja je jako sitna, a sise su joj bile veličine 🍒😊 ALI se ona uvijek ponosno sunčala u toplesu, bez imalo srama ili jadikovanja što nema veće. I meni je to tak bilo super, da su meni njezine male male sisice bile prekrasne, posebno mi je bilo zakon što je uvijek nosila majicu bez grudnjaka i meni je to bilo🔝🔝. Eto, nadam se da si i ti ponosna na svoje, jer kako zračiš tako i privlačiš, a koliko smo debele, mršave, visoke ili niske, to je najmanje bitno💜
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
@Aurorasuper da si odvagnula sve i odabrala kaj je najbolje za tebe 😊 Čitam ovo kaj si pisala o lijekovima kaj predlaže koji dr i ja niš ne kužim. Nikad nisam pitala kakav je koji lijek i kak funkcionira samo sam pikala kaj su mi dali.
Vidim da si pisala za stanice da su ti prezrele i lošije kvalitete? Kak to znaš?
Nisi ni trebala puno pitati jer si imala tek jedan puni stimulirani postupak, i kao što ti cure pišu; doktori na prvom/ drugom postupku uče o nama i na temelju toga donose odluke za dalje. Vidjeti ćeš i sama puno toga kad obaviš sljedeće konzultacije, srećom da imaš pravo na postupke preko hzzo-a. O tome kakve su ti stanice saznaš od embriologa nakon postupka (u državnim bolnicama je teže doći do tih informacija, a u nekim privatnima ideš na razgovor sa embriologom i on ti sve objasni u kakvom su stanju). Ako je ego doktora velik, onda se rijetko čuje da su stanice prezrele jer to znači da je štoperica išla prekasno. Moja je npr. suprotan slučaj jer je sama htjela provjeriti sa embr. da li je štoperica dana u dobro vrijeme...također, bilo mi je prvi puta, štoperica mi je dana školski, ali su moje staniceočito brzo rasle pa su izgleda bile prezrele plus nisu bile najbolje kvalitete (to se vidi po tome da li se oplode i ima li blastocisti za smrznuti, te kako općenito izgledaju pod mikroskopom).
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
posebno mi je bilo zakon što je uvijek nosila majicu bez grudnjaka i meni je to bilo🔝🔝.
Oduvijek sam bila pomalo ljubomorna na ove
Ja ne mogu hodati bez grudnjaka, a to mi je tako seksi
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji