Hej cure, cestitam na lijepim ultrazvucima, transferima 🥰🥰
Nymeria zao mi je, isto sam se juce razocarala tako da znam kako ti je, ja cu u subotu betu i da zavrsim sa ovim ciklusom! Svaka cast vama koji vise puta ovo prolazite, ja sam od juce u haosu, cak sam sinoc sanjala doktora koji mi na Uzv govori ‘evo obje bebe su tu,pogledajte!’ I onda kad sam se probudila uzas... sad si mislim kako nece ni drugi uspjeti, jajne stanice ocigledno prelose, osusice mi se jajnici a imam jos dva pokusaja preko fonda (kod nas je dozvoljeno 3 puta i to je to)... eto zabavno je u mojoj glavi... 🤯
👩🏽34god
Dia85, ja bih mu rekla i za te moje strahove, zašto ne. S razlogom te strah, a to je dio tvoje obiteljske anamneze. Ima on srca, neće te lagati a možda te umiri. Vjerojatno ti može reći što je u tvom strahu realno i što je stvarna opasnost, a što su bablje priče.
VM, pa ne znam čega te strah. Ako odeš kod Gića, on će ti možda reći da ti HSG ne treba, ali tko tebe sprečava da ga svejedno napraviš? I meni je za svašta rekao da mi ne treba, pa je poštovao moju odluku da to svejedno napravim i pregledao sve nalaze koje sam mu donijela i objasnio mi ih je (je da me je pritom malo zajebavao, ali on voli održavati tu ležernu atmosferu). Pritom bih ja išla na onu pjenicu, nema smisla patiti ako se ne mora.
Opet ja moram o njemu 🙂🙃 ali meni je jucer, recimo, bilo jako lijepo od njega dok je zabrinuto gledao taj CTG, cijelo vrijeme mi je nekako drzao ruku na ramenu.. Onako, kao da ti daje nekakvu podrsku.. Realno, bio je u guzvi i imao je hrpu stvari za obavit, al je cijelo vrijeme bio kod mene. To je nest sta fakat moras cijenit! ❤
Je. Meni je u par prilika, kad je vidio da sam se totalno pogubila od panike (što inače kod mene malo tko vidi, ja se izvana uvijek dobro držim i izgledam kao da nemam niti jednu brigu na svijetu; vlastita majka mi je par puta rekla da sam ja bezosjećajna i hladna) tako lijepo napravio neku gestu ili nešto što me smirilo i opustilo u roku odmah. Baš vidiš da mu je stalo, s tim nekim sitnim detaljima. Brine se o nama.
Ima on svojih propusta i vidim ja gdje bih ga "popravila" , ali definitino nije samo liječnik već i Čovjek.
💔💔💔
MTBica hvala ti puno! ovo mi je super informacija, da u Novom Zagrebu sam pa mi paše sve.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Hej cure, cestitam na lijepim ultrazvucima, transferima 🥰🥰
Nymeria zao mi je, isto sam se juce razocarala tako da znam kako ti je, ja cu u subotu betu i da zavrsim sa ovim ciklusom! Svaka cast vama koji vise puta ovo prolazite, ja sam od juce u haosu, cak sam sinoc sanjala doktora koji mi na Uzv govori ‘evo obje bebe su tu,pogledajte!’ I onda kad sam se probudila uzas… sad si mislim kako nece ni drugi uspjeti, jajne stanice ocigledno prelose, osusice mi se jajnici a imam jos dva pokusaja preko fonda (kod nas je dozvoljeno 3 puta i to je to)… eto zabavno je u mojoj glavi… 🤯
Draga, idemo dan po dan.
Kao prvo, ne znamo još je li sad upalilo.
A kao drugo, stvarno rijetko kome uspije iz prve. Ovo je kao vozački - nije bitno iz kojeg pokušaja položiš, bitno je da položiš
💔💔💔
I jos bih podijelila sa vama da mislim da mi nije bila dobra terapija tj da ja nisam reagovala kako treba-mada vi se bolje razumijete, ali na pocetku 13 na jednom, 9 na drugom, punih 12 dana stimulacije dje samo 7 raste vise od ostatka, u tih 7 izvadjenih samo dvije kako treba, jedna prazna, 4 bez poklopca... moracu se kljukati ova naredna 3 mjeseca svime sto moze pomoci kvalitetu, ne znam sta drugo 🤨
👩🏽34god
MTBica hvala ti puno! ovo mi je super informacija, da u Novom Zagrebu sam pa mi paše sve.
U Novom Zagrebu?
Bok susjeda
💔💔💔
I jos bih podijelila sa vama da mislim da mi nije bila dobra terapija tj da ja nisam reagovala kako treba-mada vi se bolje razumijete, ali na pocetku 13 na jednom, 9 na drugom, punih 12 dana stimulacije dje samo 7 raste vise od ostatka, u tih 7 izvadjenih samo dvije kako treba, jedna prazna, 4 bez poklopca… moracu se kljukati ova naredna 3 mjeseca svime sto moze pomoci kvalitetu, ne znam sta drugo 🤨
Imaš li tamo neke druge klinike u koje možeš ići, barem na konzultacije?
💔💔💔
MTB prvo hvala na podrsci i tebi i svakoj ovdje😘, imam
I bas sam jutros razmisljala da li u drugu kliniku da idem... mijenja li se tako ili da jos jednu sansu dam ovima... bas ne znam, oni su ok ovako ali nema neke price vece, cak mi je na transferu dr rekla Znate kako prva ivf sluzi da vidimo kako reagujete na terapiju... ta mi recenica i danas odzvanja, potpuno me poremetila taj dan!
👩🏽34god
MTBica pa sve čekam da se neke odvaže javiti za neku kavu , evo ako ti dođe da si za javi mi se, a i sve druge koje žele iz bliže okolice
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Nakapaka, ja bih otišla na razgovor i vidjela kako mi tko leži. To ne znači da ćeš promijeniti kliniku, samo da ćeš istražiti opcije. Mislim, ja sam bila na konzultacijama kod 4 doktora prije nego sam izabrala. I nakon prvog postupka sam otišla na kozultacije i kod petog. Da mi nije ovako lijepo legao, išla bih i dalje na konzultacije,
Koliko god grubo bilo, svaki IVF jest učenje, ali ti ne moraš učenje provesti kod iste osobe.
VM, ma ove van NZga uopće ne primamo, tko im kriv kad su sa krive strane Save. Dogovorit ćemo se ovih dana, ja nisam baš uračunljiva dok ne prođem svoj UZV
Neego, zašto ti nemaš GK u potpisu?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji