Nymeria zao mi je.. 😞
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Kao što sam i osjećala da se ništa nije desilo test je negativan, bijelo ko snijeg. Danas je 8dnt blastice i definitivno nije prerano, da se nešto dešava bar bi bila sjena.
https://ibb.co/mNS8xL5
Betu ću vaditi ranije, otići ću u subotu odmah ujutro da mogu čim prije prestati s terapijom
Nakon toga počet s terapijom prema knjizi It starts with the egg i nadam se najboljem plus muža detaljno skontrolirati dodatnim pretragama. Nemam pojma gdje nastaviti liječenje dal ću ostat kod dr.A ili idem dalje…nismo ni pri novcima više i sve nas je ovo iscrpilo i financijski tak da nisam pametna.
❤❤❤ Svim curama od srca želim sreću i što prije da postanu 🤰 i mame i da se što manje muče postupcima, pikanjima i ostalim. ❤❤❤
Ako te moze utješit cini mi se da je biokemiska u tebe jer se nadzire nešto ❤️❤️🤗
ja nazalost ne vidim nista stvarno.. mozda krivo gledam..
9 oplodeno 🥰🤞
Drage moje, javljam se nakon prospavanog pola dana nakon aspiracije Moj konačni rezutat - 4 🥚 Sutra ujutro ih zovem vidjeti kak napreduje. Kak bi se reklo ono... nije koma, a nije ni sjajno, jer ipak ih je pola otpalo (nisam ziher koliko je folikula bilo 8 ili 9 mislim). Vidim da sam dobila neku terapiju utrogestan, folacin, andol, ni ne upitah do kad se to treba trošiti??
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Dia85, razumijemo se. I meni je bitnije biti majka nego biti "sigurna". Ali nema smisla ne provjeravati stanje i reagirati odmah ako se nešto nađe. Ako je dole samo redovni papa i UZV, tu sam pokrivena, čak sam i previše ispregledana.
Lita.1234, AuroraB je sad ostala bez jednog jajovoda kad je imala vanmaterničnu.
U IVF postupcima je sitno veća šansa od vanmaternične nego u spontanim trudnoćama, iako nije statistički značajno veća. Nisu otkrili razlog tom povećanju šanse, ali zato je posebno važno da uvijek ispratimo betu do kraja.
💔💔💔
Drage moje, javljam se nakon prospavanog pola dana nakon aspiracijeMoj konačni rezutat - 4 🥚 Sutra ujutro ih zovem vidjeti kak napreduje. Kak bi se reklo ono… nije koma, a nije ni sjajno, jer ipak ih je pola otpalo (nisam ziher koliko je folikula bilo 8 ili 9 mislim). Vidim da sam dobila neku terapiju utrogestan, folacin, andol, ni ne upitah do kad se to treba trošiti??
Ako su ta 4 dobra, to ti je i više nego dovoljno
Trošiš ih do bete.
💔💔💔
Lita1234 nemam ni ja jajovod, uklonjen mi je nakon izvanmaternične... Što se tiče toga što ti nije jasno; lijepo si i sama opisala da blastica šeće i traži gdje će se zalijepiti; e pa nekad, iz znanstveno neutvrđenih razloga, se ona lijepo zalijepi na krivo mjesto, npr. u jajovodu. Kaže moja dr. da je epitel jajovoda vrlo sličan onome u maternici, pa eto.. A imam i friške scene dr. Grbavca kako raširenim rukama maše uzlaznom putanjom i objašnjava: "Mi embrije položimo u maternicu na dobro mjesto, a to gdje će one odlutati (sad ide taj dio s rukama), to nitko ne može znati." Do you get it?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nymeria., ako se naručiš za konzultacije kod Gića i kažeš da želiš da te on vodi, on će te voditi. Jedino ako ti transfer ili aspiracija padnu na vikend, tu se izmjenjuju po dežurstvima (za subotu ne znam, ali nedjelju sigurno). Meni je ispalo super da mi je aspiracija bila na subotu kad je on bio dežuran (svaki drugi vikend je dežuran), a transfer na utorak.
Imaš od početka njegov broj telefona (osim ako si mu antipatična kao Ruska1986 ) i možeš mu poslati poruku kad te nešto muči, a on reagira čim može.
Koliko znam, imaju termine za HZZO za lipanj, poslije toga još nemaju jer čekaju ugovor, ali uvjereni su da će ga dobiti, tako da nemaš straha.
I sad, samo polako, dan po dan. Prvo par dana odmora. Pa dogovori konzultacije. Pa dođi u GK. Pa ćemo od tuda dalje
💔💔💔
A imam i friške scene dr. Grbavca kako raširenim rukama maše uzlaznom putanjom i objašnjava: "Mi embrije položimo u maternicu na dobro mjesto, a to gdje će one odlutati (sad ide taj dio s rukama), to nitko ne može znati." Do you get it?
💔💔💔
Dia85, razumijemo se. I meni je bitnije biti majka nego biti "sigurna". Ali nema smisla ne provjeravati stanje i reagirati odmah ako se nešto nađe. Ako je dole samo redovni papa i UZV, tu sam pokrivena, čak sam i previše ispregledana.Lita.1234, AuroraB je sad ostala bez jednog jajovoda kad je imala vanmaterničnu.
U IVF postupcima je sitno veća šansa od vanmaternične nego u spontanim trudnoćama, iako nije statistički značajno veća. Nisu otkrili razlog tom povećanju šanse, ali zato je posebno važno da uvijek ispratimo betu do kraja.
ajme uzas. pojma nisam imala, uopce mi nije jasno zasto 🙄 drzi se aurora. ❣❣
9 oplodeno 🥰🤞
Ruskavraćam se unazad samo da pročitam kako je bilo danas..i stvarno si carica, baš sam sretna da je sve ok na kraju..i da te nas Gić lijepo i brižno ispratio..nek do kraja sve bude super, tu smo i navijamo, poletit će to..svaka ti čast!
Vidim da ste neke pisale o prirodnom FETu..kad je za njega indikacija zna li netko? Jesam mozda trebala reći da želim? Nije me ništa pitao iako imam redovne ovulacije i debljinu endometrija uvijek ok..pa.sad si mislim jesam li mogla izbjeći filanje lijekovima..
Moj profesor je uvijek za prirodni ciklus jer smatra da se tijelo uvijek samo najbolje pripremi za prihvat zametka.. naravno, ako postoje redovne ovulacije i ne postoji hormonski problem.. ja ni sad pod stimulacijom nisam imala estrofem npr.. mislim da sam ga u svojih 6 postupaka sto stimulacije sto FET pila 2 puta mozda..
Inter hvala ti, nisam ni sama pametna, ovulacije imam, hormoni su ok..moram vjerovat doktoru da zna zakaj odluči to što odluči..za sljedeći put ću još razmislit
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji