Cure koje ste radile hsg, pretpostavljam da je skroz normalno da bude malo smeđarenja nakon? Sigurna sam da je, ali kad smo već tu...😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Curekoje ste radile hsg, pretpostavljam da je skroz normalno da bude malo smeđarenja nakon? Sigurna sam da je, ali kad smo već tu…😊
Normalno je! Proc ce, i zatezanja i bolovi sve je normalno, ipak su jajovodi doživi šok😘😘😘
05.12.2022 💗
Aura hvala! 😘 Sretno ti sutra na transferu🍓🌷🍓🌷 Koliko vraćaš?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nola77, zašto sad ne kreneš sa kontracepcijom da se pripremiš za četvrti mjesec? Ili ti je već počela menstruacija? U svakom slučaju, uvijek možeš od ovulacije nadalje piti Provera ili tako nešto 10 dana tako da ti menstruacija dođe točno kad bi i trebala, a to ti očisti ciste.
AuroraB
💔💔💔
Sanjich Dada jeste žive?
Pratim iz sjene 😂😂😁❤️ ali malo slabije ovih dana..
Sve ok kod mene. Čekam još tjedan dana do uzv i odbrojavam dane do puta u HR. Sutra službeno kreće g.o i ulazim u 10 tt 🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️
pa sam malo mirnija..ali ništa previše dok ne prođe uzv 🙏❤️
Kako si ti, jel se smanjilo smeđarenje?
endometrioza
Nirvana baš si zgodna trudnica.
Women Name super zbognalaza,jedna briga manje.
Teja1408 divnevijesti, cura raste.
Mattan, Blacksheep navijamo za vas.
Nymeria žao mi je, drži se i hrabro dalje!
Cure, kakva je vama menstruacija bila nakon neuspješnog postupka? Ja sam skužila da mi je ovaj mjesec obilnija i ima dosta ugrušaka.
Moja inače redovita i ne obilna totalno poludi nakon stimulacije. Bude obilna s ugrušcima, urani ili jako zakasni 🙄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure hvala svima da vas poimence ne nabrajam ❤
Divne ste sve ❤
@Nakapa a kaj da ti velim , sve znaš draga, šaljem zagrljaj ❤
@Bajo baš si me nasmijala 🤣 stvarno si jedna dobra duša ❤ al vjeruj mi nema sjene nikakve ni one sjene sjenine 🤦♀️
Imam ja sve postupke preko HZZO-a na broju, nisam još ništa koristila. Kod mene je dvostruki zajeb jer skoro 2 godine sam se zbog operacija mioma uopće pripremala za transfer. Ovo je bio "tek" drugi transfer ikad . 😏
Mioma koji dr kod kojeg sam bila na prvom IVF-u uopće nije smetao i slao bi me iz postupka u postupak s njime 🤷♀️
Tek dr u Petrovoj kad sam imala spontani mi je rekla da se to obavezno mora maknuti prije ikakvog razmišljanja o trudnoći.
Puno sranja prošla između prvog IVF-a, spontanog i dok nisam došla do dr.A koji me je vodio kroz operacije i sad je miom izrezan maksimalno kolko je išlo, al i dalje je tu. 😏
Malo sam kompliciran slučaj i puno toga se kod mene treba poklopiti da uspije. 😔
@Lucyinthesky i ja sam dr.A najavila da vjerojatno neću moći nastaviti kod njega jer osim 2 postupka ja sam kod njih bila i na 2 operacije (histero i histero+laparo-koje su me koštale ko 2 postupka ) i najavila da ću vjerojatno krenuti koristiti postupke preko HZZO-a i mene je skroz podržao u tome skroz je bio ok s time. Tak da baš mi je bezveze ova reakcija prema tebi, pa naravno da nemamo novaca za beskonačno plaćati i mislim da bi za to dr trebali imati razumijevanja. Žao mi je da si doživjela takvu reakciju, nije ok.
Razmišljam o dr.G i tam ić preko HZZO-a al isključivo kod njega. Bila sam na konzultacijama u Vinogradskoj nisam oduševljena, tak da vjerojatno ću se naručiti kod dr.G je on mi se čini kao naj izbor za privatne klinike koje rade s HZZO-om. Ali kao što rekoh samo on dolazi u obzir ako je moguće da sve on vodi.
Druga stvar je da ćemo svakako muža spregledati u Repromedu s onim dodatnim pretragama za muške i tam idem po mišljenje. Ne zanima me tolko dr R kolko embriolog P. 🔝
A i vidjet ću kaj dr A kaže, kakav bi on plan za dalje imao jer sve u svemu zadovoljna sam s njime, nije on kriv kaj su stanice takve kakve jesu. Prošli put mi je rekao da ga više kod mene zabrinjava kaj ne ide prirodno nikak jer nema razloga da ne ide. 🤷♀️
I prehranu moram srediti i sebe dovesti u red psihički i fizički…puno toga trebam 🤣🤣🤣
Joj muka mi je od svega dodje mi da vrištim 🤯🤯🤯
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Aurahvala! 😘 Sretno ti sutra na transferu🍓🌷🍓🌷 Koliko vraćaš?
Hvala ti draga! ❣Jucer ih je 5 bilo oplođeno, nadam se da ce situacija sutra bit ista. Non stop mi je strah u glavi da cu sutra doc i da ce mi rec da nema nista.😔
Mislim da cu mrknit jedan Normabel prije spavanja.
Ako Bog da, vratit cu 2. Pa sve u njegove ruke. 🙏
05.12.2022 💗
@Lucyinthesky i ja sam dr.A najavila da vjerojatno neću moći nastaviti kod njega jer osim 2 postupka ja sam kod njih bila i na 2 operacije (histero i histero+laparo-koje su me koštale ko 2 postupka ) i najavila da ću vjerojatno krenuti koristiti postupke preko HZZO-a i mene je skroz podržao u tome skroz je bio ok s time. Tak da baš mi je bezveze ova reakcija prema tebi, pa naravno da nemamo novaca za beskonačno plaćati i mislim da bi za to dr trebali imati razumijevanja. Žao mi je da si doživjela takvu reakciju, nije ok.
Razmišljam o dr.G i tam ić preko HZZO-a al isključivo kod njega. Bila sam na konzultacijama u Vinogradskoj nisam oduševljena, tak da vjerojatno ću se naručiti kod dr.G je on mi se čini kao naj izbor za privatne klinike koje rade s HZZO-om. Ali kao što rekoh samo on dolazi u obzir ako je moguće da sve on vodi.
Druga stvar je da ćemo svakako muža spregledati u Repromedu s onim dodatnim pretragama za muške i tam idem po mišljenje. Ne zanima me tolko dr R kolko embriolog P. 🔝
A i vidjet ću kaj dr A kaže, kakav bi on plan za dalje imao jer sve u svemu zadovoljna sam s njime, nije on kriv kaj su stanice takve kakve jesu. Prošli put mi je rekao da ga više kod mene zabrinjava kaj ne ide prirodno nikak jer nema razloga da ne ide. 🤷♀️
I prehranu moram srediti i sebe dovesti u red psihički i fizički…puno toga trebam 🤣🤣🤣
Joj muka mi je od svega dodje mi da vrištim 🤯🤯🤯
Nymeria meni je rekao da mi to ne bi preporučio i da tek ako krenem tako negdje ću vidjet kako je to i privatno kao nebo i zemlja, te nešto vezano za prioritete, ne znam više točno... Uglavnom,baš sam nekako bila malo u šoku.
🧍♂️42-od astheno-normo
Curekoje ste radile hsg, pretpostavljam da je skroz normalno da bude malo smeđarenja nakon? Sigurna sam da je, ali kad smo već tu…😊
Meni je dr rekao da je iako ja nisam imala.
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji