@Lucyinthesky i ja sam dr.A najavila da vjerojatno neću moći nastaviti kod njega jer osim 2 postupka ja sam kod njih bila i na 2 operacije (histero i histero+laparo-koje su me koštale ko 2 postupka ) i najavila da ću vjerojatno krenuti koristiti postupke preko HZZO-a i mene je skroz podržao u tome skroz je bio ok s time. Tak da baš mi je bezveze ova reakcija prema tebi, pa naravno da nemamo novaca za beskonačno plaćati i mislim da bi za to dr trebali imati razumijevanja. Žao mi je da si doživjela takvu reakciju, nije ok.
Razmišljam o dr.G i tam ić preko HZZO-a al isključivo kod njega. Bila sam na konzultacijama u Vinogradskoj nisam oduševljena, tak da vjerojatno ću se naručiti kod dr.G je on mi se čini kao naj izbor za privatne klinike koje rade s HZZO-om. Ali kao što rekoh samo on dolazi u obzir ako je moguće da sve on vodi.
Druga stvar je da ćemo svakako muža spregledati u Repromedu s onim dodatnim pretragama za muške i tam idem po mišljenje. Ne zanima me tolko dr R kolko embriolog P. 🔝
A i vidjet ću kaj dr A kaže, kakav bi on plan za dalje imao jer sve u svemu zadovoljna sam s njime, nije on kriv kaj su stanice takve kakve jesu. Prošli put mi je rekao da ga više kod mene zabrinjava kaj ne ide prirodno nikak jer nema razloga da ne ide. 🤷♀️
I prehranu moram srediti i sebe dovesti u red psihički i fizički…puno toga trebam 🤣🤣🤣
Joj muka mi je od svega dodje mi da vrištim 🤯🤯🤯
Nymeria meni je rekao da mi to ne bi preporučio i da tek ako krenem tako negdje ću vidjet kako je to i privatno kao nebo i zemlja, te nešto vezano za prioritete, ne znam više točno… Uglavnom,baš sam nekako bila malo u šoku.
I, kažeš, sad kad si probala preko HZZO vidjela si da je to nebo i zemlja i kaješ se što si otišla?
E, to ti je kad imaš poremećene prioritete...
💔💔💔
Tuma bas to, isla sam pisati natuknice o svakom postupku sto i kako da imam za nkonzzltacije i kad sam na jednom mjestu vidjela sve za Petrovu sam se naljutila ( sto je najgore i na sebe jer sam sve tako pustila i nisam se izborila )
AuroraB pa bila sam tri postupka u Cito i nisu mi nista predložili vezano uz inzulinsku :/ znaci to svi u Peteovoj svima koji kreću traze? A komplicirana sam,ko nije nista posebno a sve je nesto skombinirano izgleda!
Nymeria žao mi je, jako dobro znam kako ti je nazalost! Smiri se i pomalo smisli plan za dalje preko hzzo ... 💕❤️💕
Sunflowerdrago mi je da si zadovoljna sa doktoricom, to puno znači… Svaka čast što si sve pretrage obavila na vrijeme! Bude tu još koji folikul se pojavio, ali bitnija je kvaliteta nad kvantitetom! Držim 🤞🤞 da i sljedeća FM prođe jednako dobro! Meni je Ovaleap jako dobro sjeo, nisam imala nikakvih nuspojava ni promjena raspoloženja, dapača bila sam sva mila i draga😁
Sbjelisto kako se pripremiti za postupak me, moram priznati,MTBnadahnula…ona je svojim primjerom pokazala kako se to radi… Kako si ti?
Da, MTB nas je sve motivirala za puuno toga ❤
Zato i jesmo tu, da jedne druge bodrimo, uputimo, motiviramo... I zajedno se nadamo ❤😋💃
Bas si lijepo rijesila situaciju i sada si spremna za dalje ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
Sunflowerdrago mi je da si zadovoljna sa doktoricom, to puno znači… Svaka čast što si sve pretrage obavila na vrijeme! Bude tu još koji folikul se pojavio, ali bitnija je kvaliteta nad kvantitetom! Držim 🤞🤞 da i sljedeća FM prođe jednako dobro! Meni je Ovaleap jako dobro sjeo, nisam imala nikakvih nuspojava ni promjena raspoloženja, dapača bila sam sva mila i draga😁
Sbjelisto kako se pripremiti za postupak me, moram priznati,MTBnadahnula…ona je svojim primjerom pokazala kako se to radi… Kako si ti?
AuroraB hvala ti! 😊 što se tiče HSG-a ja sam 2-3 dana iza imala lagano krvarenje, to je skroz očekivano.
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Dada, ajme vec 10tt!
Aura drzimo fige 😋
Dalje sam zaborava 😳
Pitanje.. Meni je zadnjih dana bas full lose od sviih mogucih stvari koje uzimam..
Muka mi je pri pomisli da to uopce moram popiti.
A onda kada popijem, pocne mi se dizati i prodje me volja i za jelo.
Zelljezo, Ca, askorbat, prenatal, aktivna folna, metilirani vit.B12, proceed, vitamin d..
Neki dan mi je u voznji doslo zlo, dusu sam ispustila i nakon toga ovaj proceed u sebe ne mogubstaviti da sam superman.. 😭
MTB citam da je Provera isto progesteron samo malo drukciji oblik od Duphastona koji pijem. Nije mi pocela menstruacija, danas mi je 18dc i pijem Duphaston 3 dana. Znaci 26og kad imam nulti uzv je je 26i dc i trebala bi dobiti menstruaciju 48h nakon sto prestanem s Duphastonom (tako je bar dosad bilo) odnosno u ned ili pon 29.3. Mislis da mogu sada poceti piti pilule? Brijem da imam yasmina doma. Ili da zovem da mi daju Proveru ipak? Jer je bolje za ciste? Jel te ciste nuzno puknu za vrijeme menstr? Jer se nekako nadam da ce ranije i da mi ne remeti uzv i planove 26.3. za novu stimulaciju. A bolove cu izdrzat samo da prode. Sry sto peglam. Da sam znala da ce ovako biti uzela bi od prvog dana yasmin i bok
Dada, ajme vec 10tt!
Aura drzimo fige 😋
Dalje sam zaborava 😳
Pitanje.. Meni je zadnjih dana bas full lose od sviih mogucih stvari koje uzimam..
Zelljezo, Ca, askorbat, prenatal, aktivna folna, metilirani vit.B12, proceed, vitamin d..
Neki dan mi je u voznji doslo zlo, dusu sam ispustila i nakon toga ovaj proceed u sebe ne mogubstaviti da sam superman.. 😭
BjeliS ako piješ Novalac Prenatal nije li već aktivna folna u njemu? Šta se tiče željeza neke cure su pisale navečer piti, ja tako uzimam Kendural C i nije mi zlo..proceed nisam nikad a vitamin d jednom tjedno i isto ga ni ne osjetim..danas mi je btw Gic rekao da pretjerujem s suplementima a da neke piju i po 13 (ja si mislim nisam ni ja daleko kad se sve zbroji)..ugl trebalo bi rasporedit nekako kroz dan mozda?
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Dada, ajme vec 10tt!
Aura drzimo fige 😋
Dalje sam zaborava 😳
Neki dan mi je u voznji doslo zlo, dusu sam ispustila i nakon toga ovaj proceed u sebe ne mogubstaviti da sam superman.. 😭BjeliS ako piješ Novalac Prenatal nije li već aktivna folna u njemu? Šta se tiče željeza neke cure su pisale navečer piti, ja tako uzimam Kendural C i nije mi zlo..proceed nisam nikad a vitamin d jednom tjedno i isto ga ni ne osjetim..danas mi je btw Gic rekao da pretjerujem s suplementima a da neke piju i po 13 (ja si mislim nisam ni ja daleko kad se sve zbroji)..ugl trebalo bi rasporedit nekako kroz dan mozda?
Ma ne pijem novalacc jer nema aktivni B12, nego sam narucila taj neki Impryl. Ali ti nije dovoljno, dr.zeli vise pa dodatno folacin i B12.. Ali mislim da je sve kremulo taj dan kada mi je bilo lose od voznje.. I jednostavno zeludac nikako da mi se smiri. Ajme, lroz nos cw mi to sve vanka... 😳
Sto je najbolje, ja ne pijem upola koliko curke ovdi, ali ja nikad nisam pila nilakve dodatke tako da mi je ovo 😳😳
Sanjich Dada jeste žive?
Pratim iz sjene 😂😂😁❤️ ali malo slabije ovih dana..
Sve ok kod mene. Čekam još tjedan dana do uzv i odbrojavam dane do puta u HR. Sutra službeno kreće g.o i ulazim u 10 tt 🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️
pa sam malo mirnija..ali ništa previše dok ne prođe uzv 🙏❤️
Kako si ti, jel se smanjilo smeđarenje?
Ooo već 10 TT 🥰🥰🥰
Kako izdržavas do UZV?
Ma joooj cijeli dan nisam smedjarila i taman pomislim to je to sva sretna i odem na WC i opet.. onda sam se posvadjala sa svojom bebom, ispotala ju kako mami jedan dan ne da mira i šta me zeza stalno i tako.. i onda se pukla smijati kad sam skužila da sam poludila skroz 😂
Brine me iskreno to bez obzira što svi kažu da ne trebam brinuti..
E i da te pitam.. danas ne čudno probada sredina leđa.. ne znam jel to neki normalan tok ili? 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Aura nemoj toliko brinuti, bude to sutra sve dobro 🍀🍀 Za transfer ih bude sigurno, a vrlo vjerojatno i 🐧🐧...Kako i sama kažeš, u Božje ruke 😇
Vuky nejde baš po defaultu, ali recimo već pri konzultacijama za 2. postupak se moja pitala da li da ponovimo inzulinsku, a prvi puta sam upućena od strane svog socijalnog ginekologa čim sam došla s izjavom da ne dolazi do trudnoće... On je meni odmah dao sve kao da bu je MTB davala upute
Nymeria daj si dan, dva ili koliko ti treba da dođeš k sebi, i odmah kreni razmišljati gdje ćeš nastaviti postupke, tako je većini nas vrlo brzo postalo lakše; planirajući i razmišljajući o sljedećem postupku...
Sbjelis mislim da ti nema smisla piti proxeed i prenatale jer se dosta sastojaka preklapa, a organizam nam ne može toliko toga apsorbirati. Ja sam se navukla na taj proxeed, inače ne pijem nikakve sokove, a on mi ima okus na cedevitu pa mi i paše Ja kad popijm proxeed, omegu i q10 osjetim da mi mokraća smrdi, što znači da sve to lijepo izbacujem van i ne apsorbiram, pa sam izbacila q10, tu i tamo popijem koji.
Manemoj hahah opusti se i uživaj, to smeđarenje stvarno nije razlog za brigu.
Miss
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji