AuroraB meni se baš sviđa kako si razmišljala,kopkalo te otići po još jednom mišljenje i to si i napravila,bravo!
Ja baš vjerujem da će ti sa tom tvojom doktoricom uspjeti
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nymeria jako mi je žao, imaš još postupaka preko Hzzoa? Pa da bar malo financijski se oporavite. Držim 🤞 da drugi put uspije ❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
AuroraB super da si otišla i na jedne i druge konzultacije i položili su točno u glavi kako ćeš dalje. Vidim argumente i Gića i Lane i vjerujem da šta god odlučila nećeš pogriješiti. S druge strane, Lanu jako dugo već hvališ i znam da ti jako paše, pa ne bi bilo loše otići još jednom kod nje. A i to za smrzlice je u pravu. Iako posto su pretprošli put bile nezrele /prezrele (?) a prošli je prekinuta stimulacija odmah je i smanjena mogućnost smrzlica.. Možda bi i imala kojeg da je bila u oba slučaja druga situacija.... U svakom slučaju neka bude 3.sreca!! 🥰🥰 Ili desi prirodno posto je jajovod prphodan. 🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nymeria baš mi je žao… Ako imaš hzzo postupaka bilo bi pametno iskoristiti ih. Naruči se na više konzultacija i odluči gdje ti najbolje paše….
Women_name a da, snizi razinu šećera u krvi i automatski ogladnis…. Ne znam šta bih sa sobom da sam još gladnija nego jesam 😂😂
Joj sad ću dobit sve kaj nisam do sad 🤦🏻♀️😂😂😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Evo me curke, danas baš gužva..polovila sam za Nymeriu - žao mi je jako, drži se, želim ti što prije da nađeš plan s kojim ćeš bit zadovoljna, nije ovo lako sve skupa..
Cure koej su imale aspiraciju i trasfer, nek vam je sretno!
Ja sam obavila uzv danas, endometrij (7. dan) 8.7., kaže da je savršeno..za tjedan dana vjerojatno FET. U pon ponovno uzv (MTB možda se u prolazu i vidimo:)).
Pitala sam za prirodni vs. hormonalni FET, kaže da je on pobornik prirodnog da se što manje petljamo ali da se odlučuje uz lijekove kod policističnih jajnika, kod anovulatornih ciklusa i kad je ovualciju teže predvidjeti..ja imam izgled policističnih (ili ih imam, to mi niko ne zna odgovoriti) plus zna mi ovulacija kasniti pa ajde valjda je kod mene to indikacija. Iako sam stekla dojam da ih većina ide u FET uz Estrofem (možda sam krivo polovila, al barem mi se tako čini statistika ovdje kod cura) bez obzira na gore navedeno.
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Aurora mislim da ti je sad lakše kad si po slušala dvije strane. Ako se ti osjećaš kod svoje doktorice sigurno i da je to to, ja bi joj isto dala još priliku na tvom mjestu. Po tvojoj priči bi rekla da je draga i da joj je stalo do uspjeha. Sretno ti, sada uskoro ili za koji mjesec kako god odlučila 😘😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dia85 i moj je za prirodni FET, ali sad sam bila na estrofemu da kako on kaže "odmorim jajnike" i kaže da izgledaju zdravije, maknula mi se tvorba od klomifena još od prošlog ljeta...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Aurora super mi zvuči tvoj put do odluke..i mislim da u tvojoj situaciji stvarno mjesec dva prirodnog pokušavanja može dobro doći, došla sam na forum neposredno nakon tvoje operacije u prvom mjesecu i stvarno je to ogroman stres..u svakom slučaju, možeš biti mirna s odlukom
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
AuroraB, da, on je jako iskren i direktan. Nije tračer da pljuje po drugima, ali kaže svoje mišljenje. Kad vidi da to pacijentica želi, skine i rukavice ako treba. S tim da uzmi u obzir da je on mene svojim pristupom doveo do blastice, iako mi je rečeno da je to za mene nemoguće.
Slažem se sa tvojim izborom, mislim da biraš između dva kvalitetna doktora koji imaju različite strategije, i da ne možeš pogriješiti. Bitno je pratiti svoj unutarnji osjećaj.
A to za propuhivanje jajovoda mi je poznato.. i meni je rekao da nema smisla da se "trošim" na to kad je moja najveća šansa u IVFu. On dosta pazi na to da nas ne namuči nepotrebno. Iako razumijem i logički se slažem s njim, uvijek ima onaj jedan dio nas koji se nada spontano ostati trudan (i dobiti potvrdu da je ipak s nama sve ok i da smo "normalne", a ne "žene s greškom"). Realno, da ovaj postupak nije upalio, ja bih isto išla na propuhivanje.
Drago mi je što ti je razjasnio zašto nisu mogli nastaviti s aspiracijom. I slažem se da ti se to trebalo objasniti i prije.
Marta82, koliko god je razočaravajuće, bolje preskočiti ciklus nego ispucati smrzlića uprazno.
A nikad ne znaš, možda ti upali i ovako.
Dia85, kreeećeeemoooo.
Kako se osjećaš sad kad si dobila objašnjenje za FET?
💔💔💔
Matkiša, super sretno!! Navijam da ti dani prođu što brže i donesu sretne vijesti
Mtb danas je bio posebno pričljiv pa sam izašla baš dobre volje i okej sam skroz s objašnjenjem..zapravo ja tu cijelu priču s hormonima ne bi ni preispitivala da mi mama nema drugi put recidiv karcinoma maternice i totalno sam pojačano paranoična s tom pričom hormonskih karcinoma..njemu to čak nisam ni spominjala puno jer znam da s tim stavom nemam kaj radit u IVFu al normalno da me kopka i povremeno zapljusne strah.
Sortiraj odgovore
Najstariji